eSeL: Es atkārtoju jautājumu - kā Tu zini, kam kādi plāni uz ko bija?
Ja zinātu konkrēti, kurš ko gribēja priekšā paņemt, dzirdīja tapēc un nedabūja, bet dabūja cits, tad zinātu- kurš konkrēti ir lohs!
...bet nu tur jau tādu nebija...
Vot, par provi tevi- kā tev pašai liekas- kāds lohs gribēja izšmakarēt, kā tev likās- piebrauca ar baigajiem tekstiņiem un tā...a tu padomāji- psec, lohs kaut kāds, un vēl pālī- atvaļi!!!?
juulis: pat ja uz 10 cilvēkiem kaut viens tāds bija, Tev ta kāda daļa gar to? kas Tu Svētais Juris esi vai?
ES esmu NEsvētais- es vienkārši esmu meistarīgāks veceņu lovītājs. Neesmu lohs, iebrauci?
P.S. 10% lohu, tas arī ir vidējais disenes rādītājs.
pagaidam esi vienīgais kas lieto vārdu "lohs" attiecībā uz citu cilvēku. ņemot vērā faktu ko tas vārds nozīmē (skaidrojums: no kr. val. L - ljubitelj O - otsosatj H - !@#) nu ja esi tik bravūrīgs, lai to pateiktu, ok. ļoti apsveicami, līmenis sasniegts. vispār pārlasot Tavus tekstus, rodas aizdomas, ka "semečkas" Tev garšo un lakotās kurpes ar adibas biksēm arī iet pie sirds veceņu lovītājs saki.. nu jā, redz te tāda lieta, ka, cik novēroju, bloga daiļā dzimuma pārstāves ir ļoti patīkamas un tādās "disenēs", zin kkā savaldās, tā kā diezvai Tu gūtu šeit panākumus..
Portreti, man ir vienalga, kurš un ko gribēja no manis, jo neaprobežojos tikai ar vienu domu. Cilvēki mēdz aprunāties arī tāpat. Visā ziņā tas ir daudz labāk, nekā sēdēt pie pc ar vienu roku biksēs un ar otru drukājot, kāds un kurš ir tājā pasākumā.
Schnircks:Portreti:..ai, cik grūti atbildēt par saviem vārdiem Tev!
Kādā ziņā "VĀRDIEM"? Tu tiešām domā, ka es diršu vai izpildos?
Goda Vārds, esmu pilnīgi patiess, kad saku, ka domāju, ka LOHI ir tie, kuri dzirda meičas, lai dabūtu zekzi, bet MEIČAS jau laicīgi zin, ka tiem LOHIEM nekas nespīd, un kad ir sadzērušās, fiksi nosvīst miglā...
Portreti:
ES esmu NEsvētais- es vienkārši esmu meistarīgāks veceņu lovītājs. Neesmu lohs, iebrauci?
P.S. 10% lohu, tas arī ir vidējais disenes rādītājs.
pagaidam esi vienīgais kas lieto vārdu "lohs" attiecībā uz citu cilvēku. ņemot vērā faktu ko tas vārds nozīmē (skaidrojums: no kr. val. L - ljubitelj O - otsosatj H - !@#) nu ja esi tik bravūrīgs, lai to pateiktu, ok. ļoti apsveicami, līmenis sasniegts. vispār pārlasot Tavus tekstus, rodas aizdomas, ka "semečkas" Tev garšo un lakotās kurpes ar adibas biksēm arī iet pie sirds veceņu lovītājs saki.. nu jā, redz te tāda lieta, ka, cik novēroju, bloga daiļā dzimuma pārstāves ir ļoti patīkamas un tādās "disenēs", zin kkā savaldās, tā kā diezvai Tu gūtu šeit panākumus..
Pirmoreiz dzirdu tādu vārda "lohs" skaidrojumu, ja kas...
Vienkāršojot- jā, es esmu "semečku grauzējs" tavā izpratnē.
