prieciigu smieshanos! man ZB, ka viss shitais jaalasa tikai ar VIENU meerkji - lai u vareetu bez maksas pareklameet savu studiju. ZB man taa studijas bilde! Vot taa. Buutu cita bilde - nebuutu visu sho stulbo tekstu.
eSeL:Portreti, ne man Tavus txtus jāfiltrē, bet Tev pašam tas jādara.
Esmu pārliecināts par 100%, ka tu nevarēsi atrast konkrētu pamatojumu šim savam tekstam.
Tas, ka tu visu laiku kaut ko savā (dzīvē) filtrē, lai sasniegtu zināmu mērķi, NENOZĪMĒ, ka mani mērķi sasniedzami tādām pat metodēm. Reizēm mērķus var sasniegt ar paradoksāliem paņēmieniem, kādus ES parasti arī lietoju.
Laciz:prieciigu smieshanos! man ZB, ka viss shitais jaalasa tikai ar VIENU meerkji - lai u vareetu bez maksas pareklameet savu studiju. ZB man taa studijas bilde! Vot taa. Buutu cita bilde - nebuutu visu sho stulbo tekstu.
Jooooopcik- tu tač esi īsts psiiiihoooolooogs!!! Cilvēku pazinējs, tā teikt...jāaaaa...spēcīgi, ib1o!!!
Šito visu palasot izskatās ka Portreti uzvedās kā tīnis kurš pieķerts nozieguma vietā, bet aizvienstāsta ka es tas nebiju...
Portreti - es tavā vietā nevis mēģinātu taisnoties, bet atvainotos par notikušo...."piedodiet biju iedzēris nekontrolēju savu rīcību.." Nevis Jūs neesat lohi, bet lohs ir tas kurš stāvēja pie 3 galdiņa ap stūri no krisās puses pie dzeltenā loga...... Tev neliekās tas muļķīgi?????
zazis:Šito visu palasot izskatās ka Portreti uzvedās kā tīnis kurš pieķerts nozieguma vietā, bet aizvienstāsta ka es tas nebiju...
Portreti - es tavā vietā nevis mēģinātu taisnoties, bet atvainotos par notikušo...."piedodiet biju iedzēris nekontrolēju savu rīcību.." Nevis Jūs neesat lohi, bet lohs ir tas kurš stāvēja pie 3 galdiņa ap stūri no krisās puses pie dzeltenā loga...... Tev neliekās tas muļķīgi?????
Kurš jūtas aizskarts, un atpazina sevī lohu, "paceļ roku", es atvainošos personīgi publiski naturāli!!!