forum.gif
350D 'noskrējiens'
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 350D 'noskrējiens'
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.07 13:10
 citēt
sveiki, piedošanu par jaunu topiku, pēc tam droši var dzēst ārā.
lieta tāda ka nesen nopirku lietotu Canon 350D, un tagad intereses pēc gribas noskaidrot, cik kadru ar to ir nofotogrāfēts visā darbības laikā. dzirdēju ka tāda iespēja esot, kā to varētu izdarīt? :)
Publicēts: 01.02.07 14:55
 citēt
Sorry, atsaucu savus textus, nav taa kaa es teicu, ir jaameklee citi varianti...

redz kaa pats saprati savu kluudu! ;)
Publicēts: 01.02.07 18:31
 citēt
Melsh, ka kamera to zina, bet varbuut nepiesleegta pie kompitoora ar iipasho softu nesaka.
Publicēts: 01.02.07 19:05
 citēt
Ir kamerai skaitītājs, kanon serviss māk nolasīt. bet ne jūzeris :evil:

un noteikti tas izmaksā padsmit latus...
Publicēts: 01.02.07 20:12
 citēt
canon ruupeejas, lai diileri vareetu pelniit uz siikumiem ;) iire, algas tachu jaamaksaa katru meenesi!

...taapat kaa auto razotaaji.

vispar skola vienkarsa - ja tu vari izdarit kaut ko citu, ko citi nevar, vai ir loti gruuti, iesleedz kartigu tarifu, ja pat tas aiznem pusminuuti. taa luuk!
Publicēts: 01.02.07 20:50
 citēt
Var nolasīt... tikai vajag meklēt... kad man vajadzēja, tad es atradu, tagad diemžēl vairs neatceros... vienkārši nevajag sēdēt un gaidīt, ka kāds izdarīs tavā vietā kaut ko pats IT KĀ nevari izdarīt...
Publicēts: 01.02.07 22:06
 citēt
nu es savu noskreejienu zinu, ir ap ~3700 kaut arii man fochiks kkur apmeeram no decembra beigaam tik! ;) vnk neesmu resetojis! ;) ja nav resetots, tad jau vienkaarshi...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):