forum.gif
Nu, kā bija fotobloga ballītē?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Nu, kā bija fotobloga ballītē?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.10 10:43
 citēt
alvils:
Jonatans:Gaita, ja peec vinja tekstiem neesi izsecinaajusi neko, tad varu piedaavaat vizuaalo materiaalu par Portreti attieksmi..

content7-foto.inbox.lv...

Laikam jau uzsvars bija domāts uz meičām un Jura pārākumu, bet man vairāk acīs krīt divas citas lietas - naudas apaviem neatradās, bet tam, lai uzaudzētu dubultzodu, gan! :D :D :face-devil-grin: :D :D
tas peleekais vorseliins suukaa :(
Publicēts: 22.02.10 11:37
 citēt
Laciztas peleekais vorseliins suukaa :(

Redzu zaļganu.
Tu joko?

Tad kā īsti sauc to grīdas segumu? Ejam uz Betway.com?
Publicēts: 22.02.10 11:42
 citēt
da pofig kaa to sauc, taa te iegaajies. peleekais vorseliins. skan gana nievaajoshi. cik saprotu - daudzu, kas uz studiju raujas, sapnis
Publicēts: 22.02.10 12:06
 citēt
♥ asiņo.
Laciz:tas peleekais vorseliins suukaa :(
precīzāk "sucks" būtu tulkot sūc, iesūc. un vispār jau "to suck" ne galvenā, bet tā nozīme, kurā saka "pamparam sucks" ir ka sāp tā kā zobi - kā "nojet" krieviski.
Publicēts: 22.02.10 13:21
 citēt
Laciz:da pofig kaa to sauc, taa te iegaajies. peleekais vorseliins. skan gana nievaajoshi. cik saprotu - daudzu, kas uz studiju raujas, sapnis

Voiloks... tā es viņu saucu.
Nu labi- filcs.
Vienalga, visiem Purčikjurčika klientiem gan fons gan bildes vienādas.
Visi žēlo tos 5 latus fonu saķēzīšanas kompensācijai un rokas gaismu grozīšanai.
Publicēts: 22.02.10 14:02
 citēt
Gaita:
Portreti, cik lasu, vnk ved no rāmjiem ārā, kā par daiļo dzimumu var tik prasti runāt?
Sievietes ir jāciena un jāgodā, lai arī cik viņas būtu! :bad_smile:

Parasti prastums slēpjas tajā faktorā, ka viņas pašas izvēlas kā cilvēciskās skalas vērtību prioritāti proklamēt savu daiļumu.

Ehhh, cik gan ļoti man patiktu, ja sievietes būtu, piemēram- gudrais dzimums...bet nē- vairumam pat ar humora izjūtu ir tik švaki (kā tev, apmēram...)!!! :(
Publicēts: 22.02.10 14:03
 citēt
alvils:
Jonatans:Gaita, ja peec vinja tekstiem neesi izsecinaajusi neko, tad varu piedaavaat vizuaalo materiaalu par Portreti attieksmi..

Laikam jau uzsvars bija domāts uz meičām un Jura pārākumu, bet man vairāk acīs krīt divas citas lietas - naudas apaviem neatradās, bet tam, lai uzaudzētu dubultzodu, gan! :D :D :face-devil-grin: :D :D

:bad_smile::bad_smile::bad_smile::bad_smile::bad_smile:
Publicēts: 22.02.10 14:03
 citēt
Eliks:Portreti, no tevis pēdējā laikā ir tikai negācijas un cinisms... Krīze? Sāk biš piebesīt!

Tīri līdzsvaram pret tavu mīļumu un maigumu, un pozitīvismu.
Publicēts: 22.02.10 14:04
 citēt
alvils:

Jā, un tie tuklie pirksti!!!! Vājprāts!!! :amazing:
Publicēts: 22.02.10 14:05
 citēt
juulis:
alvils:

:bad_smile::bad_smile::bad_smile::bad_smile::bad_smile:

Katram sava vērtību skala. Jums ar Jūli sakrīt, kā skatos! Par to, protams, skaidrs, ka esat dziļas cieņas vērti...un vēl skaistais dzimums!!!! Spēcīgi!!!!:face-kiss:
Publicēts: 22.02.10 14:06
 citēt
Laciz:da pofig kaa to sauc, taa te iegaajies. peleekais vorseliins. skan gana nievaajoshi. cik saprotu - daudzu, kas uz studiju raujas, sapnis

Papīrs dārgs. Vairums nevar atļauties.
Publicēts: 22.02.10 14:12 labots
 citēt
portreti, sanēmies un iemeti visiem sniega piciņu? :bad_smile:
Publicēts: 22.02.10 14:23 labots
 citēt
juulis:portreti, sanēmies un iemeti visiem sniega piciņu? :bad_smile:

Smukiņā!!!! :face-wink:
Publicēts: 22.02.10 15:32
 citēt
Portreti:
Eliks:Portreti, no tevis pēdējā laikā ir tikai negācijas un cinisms... Krīze? Sāk biš piebesīt!

Tīri līdzsvaram pret tavu mīļumu un maigumu, un pozitīvismu.

Nu tad skaties, ka es tevi mīļi un maigi nepalūdzu papist projām.
Publicēts: 22.02.10 15:35
 citēt
Eliks:

Nu tad skaties, ka es tevi mīļi un maigi nepalūdzu papist projām.

Kruta pateici- kā jau mīļais! :face-kiss:

Kas ta nu? Patiesā daba atklājās?

P.S. Man taču resni pirksti, un dubultzods...vispār jau MĪĻAJIEM taisnība.

P.P.S. Pieļauju domu, ka morāli neuzķēri!:) Jeb uzķēri? Varam par to parunāt!;)
Publicēts: 22.02.10 15:36
 citēt
Mainam Alloxu pret Portreti! :)
 citēt
Schnircks:Izskatās, Ka Jurkam nav argumenti vairs:))

Es taču esmu cilvēku pētnieks, ne jau argumentu meklētājs!
 citēt
alvils:Mainam Alloxu pret Portreti! :)

Mīļi!:face-kiss:
Publicēts: 22.02.10 15:39
 citēt
Portreti:

Palasīju, ko esi chatā pasākuma laikā sarakstījs. Nejūtu nekādu vēlmi tevi šeit vēl redzēt pēc tā visa. + attieksme pret šo portālu un tā iemītniekiem.
Publicēts: 22.02.10 16:00
 citēt
Eliks:
Portreti:

Palasīju, ko esi chatā pasākuma laikā sarakstījs. Nejūtu nekādu vēlmi tevi šeit vēl redzēt pēc tā visa. + attieksme pret šo portālu un tā iemītniekiem.

Pfffff...nu, nu, ka tikai nav tukša muldēšana!!! :) Rādi šurp! :)
Publicēts: 22.02.10 16:09
 citēt
Portreti, nav nav tukša muldēšana - arī es palasīju. Un nosaucu Tevi vienā vārdā, ko izdarīšu Tev acīs skatoties, ja tiešām izrādīsies, ka tie nav bijuši joki.
Publicēts: 22.02.10 16:12
 citēt
mandariina:Eliks, a kur citi var palasiit to chatinju, kas gaaja pasaakuma laikaa?

