forum.gif
GAZ 51
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / GAZ 51
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.10 00:07
 citēt
www.spoki.lv... ar ko sliktāks par ZZ TOP autiņu?:face-grin:
Publicēts: 21.02.10 01:07
 citēt
galarezultāts neko, process pazīstams....esmu atjaunojis GAZ-69A, gan vairāk pieturoties pie oriģinālās versijas...:big_smile:
Publicēts: 21.02.10 02:09
 citēt
pārveidot var jebko un jebkā, ar restaurēšanu ir citātdi-manuprāt grūtāk jo jāpieturas pie noteiktiem parametriem. man gan vairāk interesēja kā izskatās gaz "fasāde" nevis pēcpuse...
Publicēts: 21.02.10 11:27
 citēt
Veca informācija.
Kādā amērikas auto tjūninga saitā šo kā humora pielikumu biju redzējis.
Tikai fotogrāfijas bija apstrādātas un efektivas.
Šeit, kad fočējis pats restaurators ar ziepīti, tā ir tikai informācija.
Publicēts: 21.02.10 12:10
 citēt
šīs gaz automāsīnas ir baigie mēsli ;) kautr kādu GAZ - modeli jaunāku tik, mācījos braukt. brīnos, ka kāds par tiem var priecāties
Publicēts: 21.02.10 12:29
 citēt
GAZ 21: www.youtube.com... mans bērnības un jaunības auto.:face-wink:
Publicēts: 21.02.10 15:06
 citēt
ak34:šīs gaz automāsīnas ir baigie mēsli ;) kautr kādu GAZ - modeli jaunāku tik, mācījos braukt. brīnos, ka kāds par tiem var priecāties

Bet tā ir klasika! :)
Publicēts: 21.02.10 15:37
 citēt
rupucis:GAZ 21: www.youtube.com... mans bērnības un jaunības auto.:face-wink:

diivaini, ka plaano versiju taisiijushi - bez liektajiem buferiem un briezha

www.avc.ru...
Publicēts: 21.02.10 18:02 labots
 citēt
Publicēts: 21.02.10 18:07
 citēt
Klasika, ne klasika, bet noteikti neesat braukuši ne ar krievu kravas auto, ne vieglajiem. Tās ir šausmas, bet e auto, ja salīdzina ar kapitālistu ražojumiem. GAZ kravasmašīnām ātrumkārbas, piemēram, bija bez sinhronizatoriem utt.
Publicēts: 21.02.10 18:09
 citēt
ak34,amerikāņiem 90% mehānisko kārbu smagajiem arī šobrīd ir bez sinhronizatoriem...
Publicēts: 21.02.10 19:11
 citēt
ak34:Klasika, ne klasika, bet noteikti neesat braukuši ne ar krievu kravas auto, ne vieglajiem. Tās ir šausmas, bet e auto, ja salīdzina ar kapitālistu ražojumiem. GAZ kravasmašīnām ātrumkārbas, piemēram, bija bez sinhronizatoriem utt.

nemuldi - esu braucis ar mazo gaz pienavedeeju (2-3T muca bez ribaam iekshaa) kam robi ar starpgaazeem jaasleedz :D + puspiecos no riita, + blakus piedzeeries shaa vaagja pilots, + taa muca pustuksha saak zvankaleet to dampi :D

gadi man bij 18 (tiko tiesiibas nolicis (tiesa ''B'') .... rezultaataa draugi ar shoferi uz muuzhu + stipri veelaak vinsh man ''iedeva izbraukt'' ar divstaaviigu Neplaanu pa pilseetas centru (neskatoties, ka nebiju iisti skaidraa - skaidaa jau neprasiitu ''iedot izgaazt'' ar taadu kugi) - tas gan vigli vadiijaas, ja neskaita, ka stuure 10x jaapgriezh un pakalja krustos grib uzbraukt uz apmaleem :)
Publicēts: 21.02.10 19:32
 citēt
Maari, izrādās ka ir kāds braucējs ar krievu šrotiem :)
Publicēts: 21.02.10 19:40
 citēt
ak34:Maari, izrādās ka ir kāds braucējs ar krievu šrotiem :)

o man pirmais auto bij ''Izh zommbi'' - braucu 2 gadus, tad iekaapu rietumu vaagjii un taas shausmas aizmirsu - siltu juutu nav, tik atminjas par ko izsmieties

piemeeram ziemaa bij normaali ierasties ciemos ar milzu akji rokaas (nepielektu no riita, ja atstaatu aukstumaa) u.t.t.
Publicēts: 21.02.10 19:47
 citēt
ar krievu autiņiem esmu izbraukājies pietiekoši, arī paremontējies. augstāk pieminēto GAZ - 69A izjaucu un kopā krāmēju divus gadus, pabraucu 8 gadus, autiņš primitīvs, visus remontus, arī motora, veicu pats. nav ko tos autiņus salīdzināt ar citiem ražojumiem, tā ir pavisam cita klase, domāšana, izpildījums. kādreiz jau nebija izvēles, brauca ar to kas bija, un braukt var :bad_smile:
Publicēts: 21.02.10 19:55
 citēt
salaatinji ne brauceeji! Krievu vaagjus knapi pa gabalu redzeejushi...
Publicēts: 21.02.10 20:20
 citēt
Maris:diivaini, ka plaano versiju taisiijushi - bez liektajiem buferiem un briezha

[url=http://www.avc.ru/images/upload/21_1.jpg

21jām]http://www.avc.ru/images/upload/21_1.jpg
21jām[/url] jau ir daudz un dažādu versiju. Šī a'la BMW M6 cik sapratu.
Publicēts: 21.02.10 20:25 labots
 citēt
ak34:Klasika, ne klasika, bet noteikti neesat braukuši ne ar krievu kravas auto, ne vieglajiem. Tās ir šausmas, bet e auto, ja salīdzina ar kapitālistu ražojumiem. GAZ kravasmašīnām ātrumkārbas, piemēram, bija bez sinhronizatoriem utt.

Nekādu problēmu, tiesības uz "B" liku ar "bobiku" diezgan nojātu kur pat ar visām starpgāzēm ātrumi paslikti slēdzās. Uz "C" ar Kamaz, kas jau bija Luksuss salīdzinot ar ZIL. :face-grin: Savā laikā darbā nācās saskarties ar nobrauktiem 8tajiem žiguļiem, kuri ,man no rītiem leca da jeb kā, bet kolēģiem, kam nebija krievu auto stiķi un niķi zināmi NE.:face-smile:
Publicēts: 21.02.10 21:00
 citēt
Esmu braucis ar Gaz 3307, deviņdesmito gadu modernizēts GAZ 52/53 :grimace:
Publicēts: 21.02.10 21:01
 citēt
rupucis ganjau a kaadu kugeli vai vismaz zivju laivu ar ir braucis :D
Publicēts: 21.02.10 23:10
 citēt
Maris:rupucis ganjau a kaadu kugeli vai vismaz zivju laivu ar ir braucis :D

:face-grin: Ja tā filozofiski, tad man Tēvs jūrā gāja. :face-grin:
Publicēts: 21.02.10 23:50
 citēt
Tas viss ir štruncs, es armijā ar Urālu braucu, kuram stūres pastiprinātājs bija nojūdzies, vot tas bija cirks :D stūri pagrizt varēja tikai divatā un tad vēl mocoties :D
Publicēts: 22.02.10 00:06
 citēt
zazis:Tas viss ir štruncs, es armijā ar Urālu braucu, kuram stūres pastiprinātājs bija nojūdzies, vot tas bija cirks :D stūri pagrizt varēja tikai divatā un tad vēl mocoties :D

Ekstrēmi.:face-grin:
Publicēts: 22.02.10 09:39
 citēt
zazis:Tas viss ir štruncs, es armijā ar Urālu braucu, kuram stūres pastiprinātājs bija nojūdzies, vot tas bija cirks :D stūri pagrizt varēja tikai divatā un tad vēl mocoties :D
157-jam ZIL-am tāds pat nebija paredzēts! ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):