forum.gif
Netīrumi skatu meklētājā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Netīrumi skatu meklētājā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.10 19:25
 citēt
Maris:
Spura:Offtopic, šodien meklējot vairāk info par Nikonu iemaldījos vienā no lielākiem forumiem, un man patika viena lieta- viņi nepieļauj tukšu muldēšanu, kur nu vēl jebkāda veida trollošanu vai nedod dies uzbraucienus, viņi, pat nevis admini, bet vienkāršie uzreiz tādu "karstgalvi" ātri noliek pie vietas:face-wink:

Viņi vienkārši pasaka-mēs esam šeit, lai viens otram palīdzētu mūsu hobijā, nevis, lai "noliktu" viens otru

kaapeec, tad esi atpakalj?

Mazohisms.
Publicēts: 21.02.10 19:25
 citēt
Portreti: Raidījums jau nav par to, KO tu darīji, bet gan- KAPĒC?

Tādēļ, ka līdz šodienai uzskatīju, ka šeit MAN ir tiesības pajautāt jautājumu, lai iegūtu GUDRĀKU cilvēku ieteikumu, kā atrisināt šādu vai tādu problēmu/dillemu/neskaidrību utt, ko es nevarēju iegūt patstāvīgi pie rokas pieejamā literatūrā + interneta meklējumos.
Publicēts: 21.02.10 19:27
 citēt
Spura:
Portreti: Raidījums jau nav par to, KO tu darīji, bet gan- KAPĒC?

Tādēļ, ka līdz šodienai uzskatīju, ka šeit MAN ir tiesības pajautāt jautājumu, lai iegūtu GUDRĀKU cilvēku ieteikumu, kā atrisināt šādu vai tādu problēmu/dillemu/neskaidrību utt, ko es nevarēju iegūt patstāvīgi pie rokas pieejamā literatūrā + interneta meklējumos.

Labi- paskatīsiemies uz to no cita skatu punkta!

Iesākumam jānoskaidro dzimums- Tu esi čalis vai vecene?
Publicēts: 21.02.10 19:28
 citēt
Maris: kaapeec, tad esi atpakalj?

...nu es jau nekur nebiju aizgājis:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.02.10 19:30
 citēt
veca, bet veel ar spuraam
Publicēts: 21.02.10 19:31
 citēt
fuksis: Kā saka visi pārējie tas netraucē fotografēt.

Viss ok, paldies visiem, kas normāli atbildēja:face-wink:

Vienkārši besī, daži asprāši, kam patīk uzbudināties, ja tiem ko pretī saka:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.02.10 19:49
 citēt
Portreti:
Spura:

Nu ko iesakat,

Ārstēt galvu!

Nu c`mon, cilvēks paprasa palīdzību a te kkāds pajols sāk ņemties
Publicēts: 21.02.10 19:52 labots
 citēt
wibi:

Nu c`mon, cilvēks paprasa palīdzību a te kkāds pajols sāk ņemties

Točna, ja? Manuprāt PAJOLS esi tu, sīkais anonīmais sprukstiņ! :)
Publicēts: 21.02.10 19:55
 citēt
Cik nu anonīms, cik ne, bet spriežot pēc taviem izteicieniem fotoblogā vairāku mēnešu garumā es spriežu šādi. :face-wink:
Publicēts: 21.02.10 20:05
 citēt
wibi:Cik nu anonīms, cik ne, bet spriežot pēc taviem izteicieniem fotoblogā vairāku mēnešu garumā es spriežu šādi. :face-wink:

Nez, tu tā varētu arī man acīs pateikt, par to pajoliņu, jeb tikai slēpjoties aiz anomīmās interneta mammas muguras?
Publicēts: 21.02.10 20:38
 citēt
Portreti:
wibi:Cik nu anonīms, cik ne, bet spriežot pēc taviem izteicieniem fotoblogā vairāku mēnešu garumā es spriežu šādi. :face-wink:

Nez, tu tā varētu arī man acīs pateikt, par to pajoliņu, jeb tikai slēpjoties aiz anomīmās interneta mammas muguras?

Skatoties pēc apstākļiem, runa nav par viena vai otra aizvainošanu bet par samērīgu kultūru šeit fotoblog.lv
Publicēts: 21.02.10 20:45
 citēt
wibi:
Portreti:

Skatoties pēc apstākļiem, runa nav par viena vai otra aizvainošanu bet par samērīgu kultūru šeit fotoblog.lv

Tjipa ja es pavaicāšu "man fočukam netīri sāni- ko darīt?" , tad visiem pirsdmami- dmirsdamami jāmetas man dot SAKARĪGIE padomi, kā tos notīrīt?

Ja pēc 4 SAKARĪGĀM atbildēm nav skaidrs, ka jautājums uiņa, tad nekāda kultūra tur nelīdzēs...jāarstē citādi no uiņisma jautājumiem!

Senos laikos ta nevarēja- ja uzdevi stulbu jautājumu- cilvēki tev smējās sejā...a tagad...anonīmais internets- vari būt tups bez robežām!!!:face-sad:
Publicēts: 21.02.10 21:28
 citēt
Portreti:Tjipa ja es pavaicāšu "man fočukam netīri sāni- ko darīt?"...Ja pēc 4 SAKARĪGĀM atbildēm nav skaidrs, ka jautājums uiņa, tad nekāda kultūra tur nelīdzēs...jāarstē citādi no uiņisma jautājumiem!
Senos laikos ta nevarēja- ja uzdevi stulbu jautājumu- cilvēki tev smējās sejā...a tagad...anonīmais internets- vari būt tups bez robežām!!!:face-sad:

Mjāā, smags svētdienas gadījums:face-kiss:

Juri-PADOMĀ ar galviņu...kurš šo toni posta sākumā aizsāka....

Esi no pelniem bagāts foto iemaņu mācītājs-vai tādam piederas šādi atbildēt? nedomāju. Ir jābūt viedam:face-wink:, lai citiem rastos uzticība par skolotāja IQ:face-wink:

Ja runa par mani-KUR šeit es pēc 4ām sakarīgām atbildēm būtu tupi turpinājis jautāt vienu un to pašu? Es vienkārši centos atbildēt uz MAN uzdotiem jautājumiem. Ja saki, ka atbildes bija .uiņa-nu tad pats atbildes autors ir .uinists??:grimace::grimace:

Piekrītu, senos laikos tā nevarēja atbildēt...iestājās sekas:face-grin:
Publicēts: 21.02.10 21:32
 citēt
Vso, jūtu, ka dažiem patīk ar sevi vairāk kā ar citiem:exciting::exciting::exciting:

Esmu runājis, un netaisos komentēt jaunas vāvuļošanas

...diemžēl fotoblog grimst:face-crying::face-crying::face-crying:

PRIEKĀ:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt