Vēlos iegādāties zibspuldzi, vismaz Sigma 530 līmenī. Der jebkurš ražotājs, galvenais, lai var palaist ar palaidēju (triggeri). Var būt apskādēta, apsmērēta, ieplīsusi vai bojāta pieslēguma vieta, galvenais, lai darbojas.
P.S. nepiedāvāt no ebaja vai citur to zibspuldzi par 18ls kurai nevar jaudu regulēt. Tur ilgi jāgaida kamēr līdz LV atnāks.
piedāvājumus privātā vēstulē vai uz andrips @ gmail.com
Man arī vajag kādas 3 vai 4 ķīnietenes. Jaudas regulēšanai pietiek ar kādiem 3 pakāpēm, taču tādas, kurām vispār nevar regulēt, tāpat kā Andreasam, neder.
Tātad ir divi nosacījumi: 1. Kaut minimāla, bet tomēr jaudas regulēšanas iespēja, 2. Ļoti zema cena.
Gaidu jebkādus piedāvājumus uz PM vai alvils@alvilsfoto.lv
cgi.ebay.com... man tada ir, uz trigera nav ko sudzeties...laigan esmu to rakstijis.. tikai tada sajuta ka vina visu laiku lade savus kondensatoru , jo visu laiku ir sikshana
anonims_:cgi.ebay.com... man tada ir, uz trigera nav ko sudzeties...laigan esmu to rakstijis.. tikai tada sajuta ka vina visu laiku lade savus kondensatoru , jo visu laiku ir sikshana
šitā kkādi baigi lepnā un cena uzreiz par to liecina ja nemaldos tad 462 modelis esot baigi labaaks par 460, bet to man teica viens klients kuram ir 462 kaa vinns to izdomaaja hvz
anonims_:cgi.ebay.com... man tada ir, uz trigera nav ko sudzeties...laigan esmu to rakstijis.. tikai tada sajuta ka vina visu laiku lade savus kondensatoru , jo visu laiku ir sikshana
šitā kkādi baigi lepnā un cena uzreiz par to liecina ja nemaldos tad 462 modelis esot baigi labaaks par 460, bet to man teica viens klients kuram ir 462 kaa vinns to izdomaaja hvz
man ir YN-460 un taisos pasūtīt no ebay kā reiz YN-462 par cik tai jauda regulējas precīzi, kamēr 460`tajai regulējas ar potenciometru - ne tik precīzi. nez, varbūt ir vēl kāda at'\s\kirība..