forum.gif
Pasapņot par hokeju?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Pasapņot par hokeju?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.10 18:20
 citēt
Bet Oļegs ir TIK ļoti izskatās kā Čaks Noris! Nevar no tāda atteikties... :)
Publicēts: 22.02.10 00:30
 citēt
gaidīju bojeviku, Krievijas - Cehijas mačā....pagaidām salīdzinoši mierīgi
Publicēts: 22.02.10 07:48
 citēt
Laciz:
alvils:kad tad būs šī sapņu spēle?
jaaskataas kalendaars
Schnircks:Nabaga liekulības tirgus.
kura dalja no taa visa ir liekuljoshana? sapnjoshana? nojaushu ka jums politikjiem nemaz negribeetos kremli saruugtinaat ja muuseejie aizliktu kaaju priekshaa krieviem celjaa uz medaljaam :D

biju augstākās domās par Laciz.Tādu herņu rakstīt.
Publicēts: 22.02.10 11:26
 citēt
jee Japānietes uzvlika Krievuškas kerlingā :) lai dzīvo Japāna :D
Publicēts: 22.02.10 11:33
 citēt
Laciz, nav jāspēlē ar Krieviju.
Tagad ar Čehiju un tad, kad čehus aizsūtīsim mājās, spēlēsim ar somiem :)

Patiesībā pret Čehiju mūsējie arī viszolīdāk nospēlēja. 2:4 (5tie bija tukšos). Resp., ja neskaita 1. periodu, tad otros divus pat uzvarējām.. Tā kā nekas nav neiespējams. :)
Publicēts: 22.02.10 11:37
 citēt
Bzh:Laciz, nav jāspēlē ar Krieviju.

Patiesībā pret Čehiju mūsējie arī viszolīdāk nospēlēja. 2:4 (5tie bija tukšos). Resp., ja neskaita 1. periodu, tad otros divus pat uzvarējām.. Tā kā nekas nav neiespējams. :)
jaa, nav gan, bet ja chehi buutu dabuujushi nichu pamatlaikaa un krievi uzvareejushi papildlaikaa - tad buutu... nu zheel gan...
redzees kaada buus motivaacija pret chehiem speeleet...
Publicēts: 22.02.10 11:37
 citēt
Gudris:Lielākā kļūda ir tā ka treneris ir Znaroks...par cik lielāka daļa mums ir Rīgas Dinamo arī par treneri izlasei vajadzeeja ņemt Šupleru un viss būtu bijis štokos un arī no 6:0 būtu atspēlējušies un vinnējuši :)

Hokejanalīzes augstākā pilotāža.
Publicēts: 22.02.10 11:38
 citēt
Jolan:
Laciz:aaskataas kalendaarsura dalja no taa visa ir liekuljoshana? sapnjoshana? nojaushu ka jums politikjiem nemaz negribeetos kremli saruugtinaat ja muuseejie aizliktu kaaju priekshaa krieviem celjaa uz medaljaam :D

biju augstākās domās par Laciz.Tādu herņu rakstīt.
tagad buusi zemaakaas. domaa tik vesels zemas domas. taalu tiksi :)
Publicēts: 22.02.10 11:39
 citēt
Bzh:Laciz, nav jāspēlē ar Krieviju.

nu pljee nu TAADI sapnjotaaji, pamostaas tach vienreiz un beidz fanot par luuzeriem, LV nemaak speleeta labaak par 10to vieto! man piemeeram patiik kaa speelee Zviedri un par vinjiem jaus sen nu ne fanoju tad vismaz juutu liidzi.
Publicēts: 22.02.10 11:44
 citēt
14 gadus sena fanoshanas veesture. pateikt ka tikai luuzerisms - buutu nepamataoti laikam.
jaa, lai ir luuzeri, bet muuseejie!
Publicēts: 22.02.10 11:47
 citēt
Laciz:14 gadus sena fanoshanas veesture. pateikt ka tikai luuzerisms - buutu nepamataoti laikam.

