Spura:Offtopic, šodien meklējot vairāk info par Nikonu iemaldījos vienā no lielākiem forumiem, un man patika viena lieta- viņi nepieļauj tukšu muldēšanu, kur nu vēl jebkāda veida trollošanu vai nedod dies uzbraucienus, viņi, pat nevis admini, bet vienkāršie uzreiz tādu "karstgalvi" ātri noliek pie vietas
Viņi vienkārši pasaka-mēs esam šeit, lai viens otram palīdzētu mūsu hobijā, nevis, lai "noliktu" viens otru
Portreti: Raidījums jau nav par to, KO tu darīji, bet gan- KAPĒC?
Tādēļ, ka līdz šodienai uzskatīju, ka šeit MAN ir tiesības pajautāt jautājumu, lai iegūtu GUDRĀKU cilvēku ieteikumu, kā atrisināt šādu vai tādu problēmu/dillemu/neskaidrību utt, ko es nevarēju iegūt patstāvīgi pie rokas pieejamā literatūrā + interneta meklējumos.
Portreti: Raidījums jau nav par to, KO tu darīji, bet gan- KAPĒC?
Tādēļ, ka līdz šodienai uzskatīju, ka šeit MAN ir tiesības pajautāt jautājumu, lai iegūtu GUDRĀKU cilvēku ieteikumu, kā atrisināt šādu vai tādu problēmu/dillemu/neskaidrību utt, ko es nevarēju iegūt patstāvīgi pie rokas pieejamā literatūrā + interneta meklējumos.
Labi- paskatīsiemies uz to no cita skatu punkta!
Iesākumam jānoskaidro dzimums- Tu esi čalis vai vecene?
Portreti:Tjipa ja es pavaicāšu "man fočukam netīri sāni- ko darīt?"...Ja pēc 4 SAKARĪGĀM atbildēm nav skaidrs, ka jautājums uiņa, tad nekāda kultūra tur nelīdzēs...jāarstē citādi no uiņisma jautājumiem! Senos laikos ta nevarēja- ja uzdevi stulbu jautājumu- cilvēki tev smējās sejā...a tagad...anonīmais internets- vari būt tups bez robežām!!!
Mjāā, smags svētdienas gadījums
Juri-PADOMĀ ar galviņu...kurš šo toni posta sākumā aizsāka....
Esi no pelniem bagāts foto iemaņu mācītājs-vai tādam piederas šādi atbildēt? nedomāju. Ir jābūt viedam, lai citiem rastos uzticība par skolotāja IQ
Ja runa par mani-KUR šeit es pēc 4ām sakarīgām atbildēm būtu tupi turpinājis jautāt vienu un to pašu? Es vienkārši centos atbildēt uz MAN uzdotiem jautājumiem. Ja saki, ka atbildes bija .uiņa-nu tad pats atbildes autors ir .uinists??
Piekrītu, senos laikos tā nevarēja atbildēt...iestājās sekas