Patika frāze par "daiļās savaldās, diez vai tu gūtu". Domu gājiens pareizs- tāpēc arī manis tur nebija! Nepatīk meičas, kuras iet uz pasākumu, jau zinādamas, ka tur nāksies "savaldīties", lai neredzētu viņu patieso dabu!
Es teicu, ka man ir vienalga, nevis to vai iedziļinājos vai neiedziļinājos. Tā kā savus komentārus par manu prāta uzbūvi vari paturēt pie sevis. Bet, jā, to taču tu nemāki.
eSeL:Es teicu, ka man ir vienalga, nevis to vai iedziļinājos vai neiedziļinājos.
"Vienalga- jā, zinu, ko viņi grib, un ar to operēju", jeb "vienalga- es uzreiz lieku saprast, ka neesmu tāda (kura operēs ar viņu gribēšanu, PADAROT VIŅUS TĀDEJĀDI PAR LOHIEM), un tāpēc ar šo viņu gribēšanu neoperēju"?
juulis:
Pirmoreiz dzirdu tādu vārda "lohs" skaidrojumu, ja kas...
Vienkāršojot- jā, es esmu "semečku grauzējs" tavā izpratnē.
Patika frāze par "daiļās savaldās, diez vai tu gūtu". Domu gājiens pareizs- tāpēc arī manis tur nebija! Nepatīk meičas, kuras iet uz pasākumu, jau zinādamas, ka tur nāksies "savaldīties", lai neredzētu viņu patieso dabu!
ja Tu neuzvestos, kā semečku grauzējs, tad es tā nedomātu. Tā frāze, kas Tev tik ļoti patika, esi to nedaudz pārpratis un acīmredzot pārfrāzējis savā galvā. Labi vien ka nepagodināji ar savu klātbūtni, bet varbūt tomēr Tu redzētu, ka cilvēki smaida, dejo, pļāpā un vienkārši labi pavada laiku, varbūt tad Tava sirds un tumšais prāts atplauktu?
Laciz:ipa to, kas saakas "ja Tu d....."? vai ne Gustavo?
nē, es biju domājis dziesmu, kas saucas "Oskars par IQ".
es zinu kaa vareetu samazinaat purchika jurchika aktivitaati forumaa - vnk jaanovaac labajaa malaa profilbildes nost. i mazaaks skrolls buus i jurchikam vairs nebuus intereses blogaa naakt iekshaa - vinjam ka tik pavirinaat savu reklaamu...
alvils:
nē, es biju domājis dziesmu, kas saucas "Oskars par IQ".
es zinu kaa vareetu samazinaat purchika jurchika aktivitaati forumaa - vnk jaanovaac labajaa malaa profilbildes nost. i mazaaks skrolls buus i jurchikam vairs nebuus intereses blogaa naakt iekshaa - vinjam ka tik pavirinaat savu reklaamu...
Un peec shaadiem tekstu palagiem, sakiet vel ka chats nav vajadziigs! Atveru forumu - 2 lapas. Izlasu pirmo, ieeju otrajaa, jau 3 lapa ir klaat, kaa izlasu otro un paarspiezju uz tresho lapu, jau ceturtaa lapa ir klaat.. nu PSC!
Jonatans:Un peec shaadiem tekstu palagiem, sakiet vel ka chats nav vajadziigs! Atveru forumu - 2 lapas. Izlasu pirmo, ieeju otrajaa, jau 3 lapa ir klaat, kaa izlasu otro un paarspiezju uz tresho lapu, jau ceturtaa lapa ir klaat.. nu PSC!
juulis: bet varbūt tomēr Tu redzētu, ka cilvēki labi pavada laiku
Es redzēju, kā viņi to pavadīja.
Vienbrīd man pat radās iedvesma safilmēt to visu, salēnināt tās skumjās sejas slow mo, un pēc tam, kad jau bija sasniegta zināma reibuma pakāpe, lēnām PAĀTRINĀT.
Vizuālai saturiskais efekts, manuprāt būtu bijis ekselents! Tomēr, piezvanīdams uz notikuma vietu vairākiem speciālistiem, noskaidroju, ka gaismas ir par maz kvalitatīva slow motion radīšanai- atmetu īsfimai ar roku!