... un fotogrāfēja izveidotajās studijas vietās, LIELS lūgums nosūtīt bildes zemāk redzamajiem cilvēciņiem!!! Tie būtu - gan visas trīs modeles, gan visas trīs Talantu grupas (pēdējais gan uzstājās viens), gan vizāžistēm!
Visu vārdā es būšu ļoti pateicīga, ja bez problēmām to izdarīsiet! Viņi ĻOTI gaida šīs bildītes!
Viņi izklaidēja jūs, tagad ir jūsu kārta! Iepriekš LIELS paldies! Un lūk arī sarakts:
1 kas dejoja - Deju grupa Most wanted - reinis.cernajevs@gmail.com 2 kas dejoja - Breakdance grupa Loretx crew - alvisgubernatorovs@inbox.lv 3 kas dejoja - poppings un electric boogie Dāvis Uļģis - davis.ulgis@gmail.com
Modele - Lāsma Miezīte -> lasma_miezite@inbox.lv Modele - Diāna Ola -> diana.ola@inbox.lv Modele - Līga Neifelde -> mapo@stuntfighters.lv
.. man pāris modeles palika pāri - cik atceros, bija ari meitene ar tumsi rudiem matiem... un vel ar melniem matiem - pēdējā bilde manā reportāža. Vai ari viņas skaitījās pie fotogrāfiem?
tātad pie manis ir mājasdarbi: apsnigusī egle, Rockstar, Spammer of 2009, Džeks rūtainā kreklā ar mazu asuma dziļumu, reperi VS fotogrāfi, tango dejotāji, beibes dibens no žiguļa kapota, mazā čelliste, rudens lapa (hmm.. talants?), džeks uz riteņa laivu piestātnē (es tur vasarā veikoju ), bangojosā jūra un mierīgā jūra.
<mapo@stuntfigthers.lv>: Host or domain name not found. Name service error for name=stuntfigthers.lv type=A: Host not found ... mmm, aizgaja, augstak dotaja adresite burtini samainijusies vietam..
Eliks:tātad pie manis ir mājasdarbi: apsnigusī egle, Rockstar, Spammer of 2009, Džeks rūtainā kreklā ar mazu asuma dziļumu, reperi VS fotogrāfi, tango dejotāji, beibes dibens no žiguļa kapota, mazā čelliste, rudens lapa (hmm.. talants?), džeks uz riteņa laivu piestātnē (es tur vasarā veikoju ), bangojosā jūra un mierīgā jūra.
art-foto:.. nu labi, tad vismaz daudzu valodu zinatajs jau nu gan ..
Nu, labi, tam laikam piekritīšu
juulis:ERA poliglots
Nez, no cik sākas poly? Vienai Āfrikas ciltij "daudz" esot viss, kas vairāk par 3
Līdzvērtīga divvalodība (kā Kanādā vai šur tur Eiropā) kā arī dzimtās valodas pārvaldīšana jau ir daudz reālākas un visai grūtas lietas. Tā ka par 3 var pat neaizdomāties.
SvilpisLupis:Līdzvērtīga divvalodība (kā Kanādā vai šur tur Eiropā) kā arī dzimtās valodas pārvaldīšana jau ir daudz reālākas un visai grūtas lietas. Tā ka par 3 var pat neaizdomāties.
Neskaitot latviešu un krievu, bieži lietoju vēl arī angļu un zviedru. Mācījusies esmu arī spāņu un vācu, bet tās tik sen nav lietotas, ka ir krietni aizmirsušās. Augstskolā arī latīņu nācās mācīties... Neuzskatu, ka esmu baigais poliglots, vienkārši valodas diezgan labi padodas.