forum.gif
Viss, ko tu nezināji par CIKLA SĒRIJU vai SĒRIJU CIKLU
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Viss, ko tu nezināji par CIKLA SĒRIJU vai SĒRIJU CIKLU
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.10 09:26 labots
 citēt
Kas ir CIKLS vizuālajā mākslā (arī fotogrāfijā), taviem vārdiem? Vai zini piemērus?

Vai koncepciju/tēmu reizi no reizes ir nepieciešams parādīt CIKLĀ? Vai tomēr lielākoties pietiek ar savrupām fotogrāfijām?

Vai tev ir kāds fotogrāfiju CIKLS?

Baigi konceptuāli rediģēta diskusija. Visas liecības rezervētas.
Publicēts: 22.02.10 09:27
 citēt
reizēm kadri ir unikāli, no tiem sērija gribot nesanāks...
Publicēts: 22.02.10 09:29
 citēt
Kā piemērs vienai tēmai/sērijai: www.camp.lv...
Publicēts: 22.02.10 09:33 labots
 citēt
Publicēts: 22.02.10 09:36 labots
 citēt
Pēdējos ~20 gadus sērija tas ir tāds "Nespējnieku ārts" :):) Nespēj uztasit 1 KRUTU bildi kas pasaka vissu tāpēc taisa 101 švaku + 10Lpp texsta ar "Dziļo konceptu" apraxstu:):) A Egona piemērs galīg nevietā viņam bija "Cikli" kas ir radoši posmi kad vinš strādāja pie kautkādas vienas tēmas vienā stilā , tad mainija gan stilu gan tēmu utt:) Nekāda sakara ar "Serijām" kas ir savā starpā saistītu darbu stāstijums , šist kopēja ir tikai tēma un stils nevis stāsts:)
Publicēts: 22.02.10 09:38
 citēt
Lunis:Pēdējos ~20 gadus sērija tas ir tāds "Nespējnieku ārts" :):) Nespēj uztasit 1 KRUTU bildi kas pasaka vissu tāpēc taisa 101 švaku + 10Lpp texsta ar "Dziļo konceptu" apraxstu:):)

Jāpiekrīt Lunim! Pat vairāk- parasti bildes ir ŠVAKAS ilustrācijas puslīdz normālam aprakstam.
Publicēts: 22.02.10 09:55 labots
 citēt
Lunis:Pēdējos ~20 gadus sērija tas ir tāds "Nespējnieku ārts" :):) Nespēj uztasit 1 KRUTU bildi kas pasaka vissu tāpēc taisa 101 švaku + 10Lpp texsta ar "Dziļo konceptu" apraxstu:):)

Dziļi subjektīvs "sajūtu" apraksts. Neder!
Kas tev nespējnieka ārts, tas citam darbs, par kuru tas grib samaksāt. Tev nepatīk, nevajag, citam patīk un vajag.
Jācitē viens rakstnieks: "A man pofig, taisu kā gribu, grāmatvede tikai izraksta rēķinus."

A Egona piemērs galīg nevietā viņam bija "Cikli" kas ir radoši posmi kad vinš strādāja pie kautkādas vienas tēmas vienā stilā , tad mainija gan stilu gan tēmu utt:) Nekāda sakara ar "Serijām" kas ir savā starpā saistītu darbu stāstijums , šist kopēja ir tikai tēma un stils nevis stāsts:)

Sērija < lat. series
Vienveidīgu vai radniecīgu priekšmetu virkne
Piemēram, iekšpagalmu skati.

www.kulturaskanons.lv...
Var izmantot Search Text funkciju, ja uzreiz neredz vārdus CIKLS, SĒRIJA.