ja godiigi kaapeec man jau nu vismaz 5gadi ir pofig uz LV izlasi ir taapeec ka paaraak biezhi izmanto terminu A JA PAVEICAS, hokejs ir jāspēlē nevis jāgaida kad kādai pretinieku komandai tā būs sliktākā spēle.

prognoze uz LAT - CZE = 1 - 5
Publicēts: 22.02.10 11:50
 citēt
++++reaktors par hokeja spēli nevis rezultātu
Publicēts: 22.02.10 14:27
 citēt
es domaaju - vajag ticeet un just liidzi. iizii
Publicēts: 22.02.10 14:31
 citēt
reaktors:
Laciz:14 gadus sena fanoshanas veesture. pateikt ka tikai luuzerisms - buutu nepamataoti laikam.

ja godiigi kaapeec man jau nu vismaz 5gadi ir pofig uz LV izlasi ir taapeec ka paaraak biezhi izmanto terminu A JA PAVEICAS, hokejs ir jāspēlē nevis jāgaida kad kādai pretinieku komandai tā būs sliktākā spēle.

prognoze uz LAT - CZE = 1 - 5

2:7
Publicēts: 22.02.10 14:34
 citēt
galvenais prikols-Kanāda spēlē ar Vāciju un gan jau viņus pieveiks.Tad ceturdien no rīta būs spēle Krievija-Kanāda un tas nozīmē,ka zaudētājs paliek bez medaļām.Vot kur būs ledus graušana no abām pusēm
Publicēts: 22.02.10 15:51
 citēt
Da nesanaaks mums nekas tai kokejaa jo:

Latvieši ir vieni no labākajiem pasaulē tajās jomās, kur jātiek no kalna uz leju - kamaniņas, skeletons.. un ekonomika
Publicēts: 22.02.10 16:20
 citēt
Portreti: čalis (vai komanda), kurš vidēji ir 12. vietā, var cerēt uz 8-10, veiksmes gadījumā, un uz 25 vietu- neveiksmes gadījumā. Katru gadu, cītīgi trenējoties, var pakāpties par pāris vietām. Ja ir talants, par 4-5 vietām. Ar nosacījumu, ka jaunie, kas nāk klāt, nav tik talantīgi.

+
Publicēts: 22.02.10 16:34
 citēt
Galvenais ir naivi ticēt :)
Bet nākotne mums ir vēl sliktāka, jo jaunieši parādīja, kāda aug jaunā maiņa.
Kāpec mums tik slikti- Rīgas Dinamo (viņu nauda un griba) spēlē caur Hosu, bet te hosas naf, un naf, kas met vārtus.
Bet tas pats hosa ir caurbiris nhl...
Galvenais , lai notiek brīnums pavasarī un paliekaam līgā :)
Publicēts: 22.02.10 16:38
 citēt
prichom tur naiva ticiiba? kaapeec tuukstoshiem ir hokeja pavasaris jau 14 gadus? kaapeec dinamo var regulaari piepildiit areenu riiga? par jauno mainju ar nav ko gausties - junioru chempii austaakajaa diviizijaa tomeer ir 12 nevis 16 komandas. ja buutu 16 - muuseejie taapat buutu ap savu vietu - +/- 10 un kas tur slikts?
kas - vai tad daarzinsh, reedlihisotnieks, meija, bukarts nepriecee dinamo rindaas? nu neiet tur visa speele caur hosu.
varu dereet, ka lielaakaa dalja skeptikju uz slidaam nekad nav staaveejushi.
Publicēts: 22.02.10 16:45
 citēt
Pritom, ka es ticu, ka mūsējie 3x pa muguru dabujuši 4-to, 5-to spēli vinēs... un tad putinās mūsu valsti un brauks mājās ar sudrabu :face-kiss:
Publicēts: 22.02.10 17:15
 citēt
Haiduks:Pritom, ka es ticu, ka mūsējie 3x pa muguru dabujuši 4-to, 5-to spēli vinēs... un tad putinās mūsu valsti un brauks mājās ar sudrabu :face-kiss:

ehh, no tavas mutes, dieva ausī :face-grin:
Publicēts: 22.02.10 17:59
 citēt
Haiduks:Pritom, ka es ticu, ka mūsējie 3x pa muguru dabujuši 4-to, 5-to spēli vinēs... un tad putinās mūsu valsti un brauks mājās ar sudrabu :face-kiss:

šitā bij bomba :D :D :D

p.s. iesaku pastīties Kerlingu izlasot noteikums, ir interesanti!
Publicēts: 22.02.10 18:09
 citēt
vinieks:

Citā vietā!
Publicēts: 22.02.10 18:30
 citēt
Portreti:
vinieks:

Citā vietā!

rupji, bet tam arī ir rezultāts (punkts) :face-grin:
Publicēts: 22.02.10 19:02
 citēt
vinieks:

Ja tā nebūs, būs jādzer, bet atšķirība, no tās dzeršanas, ka ja tā būtu, man jāliek butilis. :(
Publicēts: 22.02.10 19:47
 citēt
Krievijā iet vaļā lielās razborkas no sērijas " Kā tā varēja" tas par nožēlojamo rezultātu Olimpiādē
www.sovsport.ru...
Publicēts: 22.02.10 20:45
 citēt
Kas ar portreti noticis??? Gribēju atbildēt, bet šis savācis čemodānus :)
Laikam tagad laciz pēdās ies, un pa blogu klīdīs portreti klons :face-crying:
Ā, nu skaidrs, kāpēc pa draugiem tagad laiž :D
Publicēts: 22.02.10 22:07
 citēt
Haiduks:Kas ar portreti noticis??? Gribēju atbildēt, bet šis savācis čemodānus :)
Laikam tagad laciz pēdās ies, un pa blogu klīdīs portreti klons :face-crying:
Ā, nu skaidrs, kāpēc pa draugiem tagad laiž :D

savukārt šeit pamiers ;)
Publicēts: 22.02.10 22:35
 citēt
Bet es nesaprotu, kas ir noticis... visu laiku visi viņam aplaudēja par uzbraucieniem blogeriem, pat palēcās no prieka, kad viņs man brauca virsū (gadus trīs), un nu, kad iebarots, tad liek ņemt čemodānus :(
Starp citu, man liekās, ka portreti nopelns ir, ka vairs nedarbojās [img}
Publicēts: 22.02.10 23:41
 citēt
Laciz tacu neko [neimg'oja}
Publicēts: 23.02.10 07:11
 citēt
Gudris:
Haiduks:Laciz tacu neko [neimg'oja}
kā ta ne....abi ar aloxu super garaas bildes taisiija un lika iekshaa
jaa gudri - bet tikai divas reizes :D
Publicēts: 23.02.10 13:53
 citēt
Gudris:šodien vajag izvilkt līdz bullīšiem...tad arī var paveikties :amazing:

ta nekas mus';ejiem nepaveiksies, sūdīgi viņi tagad spēlē un par šādu spēli ir pelnījuši būt tur kur esam
Publicēts: 23.02.10 17:16
 citēt
zazis:
Gudris:šodien vajag izvilkt līdz bullīšiem...tad arī var paveikties :amazing:

ta nekas mus';ejiem nepaveiksies, sūdīgi viņi tagad spēlē un par šādu spēli ir pelnījuši būt tur kur esam

Spēlējam kā mākam. Šajās OS ir hokejā labākie no labākajiem hokejistiem, dēļ tā, ka nhl brīvlaiks. Uz visiem pasaules čempjiem jau vienmēr netiek visi hokejisti jo HHL principā pie kājas ir tās eiropas hokeja spēlītes. Betmens vispār izsakās skeptiski vai uz sočiem laidīs NHL večus. Lai gan 4 g. vēl laiks, ta jau paspēs daudz un dikti padiskutēt par to.
Publicēts: 23.02.10 17:20
 citēt
sapņojam līdz rīta 5.00......:amazing:
Publicēts: 23.02.10 18:34
 citēt
negatIvs:sapņojam līdz rīta 5.00......:amazing:

un tad arī (punkts)
Publicēts: 24.02.10 06:37
 citēt
:shame:
Publicēts: 24.02.10 07:12
 citēt