forum.gif
Nu, kā bija fotobloga ballītē?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Nu, kā bija fotobloga ballītē?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.10 16:43
 citēt
Potreti- Tu ļoti labi saproti gan par ko te ir runa, gan kontekstu. Dumjš taču Tu neesi:)
Publicēts: 22.02.10 16:44
 citēt
juulis: pat ja uz 10 cilvēkiem kaut viens tāds bija, Tev ta kāda daļa gar to? kas Tu Svētais Juris esi vai?

ES esmu NEsvētais- es vienkārši esmu meistarīgāks veceņu lovītājs. Neesmu lohs, iebrauci? :)

P.S. 10% lohu, tas arī ir vidējais disenes rādītājs.
Publicēts: 22.02.10 16:46
 citēt
eSeL:
Es atkārtoju jautājumu - kā Tu zini, kam kādi plāni uz ko bija?

Ja zinātu konkrēti, kurš ko gribēja priekšā paņemt, dzirdīja tapēc un nedabūja, bet dabūja cits, tad zinātu- kurš konkrēti ir lohs!:)

...bet nu tur jau tādu nebija...

Vot, par provi tevi- kā tev pašai liekas- kāds lohs gribēja izšmakarēt, kā tev likās- piebrauca ar baigajiem tekstiņiem un tā...a tu padomāji- psec, lohs kaut kāds, un vēl pālī- atvaļi!!!? :D:D:D
Publicēts: 22.02.10 16:50
 citēt
aitinaa:Potreti- Tu ļoti labi saproti gan par ko te ir runa, gan kontekstu. Dumjš taču Tu neesi:)

Katram sava runa un konteksts. Ja visas vecenes būtu gudras un filtrētu, es savu mūžu pēc disenes nebūtu dabūjis to, dēļ kā uz turieni esmu gājis.

Tāpat šajā čatiņā- vienas aizstāv savu baigo taisnību, DOMĀDAMAS, ka zin, kas atrodas manā galvā!!!
Publicēts: 22.02.10 16:51 labots
 citēt
Schnircks:
Kaut kā labākas nodarbes ieplānotas 5dienai.

Šampis, "fotosesija", slavenais "caurspīdīgo drēbju skapītis"? Nu...katram sava tehnoloģija....
Publicēts: 22.02.10 16:52 labots
 citēt
Publicēts: 22.02.10 16:52 labots
 citēt
Portreti- To kas Tavā galvā- zini tikai Tu.
To, kas tekstos te čatā bija vai forumā- lasa visi. Un saprot kā rakstīts. Tieši, burtiski arī
Publicēts: 22.02.10 16:53
 citēt
Portreti:
juulis: pat ja uz 10 cilvēkiem kaut viens tāds bija, Tev ta kāda daļa gar to? kas Tu Svētais Juris esi vai?

ES esmu NEsvētais- es vienkārši esmu meistarīgāks veceņu lovītājs. Neesmu lohs, iebrauci? :)

pagaidam esi vienīgais kas lieto vārdu "lohs" attiecībā uz citu cilvēku. ņemot vērā faktu ko tas vārds nozīmē (skaidrojums: no kr. val. L - ljubitelj O - otsosatj H - !@#) nu ja esi tik bravūrīgs, lai to pateiktu, ok. ļoti apsveicami, līmenis sasniegts.
vispār pārlasot Tavus tekstus, rodas aizdomas, ka "semečkas" Tev garšo un lakotās kurpes ar adibas biksēm arī iet pie sirds :what:
veceņu lovītājs saki.. nu jā, redz te tāda lieta, ka, cik novēroju, bloga daiļā dzimuma pārstāves ir ļoti patīkamas un tādās "disenēs", zin kkā savaldās, tā kā diezvai Tu gūtu šeit panākumus..:beaten:
Publicēts: 22.02.10 16:53
 citēt
Portreti, man ir vienalga, kurš un ko gribēja no manis, jo neaprobežojos tikai ar vienu domu. Cilvēki mēdz aprunāties arī tāpat.
Visā ziņā tas ir daudz labāk, nekā sēdēt pie pc ar vienu roku biksēs un ar otru drukājot, kāds un kurš ir tājā pasākumā.

Nespried par citiem pēc sevis.
Publicēts: 22.02.10 16:54
 citēt
Schnircks:Portreti:..ai, cik grūti atbildēt par saviem vārdiem Tev!

Kādā ziņā "VĀRDIEM"? Tu tiešām domā, ka es diršu vai izpildos?

Goda Vārds, esmu pilnīgi patiess, kad saku, ka domāju, ka LOHI ir tie, kuri dzirda meičas, lai dabūtu zekzi, bet MEIČAS jau laicīgi zin, ka tiem LOHIEM nekas nespīd, un kad ir sadzērušās, fiksi nosvīst miglā...

Nez kapēc SL pieklusa...viņa taču nekad!!!!!!!!!
Publicēts: 22.02.10 16:55
 citēt
Ko es nekad?
 citēt
Portreti:
aitinaa:Potreti- Tu ļoti labi saproti gan par ko te ir runa, gan kontekstu. Dumjš taču Tu neesi:)

Katram sava runa un konteksts. Ja visas vecenes būtu gudras un filtrētu, es savu mūžu pēc disenes nebūtu dabūjis to, dēļ kā uz turieni esmu gājis.

Tāpat šajā čatiņā- vienas aizstāv savu baigo taisnību, DOMĀDAMAS, ka zin, kas atrodas manā galvā!!!

a nevienam neinteresē, kas Tavā galvā. Cilvēki lasa Tavus tekstus, nevis domas. get it?
 citēt
Schnircks:
Portreti:
Šampis, "fotosesija", slavenais "caurspīdīgo drēbju skapītis"? Nu...katram sava tehnoloģija....

Atkal no sava troņa skaties :D

Tak vari atbildēt pēc būtības, jeb tu tā NEKAD neesi darījis? Un tev nav tā skapīša nemaz, tas viss basņas...(?):face-devil-grin:
Publicēts: 22.02.10 16:56
 citēt
aitinaa:Portreti- To kas Tavā galvā- zini tikai Tu.
To, kas tekstos te čatā bija vai forumā- lasa visi. Un saprot kā rakstīts. Tieši, burtiski arī

Burtiski tiem, kas šajās darbībās nesaskata savas darbības, nav iemesla apvainoties.
Publicēts: 22.02.10 17:00
 citēt
juulis:
Portreti:

pagaidam esi vienīgais kas lieto vārdu "lohs" attiecībā uz citu cilvēku. ņemot vērā faktu ko tas vārds nozīmē (skaidrojums: no kr. val. L - ljubitelj O - otsosatj H - !@#) nu ja esi tik bravūrīgs, lai to pateiktu, ok. ļoti apsveicami, līmenis sasniegts.
vispār pārlasot Tavus tekstus, rodas aizdomas, ka "semečkas" Tev garšo un lakotās kurpes ar adibas biksēm arī iet pie sirds :what:
veceņu lovītājs saki.. nu jā, redz te tāda lieta, ka, cik novēroju, bloga daiļā dzimuma pārstāves ir ļoti patīkamas un tādās "disenēs", zin kkā savaldās, tā kā diezvai Tu gūtu šeit panākumus..:beaten:

Pirmoreiz dzirdu tādu vārda "lohs" skaidrojumu, ja kas...

Vienkāršojot- jā, es esmu "semečku grauzējs" tavā izpratnē.

Patika frāze par "daiļās savaldās, diez vai tu gūtu". Domu gājiens pareizs- tāpēc arī manis tur nebija! Nepatīk meičas, kuras iet uz pasākumu, jau zinādamas, ka tur nāksies "savaldīties", lai neredzētu viņu patieso dabu!
Publicēts: 22.02.10 17:01
 citēt
eSeL:Portreti, man ir vienalga, kurš un ko gribēja no manis,

Ja tu tajā neiedziļinies, KĀPĒC viņi ar tevi mēģina flirtēt, tad ar analītisku prāta uzbūves dziļumu lepoties tu nevari!
Publicēts: 22.02.10 17:02
 citēt
juulis:
a nevienam neinteresē, kas Tavā galvā. Cilvēki lasa Tavus tekstus, nevis domas. get it?

Man, attiecīgi, neinteresē, kas ir viņu galvās, ja viņi tās neizmanto domāšanai!
Publicēts: 22.02.10 17:04
 citēt
Es teicu, ka man ir vienalga, nevis to vai iedziļinājos vai neiedziļinājos. Tā kā savus komentārus par manu prāta uzbūvi vari paturēt pie sevis. Bet, jā, to taču tu nemāki.
 citēt
eSeL:Ko es nekad?

Šī frāze nozīmēja apmēram to pašu, ko "viņa taču nav TĀDA!"
 citēt
Laciz:
alvils:Tagad Juris saķer galvu un pie sevis (neapzināti) citē kādas Gacho dziesmas nobeigumu... :face-crying:
tipa to, kas saakas "ja Tu d....."? vai ne Gustavo?

nē, es biju domājis dziesmu, kas saucas "Oskars par IQ". :)
Publicēts: 22.02.10 17:06
 citēt
Portreti:
eSeL:Ko es nekad?

Ko tu atkal zini, ko es nezinu?
 citēt
eSeL:Es teicu, ka man ir vienalga, nevis to vai iedziļinājos vai neiedziļinājos.

"Vienalga- jā, zinu, ko viņi grib, un ar to operēju", jeb "vienalga- es uzreiz lieku saprast, ka neesmu tāda (kura operēs ar viņu gribēšanu, PADAROT VIŅUS TĀDEJĀDI PAR LOHIEM), un tāpēc ar šo viņu gribēšanu neoperēju"?
 citēt
Reizēm izbrīna adminu iecietība pret dažiem tipiem ar lētām nomazgātām zeķēm:)
 citēt
Portreti:
juulis: pagaidam esi vienīgais kas lieto vārdu "lohs" attiecībā uz citu cilvēku. ņemot vērā faktu ko tas vārds nozīmē (skaidrojums: no kr. val. L - ljubitelj O - otsosatj H - !@#) nu ja esi tik bravūrīgs, lai to pateiktu, ok. ļoti apsveicami, līmenis sasniegts.

Pirmoreiz dzirdu tādu vārda "lohs" skaidrojumu, ja kas...

Vienkāršojot- jā, es esmu "semečku grauzējs" tavā izpratnē.

Patika frāze par "daiļās savaldās, diez vai tu gūtu". Domu gājiens pareizs- tāpēc arī manis tur nebija! Nepatīk meičas, kuras iet uz pasākumu, jau zinādamas, ka tur nāksies "savaldīties", lai neredzētu viņu patieso dabu!

ja Tu neuzvestos, kā semečku grauzējs, tad es tā nedomātu. Tā frāze, kas Tev tik ļoti patika, esi to nedaudz pārpratis un acīmredzot pārfrāzējis savā galvā. Labi vien ka nepagodināji ar savu klātbūtni, bet varbūt tomēr Tu redzētu, ka cilvēki smaida, dejo, pļāpā un vienkārši labi pavada laiku, varbūt tad Tava sirds un tumšais prāts atplauktu?
Publicēts: 22.02.10 17:07
 citēt
alvils:
Laciz:ipa to, kas saakas "ja Tu d....."? vai ne Gustavo?

:(
es zinu kaa vareetu samazinaat purchika jurchika aktivitaati forumaa - vnk jaanovaac labajaa malaa profilbildes nost. i mazaaks skrolls buus i jurchikam vairs nebuus intereses blogaa naakt iekshaa - vinjam ka tik pavirinaat savu reklaamu...
Publicēts: 22.02.10 17:07
 citēt
eSeL:
Portreti:

Ko tu atkal zini, ko es nezinu?

Ok, 3šais variants:

SL stāv pāri tādām cilvēciskām vājībām no sieviešu puses, kā "dinamo". SL nav tāda!!!!
Publicēts: 22.02.10 17:08
 citēt
Laciz:
alvils:
:(
es zinu kaa vareetu samazinaat purchika jurchika aktivitaati forumaa - vnk jaanovaac labajaa malaa profilbildes nost. i mazaaks skrolls buus i jurchikam vairs nebuus intereses blogaa naakt iekshaa - vinjam ka tik pavirinaat savu reklaamu...

Taisnība!
Publicēts: 22.02.10 17:08
 citēt
Portreti:
juulis:

Man, attiecīgi, neinteresē, kas ir viņu galvās, ja viņi tās neizmanto domāšanai!

