pārveidot var jebko un jebkā, ar restaurēšanu ir citātdi-manuprāt grūtāk jo jāpieturas pie noteiktiem parametriem. man gan vairāk interesēja kā izskatās gaz "fasāde" nevis pēcpuse...
Veca informācija. Kādā amērikas auto tjūninga saitā šo kā humora pielikumu biju redzējis. Tikai fotogrāfijas bija apstrādātas un efektivas. Šeit, kad fočējis pats restaurators ar ziepīti, tā ir tikai informācija.
Klasika, ne klasika, bet noteikti neesat braukuši ne ar krievu kravas auto, ne vieglajiem. Tās ir šausmas, bet e auto, ja salīdzina ar kapitālistu ražojumiem. GAZ kravasmašīnām ātrumkārbas, piemēram, bija bez sinhronizatoriem utt.
ak34:Klasika, ne klasika, bet noteikti neesat braukuši ne ar krievu kravas auto, ne vieglajiem. Tās ir šausmas, bet e auto, ja salīdzina ar kapitālistu ražojumiem. GAZ kravasmašīnām ātrumkārbas, piemēram, bija bez sinhronizatoriem utt.
nemuldi - esu braucis ar mazo gaz pienavedeeju (2-3T muca bez ribaam iekshaa) kam robi ar starpgaazeem jaasleedz + puspiecos no riita, + blakus piedzeeries shaa vaagja pilots, + taa muca pustuksha saak zvankaleet to dampi
gadi man bij 18 (tiko tiesiibas nolicis (tiesa ''B'') .... rezultaataa draugi ar shoferi uz muuzhu + stipri veelaak vinsh man ''iedeva izbraukt'' ar divstaaviigu Neplaanu pa pilseetas centru (neskatoties, ka nebiju iisti skaidraa - skaidaa jau neprasiitu ''iedot izgaazt'' ar taadu kugi) - tas gan vigli vadiijaas, ja neskaita, ka stuure 10x jaapgriezh un pakalja krustos grib uzbraukt uz apmaleem
ak34:Maari, izrādās ka ir kāds braucējs ar krievu šrotiem
o man pirmais auto bij ''Izh zommbi'' - braucu 2 gadus, tad iekaapu rietumu vaagjii un taas shausmas aizmirsu - siltu juutu nav, tik atminjas par ko izsmieties
piemeeram ziemaa bij normaali ierasties ciemos ar milzu akji rokaas (nepielektu no riita, ja atstaatu aukstumaa) u.t.t.
ar krievu autiņiem esmu izbraukājies pietiekoši, arī paremontējies. augstāk pieminēto GAZ - 69A izjaucu un kopā krāmēju divus gadus, pabraucu 8 gadus, autiņš primitīvs, visus remontus, arī motora, veicu pats. nav ko tos autiņus salīdzināt ar citiem ražojumiem, tā ir pavisam cita klase, domāšana, izpildījums. kādreiz jau nebija izvēles, brauca ar to kas bija, un braukt var
ak34:Klasika, ne klasika, bet noteikti neesat braukuši ne ar krievu kravas auto, ne vieglajiem. Tās ir šausmas, bet e auto, ja salīdzina ar kapitālistu ražojumiem. GAZ kravasmašīnām ātrumkārbas, piemēram, bija bez sinhronizatoriem utt.
Nekādu problēmu, tiesības uz "B" liku ar "bobiku" diezgan nojātu kur pat ar visām starpgāzēm ātrumi paslikti slēdzās. Uz "C" ar Kamaz, kas jau bija Luksuss salīdzinot ar ZIL. Savā laikā darbā nācās saskarties ar nobrauktiem 8tajiem žiguļiem, kuri ,man no rītiem leca da jeb kā, bet kolēģiem, kam nebija krievu auto stiķi un niķi zināmi NE.
Tas viss ir štruncs, es armijā ar Urālu braucu, kuram stūres pastiprinātājs bija nojūdzies, vot tas bija cirks stūri pagrizt varēja tikai divatā un tad vēl mocoties
zazis:Tas viss ir štruncs, es armijā ar Urālu braucu, kuram stūres pastiprinātājs bija nojūdzies, vot tas bija cirks stūri pagrizt varēja tikai divatā un tad vēl mocoties
zazis:Tas viss ir štruncs, es armijā ar Urālu braucu, kuram stūres pastiprinātājs bija nojūdzies, vot tas bija cirks stūri pagrizt varēja tikai divatā un tad vēl mocoties