Angliski:
Series: A number of things that follow on one after the other or are connected one after the other.
Synonyms: chain, line, sequence, stream, succession.
Publicēts: 22.02.10 10:14
 citēt
Iekspagalmu vienkarshi Marija un pareiza bildes mugurinja. Nu vai tagad IR?!!! nava
Publicēts: 22.02.10 10:20
 citēt
Definicija "vienveidigu prieksmetu virkne" diezgan labi paskaidro kapec nav. Bet tu vari piekapt pie Andra Shmita - vinsh loti cer uz seriju dievinju, neatbalsta skolaa iesanu un vel bij kas smiekligs... neatceros precizi
Publicēts: 22.02.10 10:28 labots
 citēt
SvilpisLupis:Dziļi subjektīvs "sajūtu" apraksts. Neder!
Kas tev nespējnieka ārts, tas citam darbs, par kuru tas grib samaksāt. Tev nepatīk, nevajag, citam patīk un vajag.
Jācitē viens rakstnieks: "A man pofig, taisu kā gribu, grāmatvede tikai izraksta rēķinus."

Ot ot ļoti precīzi uzķeri ši "pasākuma" būtūbu "A man pofig, taisu kā gribu, grāmatvede tikai izraksta rēķinus." :)

Radoši cilvēki reti domā par tēmu "izraksta rēķinus." praktiski visiem LIELIEM ir bijis kāds kas vīņus FINASĒ nav jādomā pērk kāds vai nepērk. Spilgsts piemērs tam kautvai tāds "Afišu zīmētājs" Alfons Muha par kuru lielais vairums neko vairāk nav redzējuši dzirdējuši tik to ka "Sarai Bernārai afišas zimēja" vairums arī par tādu nav dzirdējuši , bij 19/20 gadsimtu mijā tāda Fraņču tēātru un kīno mega zvaigzne. Nu voo tad kamēr Muha itkā afišas un eifeļotorņa konkurējošus konceptus zimēja šim bija bagāti USA mītoši sponsori kas apmaksāja viņa "Artus" par dažādām etniskās mistikas tēmām MEGA izmēros desmitiem kvadrātmetru audeklus:) Tas tā par "Ka tik rēķinus izraksta" tā domā amatnieki kas netaisa radošu bet "Amatnieku darbus" es piemēram tā domāju ļot regulāri bildējot savas klientes 101 reizi NEDOMĀJOT , jo es tāpat zinu KO @ KĀPĒC viņas vēlās no manis saņemt :) Kad tusēju pa eiropu skatijos TV tādu savādu "Realitātes showu" par fočeni saucās "Picture This" kur visādās atlasēs uzvarējušie "Jaunie talanti" varēja mēgīnāt sevu "Konceptu" iebarot Martinam Param @ krutiem galeristiem , ne pa jokam bij pasākums ar finiša isstādēm neatceros vairs kādā prestīžā galerījā :):) Ļot lapss spasākums ja ņem verā ka Martins Pars [ MARTIN PARR] ir liekas viens no "Konceptuālo fotstāstu" krutākajeim čaļiem dēļ kura savilaik gandrīz Magnum izjuka jo pārejiem onkām kautkā nelikās kruta "Tā vuārista" funktieri , iesaku paskatīties ja sanāk kautkur Picture This 2007-2008 gadā gāja tāds pasākums pa BBC liekas. Samuldējos ne pa BBC bet pa "channel4" picturethis.channel4.com...
Publicēts: 22.02.10 10:50
 citēt
Mums pashiem bij savs kanaals4 ar to muldamviirinju kas 4 pirkstus raadija - vot i seerijstaasts no taas pasas operas un liimenja
Publicēts: 22.02.10 11:04 labots
 citēt
Maris:Mums pashiem bij savs kanaals4 ar to muldamviirinju kas 4 pirkstus raadija - vot i seerijstaasts no taas pasas operas un liimenja

Jā jā zilgano draugu Alxsnīti vēl no Kinostudijas laikiem zinu:D:face-wink:
Publicēts: 22.02.10 11:10
 citēt
Lunis:
Maris:Mums pashiem bij savs kanaals4 ar to muldamviirinju kas 4 pirkstus raadija - vot i seerijstaasts no taas pasas operas un liimenja

Jā jā zilgano draugu Alxsnīti vēl no Kinostudijas laikiem zinu:D:face-wink:

Hmm... Alksnis sen nav redzēts, nez kur palicis.
Ķeguma ielā mitinājās...
Publicēts: 22.02.10 11:15
 citēt
Ērvina Penna "suņu bildes" derēs? Sērija, pie kuras viņš strādāja savam priekam visamūža garumā. Nez vai viņu var saukt par nespējnieku, kurš nemācēja uzņemt vienu krutu bildi, tāpēc fotografēja atkal un atkal.
Publicēts: 22.02.10 11:30 labots
 citēt
Maris:Iekspagalmu vienkarshi Marija un pareiza bildes mugurinja. Nu vai tagad IR?!!! nava

Kā silts laiks klāt, tā baltie lāči skaļi rēc. Tā ir!

Sauciet to par ciklu (darbu grupa, kam kopīga centrālā tēma), kas no tā mainās? Ja to visu var parādīt vienā izstādē un skatītājs (galvenais izstādes mērķis) to uztvers kā kaut kādā ziņā vienotu bilžu kopumu, tam piemitīs nepieciešamais viendabīgums un vadlīnijas. Pretējs piemērs, cik saprotu, būs jaunākā izstāde VEF k/p, spriežot pēc komentāriem, kur neesot vienas koncepcijas, bet katrs kadrs atsevišķi noteikti ir labs.

Piemēram, Van Gogs filca cepurēs un salmu cepurēs. Skatītājs var nezināt, ka ~ tajos pētīja kontrastu utt. Viņš redzēs to, kas saista vienu darbu ar otru. Šādu saikni noteiks ne mākslinieks, bet cilvēks, kas atlasīs darbus - kurators. Arī 20. gadsimta fotogrāfiju apkopojums bieži vien ir modes, klusās dabas un militārisma sajaukums, bet izdod taču! Un paraksta un parakstās uz to arī.

Grāmata ar 100 bilžukiem un 10 lpp. nav veiksmīgs piemērs. Darbus šajā formātā apskatīt ir ērtāk, vieglāk, lētāk nekā apmeklēt izstādi. Protams, ja cilvēki no malas zina labāk izdevniecību vietā ...
Publicēts: 22.02.10 11:32
 citēt
tā domāju ļot regulāri bildējot savas klientes 101 reizi NEDOMĀJOT , jo es tāpat zinu KO @ KĀPĒC viņas vēlās no manis saņemt

Vāverbildes? /tikai minējums/
Publicēts: 22.02.10 12:06
 citēt
SvilpisLupis:Piemēram, Van Gogs filca cepurēs un salmu cepurēs. Skatītājs var nezināt, ka ~ tajos pētīja kontrastu utt. Viņš redzēs to, kas saista vienu darbu ar otru. Šādu saikni noteiks ne mākslinieks, bet cilvēks, kas atlasīs darbus - kurators

vecais to toch nenoteiks, jo ir jau kapos, bet ja arii ir tik aptaureeti kuratori kam liekas, ka Vinsenta portreji vieni pashi nespeej izdziivot - tiem vajag blakus kaa malku sakraut visus liidziigos, tad vari buut drosh taadi daunji pie vecaa bildeem netiks

gaudeni žļembāto 'šēriju'' tiko pārsauci par ''ciklu'' - tad varbūt lieto korektu terminoloģiju un no mēnešreizēm pārej uz ''periodu''

''periods'' ir vārds ar ko apzīmē līdzīgu interešu laiku radošā darbā

apzīmējumu ''cikls'' lieto tikai sūdīgi žurnālisti (kanāls4) jo tas apzīmē procesu kas atkārtojas - gadalaiki, mēnešreizes, garīgo kaišu lēkmes u.t.t.

reizēm periodus nosauc dīvainos vārdos... kādam spānim pat bij ''gaišzilais''

diemžēl ne periods, ne sērija galīgi nav atslēga uz veiksmi - patiesi labi darbi ''dzīvo vieni paši patstāvīgi'' pofig kā tapuši
Publicēts: 22.02.10 12:10
 citēt
varbūt vēlme izgāzties (vēlams publiski) muldot ko nezin - ir cikliska parādība?

vai tomēr nerimtīgi vienmērīga?
Publicēts: 22.02.10 12:15 labots
 citēt
Maris:

diemžēl ne periods, ne sērija galīgi nav atslēga uz veiksmi - patiesi labi darbi ''dzīvo vieni paši patstāvīgi'' pofig kā tapuši

Cien. pasniedzēj un spēles arbitr!

Par veiksmi te nerunā. Runā par izstādi, kurā pie sienām pieliek darbus.

Es uz viena PATIESI LABA DARBA ekspozīciju neietu. "Сядь и засохни!" k/f Место встречи изменить нельзя.

Bet apskatīt darbus, kas tapuši piedēvējamā vai reālā sērijā, kur parādās attīstība, dialektika, 24 variācijas par tēmu - sauc to kā gribi, kaut par "pofig atslēgu", gan aiztecētu - un kādu vēl līdz paņemtu.

Nav veicies redzēt arī drukātu publikāciju, kas saturētu vienu PATIESI LABU DARBU, ja nu vien reprodukcijā par 3,50, kā viņš tagad būs.

Tu runā par dabā nesastopamām lietām. Un droši vien dzīvo Luvras pagrabstāvā.
Publicēts: 22.02.10 12:36
 citēt
SvilpisLupis:
Maris:

Vēl ir arī Jūlija Krūmiņa slavenā mazmājiņa. :)
Publicēts: 22.02.10 12:36
 citēt
SvilpisLupis:
tā domāju ļot regulāri bildējot savas klientes 101 reizi NEDOMĀJOT , jo es tāpat zinu KO @ KĀPĒC viņas vēlās no manis saņemt

Vāverbildes? /tikai minējums/

Nē "Vāverbildes" tas māns jau ilggadīgs projekts kuram jau "2 sērijas" bijušas pie sienas , BET to taisu tik tad kad man attiecgi apcerīgs noslaņojums un reāli SPONSORS / PASŪTĪTĀJS finansē "Izgatavošanu @ izlikšanu" , protats tik tad kad pasākuma "Otrā puse" ar gatava likt pie sienas savu "Pretējo viedokli" vienam šī tēma NAV stils :):) Šogad esmu bijis slinks pa 2 menešiem tik 1 "Vaverbilde" bet baigais dabas makslasdarbs :):) Nē Kundzītes parasti pasūta "Sapņainu romantiku ar ziediem tērpiem" vai tieši otrādi "Cietēja trashiste :):)" Ot to es varu ražot "Automātā nedomājot" kā Gudris savus "Dupščiksas" :):) Vavares ir labi japadomā , tur tā "Nu davai rādi" nevar tur vaig pieskanoties modeļa būtībai un funktierin , jo tie būtībā ir "Portreti" :):)
Publicēts: 22.02.10 12:52 labots
 citēt
Antuuns:
SvilpisLupis:

Vēl ir arī Jūlija Krūmiņa slavenā mazmājiņa. :)

Nu, ja cilvēks tā aizstāv zilacaina vienradža dzimšanu reizi 1000 gados un pastāvēšanu vienā eksemplārā (bez vairošanās, jo bez mātītes - unikāls taču) līdz gala beigām, tad viņš ir jāiztaujā ciešāk. Tik jāuzmanās, lai tvēriens nebūtu par ciešu un laikabiedrs turpinātu elpot pats. :D

Tiesa, atbildē kaut ko gruzd par sev pazīstamiem sūdīgiem žurnālistiem un viņu kaitēm. Neko nesapratu no pirmās reizes.

Un Tu? Kā Tu domā: unikālā uzvara pār sēriju ir tuvu? :D
Publicēts: 22.02.10 13:01
 citēt
SvilpisLupis:

Baidos, ka tev ir lielākas cerības pierunāt telefona stabu. :(
Publicēts: 22.02.10 13:08 labots
 citēt
Antuuns:
SvilpisLupis:

Baidos, ka tev ir lielākas cerības pierunāt telefona stabu. :(

Tos, kas vienpatnīgi slejas, vai tos, kas soļo sērijās? :face-devil-grin:

Bet nu kuš - aizbaidīsim vēl retos putnus.
Publicēts: 22.02.10 13:13 labots
 citēt
Ai jūsu argumenti ir vāji , jaig no lieliem puikiem mācities;):)

В марте 1917 года немецкие железнодорожные артустановки «Kolossal» («Колоссаль»), находившиеся на расстоянии 125 километров от Парижа, подвергли бомбардировке французскую столицу. Было сделано 367 выстрелов (снаряд пролетал расстояние до цели за 176 секунд). Германцы провели обстрел Парижа тремя железнодорожными транспортерами, установленными на постоянных основаниях с поворотными кругами. На боевую позицию артустановка «Колоссаль» доставлялась на железнодорожной патформе с 18 парами колес, имевшей вес 256 тонн. Это было феноменальным военно-техническим достижением, хотя, разумеется, прискорбно, что при этом обстреле погибли 256 парижан, и 620 человек было ранено. К этому времени и Великобритания уже располагала транспортерами с 305-мм и 356-мм орудиями, стрелявшими как вдоль путей, так и с криволинейных участков (усов).
Publicēts: 22.02.10 13:24
 citēt
Lunis:Ai jūsu argumenti ir vāji , jaig no lieliem puikiem mācities;):)

Gandrīz jau gribēju prasīt, vai tavi argumenti arī būs redzami šodien, bet izšāvi. :)

Vispār jau platos vēzienos māt ar rokām nevajadzēs - vidējais fotoblog ražotājs droši vien ciklus neveido. Tik presei un mākslas kritiķiem tāds niķis kaitināt cilvēkus, rakstot par darbu sērijām. Pilnīgs "čau!" Arī Bindem tie Sarmītes aktu hronoloģismi - kāds tur cikls, sērija, ko jūs!

Kantora pišet! :)
Publicēts: 22.02.10 13:27 labots
 citēt
Vo šito es saprot ARGUMENTS :):)

Почетное звание «лучшего железнодорожного орудия всех времен» получила немецкая артустановка К5(Е) (калибр 280 мм, дальность стрельбы — до 60 км). Она больше известна под названием «Schlanke Berta» Таких транспортеров в 1940–1942 гг германская промышленность выпустила 25 единиц. Немцы применили снаряд с дополнительной реактивной тягой, и этим удалось увеличить дальность стрельбы данного транспортера до 86,6 км. :):) Dzelzjains arguments:):) Kā pret šitādu www.de1939a1945.bravepages.com... ko iebildīsi:):)
Publicēts: 22.02.10 14:12
 citēt
un fantastiski LABA ir taa seerija ar Sarmiiti ne? :D :D :D (piedo ciklu jo vinja tak veca paliek)

Bindem vispaar baigi DAUDZ labu bilzu...... - iipashi seeriju :)
Publicēts: 22.02.10 14:15
 citēt
Svilpis:

Es uz viena PATIESI LABA DARBA ekspozīciju neietu.

ticu

protams

tak nemitiigi pats klaaree, ka vajag putru, masu - neskaitaamas bezveertas blaknes

iespējams tas no nespējas uztvert - tādu cilvēku tak ir kā dubļu - pilla pasaule
Publicēts: 22.02.10 14:22
 citēt
Publicēts: 22.02.10 14:37
 citēt
Maris: Bindem vispaar baigi DAUDZ labu bilzu...... - iipashi seeriju :)

Vispār ja tā par "Sērijām" tad Gunāram ir manuprāt tik viena "sērija" tā saucās "Haloo Maskava" baig labais isstrādājums :) To šis ar Plaudi kopā esot taisijis uz "Pasūtījumu" , tur kautkādi "Sliktie vācieši" bij paņirgājušies par "Padomju dzimteni" nu un Gunāram @ čomiem pasūtija kautko lidzīgā stilā ko musdienās daži "Jaunie nezinīši" devē par "Jaunumu kīno jomā" tas ir vēl pirms vairāk kā 50 gadiem zināmo "Foto filmu" ķīnīti no fočenēm , tieši tādu Vacmaistars ar uzražoja , man viņa patīk ļot lab skatāma :) Kā Gunārs stāstija šie esot palūguši tur dažus "Atbalsta punktus piemēram" tā teikt iedvesmai lai nofiksētu "Klienta vēlmes" caur ko šiem uzrīkojuši kino seansu palūrejuši Rifenštāles "Triumfu" vēl dažus krutus Čehus , beigās tā visa iespaidā ar uzradijuši savu "Konceptu" :) Ja par Jaunākajām tad laikam vienīgo kas man cepī tas ir "Lidojums" mandomāt vispār viskrutākais Gunāra pēdējo 30 gadu isstrādājums:) Bet tā Binde ir izteikti Salonists individuālu spicu darbu maistars :) Binde man protams pātīk kautgan no viņa es neko neesmu ieteikmējies ,intresants dzeks parunāties un paplāpāt bet viņa tanšu bildēšanas stils mani kopumā necepī:) Man taka vairāk Brauns , Krecbergs ja par to pašu jomu:):)
Publicēts: 22.02.10 14:39 labots
 citēt
Portreti:http://www.fotoblog.lv/img/211704

Oi man te lexcija par "Žanra fočeni" jālasa savākšu tavējos "artus" šis tautas mākslas ilustrācijai teikšu ka "Tā ari nebija" tejāters:):)
Publicēts: 22.02.10 14:56
 citēt
Maris:Svilpis:

ticu

protams

tak nemitiigi pats klaaree, ka vajag putru, masu - neskaitaamas bezveertas blaknes

iespējams tas no nespējas uztvert - tādu cilvēku tak ir kā dubļu - pilla pasaule

Neticu, ka tu ietu. Jo nav tādu izstāžu.

Kā sugas.

Ja ir, ielinko. Var par Dievzemītē notikušu.

Tu joko - es ne.
Publicēts: 22.02.10 15:00 labots
 citēt
Oi šitais arguments mani fascinē!
В Германии было создано и самое большое железнодорожное орудие в истории — «80 см К(Е)». Его биография началась в 1934–1935 гг., когда стратеги вермахта рассматривали возможность фронтального наступления на линию Мажино.Первый транспортер этой модели был построен на заводах Круппа в Эссене летом 1941 года. По традиции немецкой артиллерии он получил название «Schwerer Gustav» («Тяжелый Густав») или просто «Густав». Длина ствола «Густава»равнялась 40,6 калибра или 32 метрам, а лафет достигал высоты трехэтажного дома. Вес пушки — 1488 тонн. Снаряды для этих артустановок были двух типов: бетонобойный весом 7100 кг и фугасный весом 4800 кг и длиной 5,2 м. Бетонобойный снаряд пробивал бронеплиту толщиной 1 метр или железобетонное перекрытие толщиной 8 метров. В обычном земляном грунте снаряд достигал глубины 32 метров. Дальность стрельбы — до 48 километров. На производство одного выстрела артиллерийскому расчету требовалось 20 минут. В феврале 1942 года «Густав» был передан в распоряжение командования 11-й немецкой армии, перед которой была поставлена задача овладеть Севастополем. Подготовка орудия к стрельбе была закончена 26 мая 1942 года. Oбщая численность личного состава, привлеченного к обслуживанию «сверхорудия», составляла более 4000 человек. В 5 часов 35 минут утра 5 июня 1942 года «Густав» начал свою первую бомбардировку. Восемь снарядов были нацелены на двухбашенную 305-мм батарею № 30. На следующий день было произведено еще семь [13] выстрелов. В частности, был уничтожен склад боеприпасов, располагавшийся неподалеку от Северной бухты на глубине 27 метров. Jāaaa baig komplicēts arguments gan SMAGS maita:):)
Publicēts: 22.02.10 15:07
 citēt
Bet tu vari piekapt pie Andra Shmita - vinsh loti cer uz seriju dievinju, neatbalsta skolaa iesanu un vel bij kas smiekligs... neatceros precizi

Ienāks te, varbūt pats pateiks. Jāpagaida.

Nesaprotu, par ko ir runa.
Publicēts: 22.02.10 15:22 labots
 citēt
Maris:un fantastiski LABA ir taa seerija ar Sarmiiti ne? :D :D :D (piedo ciklu jo vinja tak veca paliek)

Bindem vispaar baigi DAUDZ labu bilzu...... - iipashi seeriju :)

Gaumes lieta, bet ja nu tu tā saki, ticu.

Kamēr meklē vēl kādu piemēru, papēti vēlreiz Ruso džungļus.

Ir vai nav sērija?

Īstam zinātājam traucē viss - pat nezinātāji, kaut tikai uz to fona zinātājs kļūst par zinātāju.
Pilnīgi līdz šitādam :face-devil-grin: nokaitina tie zinātāju. Valsts vainīga, ka tik daudz sērijveida bandītu siro pa mākslas lielceļiem, kurš gan cits.
Publicēts: 22.02.10 15:25
 citēt
SvilpisLupis:
Maris:Svilpis:

ticu

protams

Kā sugas.

Tu joko - es ne.

nu gribi izgāzties, izgāzies

Miervaldim (Polis) regulāri ir izstādes ar vienu darbu - piemeeram zelta ļeņins kas tirgo sempenes

un abiem kopā ar nelaīki Vilni Zāberu tiem bija izstāde kurā nebija neviena darba :D

un viņi galīgi nav ša'jā jomā pionieri

nerunājot par turboklasiku kur uz viena skunstnieka vienu bildi rindas stāv

risinājumu es minēju jau iepriekš - nemuldēt par lietām kurās neorientējas

www.studija.lv...

un kā ar tām milzbilžu ceļojošām izstādēm kur katram fotogrāfam 1 bilde...

aizmirsu kā sauca... nu paguglē - re Eliotam bij sitaa tur:

www.afterimagegallery.com...

dīvani ne? kāpēc tur nebij visas 10 viņa grāmatas ar bobjiem...
Publicēts: 22.02.10 15:46 labots
 citēt
Maris:
SvilpisLupis:

Kā sugas.

Tu joko - es ne.

nu gribi izgāzties, izgāzies

Miervaldim (Polis) regulāri ir izstādes ar vienu darbu - piemeeram zelta ļeņins kas tirgo sempenes

un abiem kopā ar nelaīki Vilni Zāberu tiem bija izstāde kurā nebija neviena darba :D

un viņi galīgi nav ša'jā jomā pionieri

nerunājot par turboklasiku kur uz viena skunstnieka vienu bildi rindas stāv

risinājumu es minēju jau iepriekš - nemuldēt par lietām kurās neorientējas

www.studija.lv...

un kā ar tām milzbilžu ceļojošām izstādēm kur katram fotogrāfam 1 bilde...

aizmirsu kā sauca... nu paguglē - re Eliotam bij sitaa tur:

www.afterimagegallery.com...

dīvani ne? kāpēc tur nebij visas 10 viņa grāmatas ar bobjiem...

Polim tās ir drīzāk performances. Pajautā jebkuram. Var arī te: www.camp.lv...

Kurš izstādi bez neviena darba nosauca par izstādi? Tu? Polis?

Sēdēja un strēba garšīgo kopā ar domubiedriem, draugiem un daudzbērnu tēvu - Portreti video biznesa pamatlicēju. Masas aiz skatloga rāvās nost no ķēdes, arī gribēja apskatīt. Bet nebija nekā skatāma.

Performance, kur skati pievērsās vaininiekam.

Ja tu būtu nācijas tēvs, tev droši vien sirds sāpētu par katru pavalstnieku. Šobrīd tikai par Lupi ar svilpi. Bloga rakstīšanas ceļu šššausssmasss.
Publicēts: 22.02.10 19:17
 citēt
Atvainojos, ja esmu izturējies pret kādu pasniedzēju netīkami.
Diemžēl tas ir tikai kārtējais upuris. Esmu pasniedzēju masu nokaitinātājs ar lielu stāžu. :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):