"osečka" :) tas, kurš domā, tikai pēc tam raksta, nevis otrādāk.
Publicēts: 22.02.10 17:10
 citēt
Un peec shaadiem tekstu palagiem, sakiet vel ka chats nav vajadziigs!
Atveru forumu - 2 lapas. Izlasu pirmo, ieeju otrajaa, jau 3 lapa ir klaat, kaa izlasu otro un paarspiezju uz tresho lapu, jau ceturtaa lapa ir klaat.. nu PSC!
Publicēts: 22.02.10 17:15
 citēt
juulis:
Portreti:

"osečka" :) tas, kurš domā, tikai pēc tam raksta, nevis otrādāk.

Piedod, smukiņā, skatījos video, ko Gudris bija iepostējis! www.youtube.com...
Publicēts: 22.02.10 17:16
 citēt
juulis:tas, kurš domā, tikai pēc tam raksta, nevis otrādāk.

Es neesmu no tiem, kuriem visu laiku būtu jāaprēķina, ko tev teikt. Man to nevajag. Tur arī visa sāls!
Publicēts: 22.02.10 17:16
 citēt
Jonatans:Un peec shaadiem tekstu palagiem, sakiet vel ka chats nav vajadziigs!
Atveru forumu - 2 lapas. Izlasu pirmo, ieeju otrajaa, jau 3 lapa ir klaat, kaa izlasu otro un paarspiezju uz tresho lapu, jau ceturtaa lapa ir klaat.. nu PSC!

Nav tik traki.
Publicēts: 22.02.10 17:24 labots
 citēt
juulis: bet varbūt tomēr Tu redzētu, ka cilvēki labi pavada laiku

Es redzēju, kā viņi to pavadīja.

Vienbrīd man pat radās iedvesma safilmēt to visu, salēnināt tās skumjās sejas slow mo, un pēc tam, kad jau bija sasniegta zināma reibuma pakāpe, lēnām PAĀTRINĀT.

Vizuālai saturiskais efekts, manuprāt būtu bijis ekselents! Tomēr, piezvanīdams uz notikuma vietu vairākiem speciālistiem, noskaidroju, ka gaismas ir par maz kvalitatīva slow motion radīšanai- atmetu īsfimai ar roku!
Publicēts: 22.02.10 17:27
 citēt
juulis:
ja Tu neuzvestos, kā semečku grauzējs, tad es tā nedomātu.

Man ir tik ļoti vienalga, ko tu par mani domā...cik vispār var būt vienalga!

Atslēgas vārdi: "smukiņa", "bilde".
Publicēts: 22.02.10 17:27
 citēt
Palasīju vēlreiz, tad nu lohs nav vienīgais vārds, ko pielietoji (dažus 3 lapā jau minēju), un galīgi ne ar domu, ka kāds tur kādu koļī.
Publicēts: 22.02.10 17:29
 citēt
Cilvēks kļūdījās - rakstīja loGs, sanāca loHs. Burti uz klaviatūras ir blakus.
Publicēts: 22.02.10 17:31
 citēt
SvilpisLupis:Cilvēks kļūdījās.

Tā netīšām... var jau arī nospiest delete user + bannnnnn IP.

Es atbalstu! :) Kurš vēl? Peceļ rociņas!
Publicēts: 22.02.10 17:31
 citēt
eSeL:Palasīju vēlreiz, tad nu lohs nav vienīgais vārds, ko pielietoji (dažus 3 lapā jau minēju), un galīgi ne ar domu, ka kāds tur kādu koļī.

Hmmm...nu, ja tu tā saki, tad varbūt tiešām tev ir taisnība! Un arī par to domu varbūt taisnība...biju biški ierāvis, lāgā neatceros!

Karoč, darīšu tagad tā- ieraušu 250 gr. un provēšu atcerēties un tā! A tu pafiltrē manus tekstus, moš toč kaut kas nāks ārā!

Prozīt!!!:face-kiss:
Publicēts: 22.02.10 17:32
 citēt
alvils:
SvilpisLupis:Cilvēks kļūdījās.

Tā netīšām... var jau arī nospiest delete user + bannnnnn IP.

Es atbalstu! :) Kurš vēl? Peceļ rociņas!

Tad man tagad dzert šņabi eksperimentam vai nē...

Izdomājiet ātri!:face-grin:
Publicēts: 22.02.10 17:34
 citēt
nedzer, es pievienojos alvilam. vai dzer. iznaakums buus vienaads.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt