forum.gif
draugiem.lv/lapas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / draugiem.lv/lapas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.10 15:19 labots
 citēt
kas ir draugiem.lv? vot re ku manta!!! www.luzeri.com... kopsh posta jau 28 unikaalie IP apmekleetaaji :D
Publicēts: 22.02.10 15:25 labots
 citēt
Laciz:kas ir draugiem.lv? vot re ku manta!!! [url=http://www.luzeri.com/draugiem/

vot,]http://www.luzeri.com/draugiem/
vot,[/url] kur SHIT'ādu ņēmi!
Tev ir 8545 draugi, no kuriem 12 pazīsti tu
Tavs profils šodien skatīts 5 reizes+75,kuras apskatīji tu pats
un galvenais draugs man Plēpju Rūdis! nē, nu, ienaidnieki neesam.
Publicēts: 22.02.10 15:27
 citēt
riit izstaastiishu kas ir krutaakaa fiiccha tam portaalam!!!!
Publicēts: 22.02.10 15:31 labots
 citēt
reku - gudris arii ielogojaas - izraadaas shams paargudrs:
Gudris Mono pargudris 22/02/2010 15:29 [IP adrese:84.237.129.221] vai tomeer rasasa zarasai gudris 22/02/2010 15:31 [IP adrese:87.110.218.59]?
Publicēts: 22.02.10 15:38
 citēt
pirmais IP blogā dimedrolam, bet otrs zazim :D
Publicēts: 22.02.10 15:39
 citēt
Gudris:www.draugiem.lv... sekotāji velkamēti...var nokačāt ekrāna kalendāru 1280x800 ar smuku modelīti martam...aprīlim sagatavošu kādu plikāku bildi ;)

P.S. kā tās lapas var izcelt...es samaksāju naudiņu bet nekādi nevaru atrast kur un ka lai tās lapas izceļ ? :what:

Malacis! Patīk, kā darbojies!

A šitie lokālie mīļie lai mīļi mīļojas!
Publicēts: 22.02.10 16:04
 citēt
man sanaaca pieregistreet smuku adresiiti ;) www.draugiem.lv...
Publicēts: 22.02.10 16:09
 citēt
He he ku ņirdzīgi:):) Tāš šausmīgās 50% un kādas vēl ne atlaide sliek domāt pat "Pēdējo izpardošanu pirms slēgšanas" :):) Oijeee Gudris ieperinājies manā vecajā studijas vietā Arhitektūtas pārveldē:):) Tur gan varētu būt taga dafiga brīvas telpas tai kvartālā:):) Vieta dirsā normāl piebraukt nevar :):)
Publicēts: 22.02.10 16:10
 citēt
andre:man sanaaca pieregistreet smuku adresiiti ;) [url=http://www.draugiem.lv/fotografs/

TU]http://www.draugiem.lv/fotografs/

TU[/url] SPĒJI IEDOMĀTIES ka tādu vaig piereģistrēt Stulbim @ ko tas tak nepieleca kautkādu "hu_nju" Barvo utt kuļ kas nevienam neko neizsaka:):)
Publicēts: 22.02.10 16:13
 citēt
Lunis Vieta dirsā normāl piebraukt nevar :):)

Paga, bet ar šito

Истребители танков — специализированные для борьбы с бронетехникой боевые машины. Как правило, самоходки этого класса вооружаются длинноствольным полуавтоматическим орудием среднего калибра (57 — 100 мм) с унитарным заряжанием для повышения скорострельности. Тяжёлые истребители танков могут быть оснащены длинноствольными орудиями крупного калибра (120 — 155 мм) с раздельным заряжанием и предназначены для борьбы с тяжёлыми танками и аналогичными САУ противника. САУ этого класса относительно неэффективны против пехоты и укреплений. Наибольшее развитие истребители танков получили во время Второй Мировой войны (характерными представителями являются советская САУ СУ-100 и немецкая «Ягдпантера»), но в настоящее время они вытеснены многочисленными ракетными противотанковыми системами и боевыми вертолётами, которые являются более эффективными противотанковыми средствами.

vai

Самоходные гаубицы — мобильные орудия для стрельбы с закрытых позиций (самоходный аналог классической буксируемой артиллерии). Вооружаются самыми разнообразными артсистемами калибров 75 — 406 мм, имеют относительно легкое, противоосколочное бронирование, предназначенное, в основном, для защиты от контрбатарейного огня противника. Активно развиваются с самого начала истории самоходной артиллерии вплоть до настоящего времени. Оснащение этих САУ новейшими системами позиционирования и наведения в сумме с высокой мобильностью делают их одними из самых совершенных боевых систем. Особое значение имеют САУ калибром 152 мм и выше — они способны наносить удары тактическими ядерными боеприпасами, что позволяет всего одной машине уничтожать крупные объекты и группировки войск противника. Выдающимися историческими представителями самоходок данного класса являются немецкие машины времен Второй Мировой войны Wespe и Hummel, американские M7 (Priest) и M12, британские Sexton и Bishop. Современная Российская Армия имеет на вооружение одну из лучших машин этого класса — 152.4-мм 2С19 «Мста-С». Ее аналогом в армиях стран НАТО является 155-мм САУ «Паладин».

varēs piebraukt? Vai neder?
Publicēts: 22.02.10 16:37
 citēt
Gudris:
andre:man sanaaca pieregistreet smuku adresiiti ;) www.draugiem.lv...
vēl jau var uzlikt photographer vai labaksparzavadski :D

Tas viss ir fufelis- tu labāk pastāsti- vai ir JEBKĀDA atdeve no tās "lapas"? Zekzis vai ko tu tur ar to gribi panākt...ir?
Publicēts: 22.02.10 16:42
 citēt
Portreti:
Gudris:vēl jau var uzlikt photographer vai labaksparzavadski :D

Tas viss ir fufelis- tu labāk pastāsti- vai ir JEBKĀDA atdeve no tās "lapas"? Zekzis vai ko tu tur ar to gribi panākt...ir?

SMAJIES , šam nekas tāds nav pat prātā NAV IEDOMĀJIES , funktiers ir tikai "Pavipendrivatsja" tas bus maxsimālais fantazijas lidojums:):)
Publicēts: 22.02.10 16:51
 citēt
SvilpisLupis:
Lunis Vieta dirsā normāl piebraukt nevar :):)

Paga, bet ar šito. Ее аналогом в армиях стран НАТО является 155-мм САУ «Паладин».

varēs piebraukt? Vai neder?

Mums jau tur pastrādāja "Divkārtējais" tautas varonis Lāčplēsis + Namēzis = Namplēsi , Ulmaņu Karlis :):) Kvartāls ta jauns tik tur tais ieliņās nekur stāvēt nevar un piebraukt nefiga nevar:(
Publicēts: 22.02.10 16:51 labots
 citēt
Gudri, papeeti kas ir SEO, tad sapratiisi kaapeec neder bravostudio, photographer vai labaksparzavadski
Publicēts: 22.02.10 17:03
 citēt
Laciz:kas ir draugiem.lv? vot re ku manta!!! www.luzeri.com...

kopsh posta jau 28 unikaalie IP apmekleetaaji :D
Publicēts: 22.02.10 18:43 labots
 citēt
atdeve shaadai lapai ir tik liela, cik tu ar to straadaa. ar regulaaru bilzhu papildinaashanu vien nepietiks.

P.S. man ar smuka adrese [url=www.draugiem.lv/photo]www.draugiem.lv/photo[/url] :)
Publicēts: 23.02.10 17:02
 citēt
hmm buus jaauztaisa man arii taada
Publicēts: 23.02.10 17:05
 citēt
Man patika Gudra ideja - "atsūti 3 bildes, stāvus, tupus un rāpus un tiksi pie seksīgām bildēm...:D
Publicēts: 23.02.10 19:05
 citēt
miller31:hmm buus jaauztaisa man arii taada

www.draugiem.lv...
kaut ko uz aatro saliku
Publicēts: 25.02.10 18:28
 citēt
idejas pelnoshiem reklaamas saukjiem:

Tu esi urla? smuki nobildeesim!
Solārija cūka? Bildes noteikti patiks sponsoriem!
Gludinam pumpas. Ieshopojam pieree rievas un virtuaali atsuucam taukus!

utt.
Publicēts: 25.02.10 18:29
 citēt
bļin es nesapratu kas tas ir.... ķipa parasti trauki tikai nerāda tavus draugus, bet kautkādu tekstiņu + ko iesaki citiem?....
Publicēts: 25.02.10 18:32
 citēt
Gudris:vēl jau var uzlikt photographer vai labaksparzavadski :D
vai
www.draugiem.lv...! :face-sad:
Publicēts: 25.02.10 20:18
 citēt
Gudris:
andre:Gudri, papeeti kas ir SEO, tad sapratiisi kaapeec neder bravostudio, photographer vai labaksparzavadski
kas ir SEO :what: kaapeec tava lapa nav fotograafu sadaljaa ? :what:

SEO, vienkāršiem vārdiem, tas ir pasākumu kopums, kas jāizdara, lai lapa kļūtu viegli atrodama meklētājiem, lai to indeksētu meklātāju roboti utt.utjp... Bet tas ir saražģīti...

Vissliktākais piemērs: [url=www.draugiem.photo]www.draugiem.photo[/url] ieraktot meklētājā vārdu "photo" šī lapa kļūs redama kaut kur ap 200 šķirkil...nu es esmu optimists laikam;)
Publicēts: 25.02.10 20:26
 citēt
Laciz:idejas pelnoshiem reklaamas saukjiem:

Tu esi urla? smuki nobildeesim!
Solārija cūka? Bildes noteikti patiks sponsoriem!
Gludinam pumpas. Ieshopojam pieree rievas un virtuaali atsuucam taukus!

utt.

:haha::haha::haha:
Publicēts: 25.02.10 22:13
 citēt
Publicēts: 25.02.10 23:05 labots
 citēt
a man tik sanāca reģistrēt epastu bravostudio@inbox.lv :(
tā sabēdājos ka uztaisiju pastkati portreti.lv@inbox.lv
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: