forum.gif
Nikon anti-theft system
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nikon anti-theft system
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.10 12:32 labots
 citēt
Radās viena ideja, tapēc prasu padomu vai to taisiit vai nee.

Daudzi jau zin ka savā blogā uztaisīju blog.andreart.lv... shutter counteri.

nedaudz vairāk piekodējot var uztaisīt, ka no bildes nolasās arī kameras seriālais numurs. Varu uztaisīt papildus sadalu, kur jebkurš var nozagtās kameras seriāli ievadīt un savu epastu, un gadījumā ja kāds ielādēs bildi ar norādīto seriāli, tad uzreiz uz saimnieka emaila nosūtīsies pati bilde, ip. protams varbūtība maza, ka šādi var noķert zagli, bet tomēr kādi daži procenti pastāv. ko saka publika ?
Publicēts: 21.02.10 12:33
 citēt
laba doma! tikai ja zaglis buus no bloga tad gan nekaa... :(
Publicēts: 21.02.10 13:44
 citēt
Nu varētu būt OK, noķers gan jau ne zagļus, bet kādu laimīgo "neko nezinošo" pricēju, kurš būs domājis, ka pārdevējs sajucis prātā lēti tirgojot kameru...
Publicēts: 21.02.10 15:09
 citēt
Drīzāk jāveido seriāļu datubāze ar zagtajiem aparātiem, lai būtu iespēja kur pārbaudīt, ir zagts, vai nav!
Publicēts: 21.02.10 16:16
 citēt
taisīt! :)

un ChrisTaps ideja arī neslikta.
Publicēts: 21.02.10 16:26
 citēt
ChrisTaps:Drīzāk jāveido seriāļu datubāze ar zagtajiem aparātiem, lai būtu iespēja kur pārbaudīt, ir zagts, vai nav!

to fiihcu var viegli pielikt kaa addonu
Publicēts: 21.02.10 17:04
 citēt
Respektīvi, man nozog fotoaparātu, es eju un ielieku savu seriāli Black List!
Publicēts: 21.02.10 17:07
 citēt
man jau liekas ka maza iespēja tādā veidā atrast zagtu aparātu.
Publicēts: 21.02.10 17:11
 citēt
doma pareiza! un ja vēl ar gadiem ieviest zolīdiem cilvēkiem paradumu, pirms pirkt kameru no rokas, palūgt pieslēgt pie tīklu un noskaidrot, vai nav pākstota! :face-smile:
Publicēts: 21.02.10 19:11
 citēt
Ideja riktīgi laba! Būtu labi uztaisīt tādu sarakstu ar seriāļiem kurus cilvēki met pārbaudīt + blacklist kur atsevišķi pasažieri ieraksta jau nozagtas kameras seriāli.
Tikai jautājums vai vajadzētu popularizēt to ka shutter counteris arī pārbauda to vai kamera zagta...
Publicēts: 22.02.10 11:33
 citēt
arturso:Ideja riktīgi laba! Būtu labi uztaisīt tādu sarakstu ar seriāļiem kurus cilvēki met pārbaudīt + blacklist kur atsevišķi pasažieri ieraksta jau nozagtas kameras seriāli.
Tikai jautājums vai vajadzētu popularizēt to ka shutter counteris arī pārbauda to vai kamera zagta...

tas nekur netiks mineets.
Publicēts: 22.02.10 12:17
 citēt
andrē sācis kodēt? :D
Publicēts: 22.02.10 12:24 labots
 citēt
Mandalay:andrē sācis kodēt? :D

andre pirms kluva fotogrāfs kodēja webus un pat mazus portālus...

visus savus webus pats no nulles taisiiju (iznemot flash simpleviewveri)
Publicēts: 22.02.10 13:57 labots
 citēt
Ideja laba.
P.S. Bet man šķiet ka simpleviewver sucks. Ja jau kodē, varbūt ar JS var ko individuālāku uztaisit?

P.P.S. Ideja tiešām laba, bet ja cilvēks zin ka kamera zaga un saglabā bildi bez EXIF? Sanāk ka jāķer uz mulki vai jācer uz veiksmi..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):