Galvenais, ka beidzot bija sakarīga spēle - ja tā spēlē tad nav žēl arī zaudēt. Paldies džekiem, ka tomēr nokapāja uz visiem 110% + veiksme arī bij mūsu pusē - neko darīt, ka ar to tomēr bij par maz, lai izvilktu uzvaru.
Labi spēlēja, kā jau rakstīju, lai būtu brīnums, mūsu gola vecis nedrīkstēja taisīt nevienu burku...čehi jau tā mums divas masaļska bezjēdzības piedeva, kad viņš sadomāja uzspēlēt kā laukuma spēlētājs...
Sakarīgi, labi ... kopsummā, jā, bet ne jau par situāciju 12. minūtē. Precīzāk būtu tā - čehi spēlēja labi līdz 3. perioda beigām, latvieši 3. perioda beigās.
Bet nu mēs jau visi tā kā krievi esot, kā te riebīgi raksta, kas tad mums daļas gar latviešiem.
spēli lūkojos tiešraidē, rezultāts labāks par cerēto, nezinu, kurš no Kriefijas Hok federācijas funkcionāriem, menedžeriem, vai treneris Bikovs, ir saslimis ar zvaigžņu slimību, nosaka izlases galējo sastāvu, bet reiz taču Krievija jau uzrāvās uz zvaigšņu variantiem...... komandā nav melnā darba darītāju, aizsardzība vāja. spilgti tas parādās uz spēcīgas komandas fona, arī ar Slovākiem gāja grūti. zvaigznes, kurām olimpiskais ciemats par prastu, dzīvošanai, brauc mājās......
nope. es vienmeer esmu pret lielajaam valstiim un uzpuutiigiem uzstaadiijumiem. "buus superfinaals", gadsimta machs finaalaa, bla bla bla, ja palasa ko taas krievu zvaigznes dirsa pirms olimpiaades... a realitaate - jaatiek vispirms liidz finaalam un tad var dirst... "zvaigznes" par ovechkinu un vinja diamntiem inhrusteetajiem slidzaabakiem vispaar njirga naak
pret kanaadieshiem slidinaajaas elsdami un puusdami kaa rasms energo psrs chempja otrajaa liigaa...
Viss ir tā kā vajag... mazliet žēl, ka mēs neiztaisījām LIELO sensāciju, bet tas ir saprotams... arī vārtsags bija jaf tā noguris, ka nevienam naf tiesības viņu vainot pēdejos vārtos. Tā mans jāškirās pudeles. ( Liku par brīnumu un sudrabu) bet analizējot spēli, ļoti acīs dūras tas, ka trūkst Hosas, caur kuru Dināmo spēlē. Ceru , ka treneri arī to redz un uz pasaules čempi palabos, lai nepazaudējam vietu līgā
Haiduks: bet analizējot spēli, ļoti acīs dūras tas, ka trūkst Hosas, caur kuru Dināmo spēlē. Ceru , ka treneri arī to redz un uz pasaules čempi palabos, lai nepazaudējam vietu līgā
Kur viņi līdz pasaules čempim raus Lv izlasē Hossu?
Laciz:redz ko pashi krievi par to raksta: allhockey.ru... "komeedijas beigas"
raksts normāls, vismaz Nabokovu visā nevaino. interesantu rakstu tagad netrūks
"Ломать надо систему КХЛ и начинать с судейского корпуса. В очередной раз не выдержали силового давления. У нас судят по понятиям,а на ОИ по Правилам.Но это только одна проблема,копать надо еще глубже."
Haiduks: bet analizējot spēli, ļoti acīs dūras tas, ka trūkst Hosas, caur kuru Dināmo spēlē. Ceru , ka treneri arī to redz un uz pasaules čempi palabos, lai nepazaudējam vietu līgā
Kur viņi līdz pasaules čempim raus Lv izlasē Hossu?
Ja uz KHL tiek liktas lielas cerības, tad kaut kad taču ir jāsagaida rezultātus. Jo - spēlē vai nespēlē tajā Kremļa gāzes projektā, viss viena alga. Piecu gadu termiņā ceru kaut kādus asnus pamanīt.
SvLp - ir asni. Pilna areena riiga. jo tauta miil hokeju. to nevar panaakt ne ar kaadu maarketingu un naudu. paareejais - po... aaa, jaa - var tak redzeet, ka puishi ciinaas!
Laciz:SvLp - ir asni. Pilna areena riiga. jo tauta miil hokeju. to nevar panaakt ne ar kaadu maarketingu un naudu. paareejais - po... aaa, jaa - var tak redzeet, ka puishi ciinaas!
Tie nav asni, tie ir skatītāji. Tad jau par asniem var saukt arī viduslaiku bruņinieku cīņu Cēsīs vai Ventspils pļavās mītošo kazu un govju cīņas. Ir taču kāds, kam tas rūp vairāk par citiem.
Ja ir projekts, tam ir jābūt arī mērķiem. Tie, kas uzstādīti Dinamo rezultatīvākajiem spēlētājiem - sezonā izdarīt to un to, lai saņemtu tādu un tādu prēmiju, ir no mazo mērķu grupas. Mērķi vajag visam projektam. Vai nu tā ir gaidītā kadru kalve, vai nav, tas ir jāizlemj. Es domāju, ka tā ir tikai laba treniņu iespēja, bet ne kalve. Znaroks acis būs izskatījis pēdējos gados Krievijas izlases virzienā, bubinot savu "mūsējie ir reāli pretendenti" mantru. Ne to no viņa gaida. Tur jau bubinātāju netrūkst, kaut vai Lipmans.
Latvija smagi brien pa lielvalstu izvēles ceļu sportā. Tas ir acīmredzami - mēs gribam kā viņi gūt balvas un vietas visos pārskatāmajos sporta veidos.
zini - man POFIG. No manas kabatas tur nav aizgaajis ne santiima. Un man patiik skatiities to hokeju ko demonstree Dinamo. Vnk... patiik hokejs. Muuseejo hokejs. Vai taa izlase vai dinamo.
no kāda krievu saita, atslodzej : <<< Вячеслав Аркадьевич Быков перед каждой игрой говорит, что существует только две сборные - России и Канады. А остальные команды должны нам «подчиняться». С. Варламов >>>
negatIvs:no kāda krievu saita, atslodzej : <<< Вячеслав Аркадьевич Быков перед каждой игрой говорит, что существует только две сборные - России и Канады. А остальные команды должны нам «подчиняться». С. Варламов >>>
Droši vien izveidoja savā apziņā enkuru pēc Pēterburgas, tāpēc arī tagad dažiem sūdos iesēsties ir siltāk nekā citiem.
Un tad nāk visi tie neadekvātie komentāri par galējas rīcības izvēles iespēju - "Vai pakārt 35 cilvēkus Sarkanajā laukumā?" Tas nekādi neliecina par veselā saprāta un sportisku mērķu klātbūtni.
Nē, beigt politizēt un heroizēt katrā iespējā. Tiesa, vēl lielāks kauns būtu braukt vācu automašīnās un pakāst vāciešiem hokejā. Hokejs taču ir pataisīts par pēdējo "tēvzemes" cietoksni.
Laciz:zini - man POFIG. No manas kabatas tur nav aizgaajis ne santiima. Un man patiik skatiities to hokeju ko demonstree Dinamo. Vnk... patiik hokejs. Muuseejo hokejs. Vai taa izlase vai dinamo.
diemžēl man patīk LABS hokejs un pofig kurš viņu spēlē.Ja mūsējiem sanāk tāds hokejs tad ir ok.
ja saliidzina taas summas kas netieshaa veidaa no manas kabatas aiziet Dinamo, no kuras speeles es guustu baudu un "mezha dienaam" - tad man nav zheel. ceru ka saprati maajienu
Laciz:ja saliidzina taas summas kas netieshaa veidaa no manas kabatas aiziet Dinamo, no kuras speeles es guustu baudu un "mezha dienaam" - tad man nav zheel. ceru ka saprati maajienu
+
un Dinamo ieņemtā vieta mani laikam maz aizķer, bet skatīties ļoti patīk!
Laciz:ja saliidzina taas summas kas netieshaa veidaa no manas kabatas aiziet Dinamo, no kuras speeles es guustu baudu un "mezha dienaam" - tad man nav zheel. ceru ka saprati maajienu
+
un Dinamo ieņemtā vieta mani laikam maz aizķer, bet skatīties ļoti patīk!
Tātad tas neesi tu, kas raksta pie sporta spēļu atreferējumiem visas tās neadekvātās replikas. Tie ir citi!