Publiski nekur. Nav īsti arī paredzēts rādīt.
Publicēts: 22.02.10 16:12
 citēt
Tagad Juris saķer galvu un pie sevis (neapzināti) citē kādas Gacho dziesmas nobeigumu... :face-crying:
Publicēts: 22.02.10 16:14
 citēt
alvils:Tagad Juris saķer galvu un pie sevis (neapzināti) citē kādas Gacho dziesmas nobeigumu... :face-crying:
tipa to, kas saakas "ja Tu d....."? vai ne Gustavo?
Publicēts: 22.02.10 16:16
 citēt
Schnircks:Chatiņu pa laikam lasīju- mazliet skumīgi palika.
Neteikšu, ka mani sajūsmināja tusiņš, bet tomēr kaut kādiem rāmjiem derētu būt komentāros no tiem, kuri nebija klāt.
Tu ar esi gana artavas pienesis lai valdiitu pilniiga verbaalaa nekontroleetiiba. Tagad neliekuljo un nepielien - jau esi sanjeemis briidinaajuma shaavienu kaajaa. :D
Publicēts: 22.02.10 16:16
 citēt
eSeL:Portreti, nav nav tukša muldēšana - arī es palasīju. Un nosaucu Tevi vienā vārdā, ko izdarīšu Tev acīs skatoties, ja tiešām izrādīsies, ka tie nav bijuši joki.

???

(!)

Cerams, ka tu negļučī? Neko TĀDU es tur neteicu- ne velti Eliks "nav paredzēts rādīt", jo tur jau nekā TĀDA nebija!
Publicēts: 22.02.10 16:18
 citēt
Portreti:

Pfffff...nu, nu, ka tikai nav tukša muldēšana!!! :) Rādi šurp! :)

Ko rādīt? To, ka klātesošos nosauci par lohiem un neskaitāmas reizes atkārtoji, ka pasākums ir boring? Nerunājot jau par personīgajiem aizvainojumiem.

Piemēram
"Jābrauc uz sadali, kad lohi šitās būs sadzirdījuši!:)"
Publicēts: 22.02.10 16:18
 citēt
Portreti, padomā kārtīgi. Ne jau vien Eliks un es to pamaniju.
Publicēts: 22.02.10 16:30
 citēt
Portreti:

Par shaadiem tekstiem jau vispaar buutu no bloga jaanobano, par vispaareejas necienjas izraadiishanu pret citiem cilveekiem!!!
Publicēts: 22.02.10 16:31
 citēt
eSeL:Portreti, padomā kārtīgi. Ne jau vien Eliks un es to pamaniju.

Tas jau attiecas tikai uz TIEM un TĀM, vieni no kuriem mēģināja pieliet ar alkoholu otras, lai dabūtu seksu vakara noslēgumā. Vai tādi bija tajā tusiņā- nevar būt!

Eliks, es ceru, ka nav tāds lohs, ka dzirda meičas, kuras pēc tam nedabūn, un SL nav tāda, kura pati par savu naudu nevarētu atļauties sadzerties, jāgaida, kamēr kāds izmaksās un pēc tam mēģināt nodinamēt neiedodot...

Līdz ar to ja kāds "lohos" un "dzirdamajās" ieraudzīja sevi, tad es atvainojos, es tiešām nezināju, ka tas atbilst patiesībai, vienkārši atcerējos senos laikus, kad bija jāiet uz klubu, jāpērk meičām dzeramie, un pēc tam viņas brauca uz hotelīti, darīt tur lietas un otrā rītā stāstīt, ka parasti tā nedarot...

JŪS TAČU TĀ NEESIET DARĪJUŠI, ES CERU! LĪDZ AR TO UZ JUMS TAS NU NEKĀDĪGI NEVAR ATTIEKTIES!!!??? (Vai ne?)
Publicēts: 22.02.10 16:32
 citēt
Jonatans:
Portreti:

Par shaadiem tekstiem jau vispaar buutu no bloga jaanobano, par vispaareejas necienjas izraadiishanu pret citiem cilveekiem!!!

Tas attiecas tikai uz tiem, kuri dzirdīja meičas, lai dabūtu seksu (un beigās to dabūja kādi citi viņu vietā, kuri nebija pirkuši meičām dzeramos). Uz tiem, kuri tā nedarīja, tas neattiecas.
Publicēts: 22.02.10 16:36
 citēt
Aizvien jautrāk. Kauns nav?
Publicēts: 22.02.10 16:38
 citēt
Kā Tu zini, kam kādi plāni uz ko bija? Un ja arī bija, vai Tev ir tiesības kādu saukt par lohu, vecu ākstu, tizlu veci, un cita žļurga, kas nāk no Tavas mutes?
Publicēts: 22.02.10 16:39
 citēt
aitinaa:Aizvien jautrāk. Kauns nav?
eSeL:Kā Tu zini, kam kādi plāni uz ko bija? Un ja arī bija, vai Tev ir tiesības kādu saukt par lohu, vecu ākstu, tizlu veci, un cita žļurga, kas nāk no Tavas mutes?

Kā tad sauc tos, kas dzirda ar mērķi dabūt, bet nedabūn?
Publicēts: 22.02.10 16:40
 citēt
Kauns: Nepatika, mulsums, ko izraisa paša vai cita amorāla, nepieklājīga, arī situācijai nepiemērota rīcība.

labāk dažs labs būtu sniegu gājis tīrīt utml.
Publicēts: 22.02.10 16:41
 citēt
Cilvēkam ir visas tiesības saukt par lohiem, piemēram, tos, kas izmanto alkoholu lai tiktu pie seksiņa. Tāpat, kā es uzskatu visus pīpmaņus par lohiem - neviens to man nevar aizliegt.
Protams jārēķinās ar sekām, sakot šos uzskatus publiski - nu tur dabūt pa seju un tā no cilvēkiem, kas jūtas aizvainoti... Bet čatiņā jau pa seju neviens nedos :grimace:
Publicēts: 22.02.10 16:41
 citēt
aitinaa:Kauns: Nepatika, mulsums, ko izraisa paša vai cita amorāla, nepieklājīga, arī situācijai nepiemērota rīcība.

labāk dažs labs būtu sniegu gājis tīrīt utml.

Es vienmēr esmu gaidījis, ka sadzirda citi, un tad īstajā brīdī piecopējis!:)

Sen neesmu lovījis vecenes disenē, bet varētu piektdien aiziet, trjahnutj starinoi, tā teikt, un parādīt, kā tas darās- neskatoties uz maniem tuklajiem pirkstiem un dubultzodu!:)
Publicēts: 22.02.10 16:42
 citēt
Portreti:
aitinaa:Aizvien jautrāk. Kauns nav?
eSeL:Kā Tu zini, kam kādi plāni uz ko bija? Un ja arī bija, vai Tev ir tiesības kādu saukt par lohu, vecu ākstu, tizlu veci, un cita žļurga, kas nāk no Tavas mutes?

Es atkārtoju jautājumu - kā Tu zini, kam kādi plāni uz ko bija?
Publicēts: 22.02.10 16:42
 citēt
Portreti:
Jonatans:

Tas attiecas tikai uz tiem, kuri dzirdīja meičas, lai dabūtu seksu (un beigās to dabūja kādi citi viņu vietā, kuri nebija pirkuši meičām dzeramos). Uz tiem, kuri tā nedarīja, tas neattiecas.

smiekli nāk par to, cik neveikli centies iziet no situācijas. pat ja uz 10 cilvēkiem kaut viens tāds bija, Tev ta kāda daļa gar to? kas Tu Svētais Juris esi vai? Pabildē kādu meiču, nomierinies, paelpo dziļi un apdomā mazliet dzīvi. es saprotu, vecuma krīzi utt., bet nu kamoon, šitā spļaut aiz krāgas un pēc tam ar degošu pakaļu sniegā lekt...:super_man: KAUNS un NEGODS
Publicēts: 22.02.10 16:43
 citēt
Schnircks:
Portreti:

Tos sauc par Portretiem

Nu, piektdien ejam uz kādu BēBē bāru vai tamlīdzīgi? Jeb tev disenēs nevar rādīties bez axranas? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt