forum.gif
Jurim Popovam atā atā atā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Jurim Popovam atā atā atā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.10 07:01 labots
 citēt
Par draudzīgu blogu, kura dalībnieki ciena viens otru! ;)
Publicēts: 23.02.10 07:08
 citēt
pofig
Publicēts: 23.02.10 07:15 labots
 citēt
Alvil - par to patiesiibaa jaabeedaajas, jo katrs shaads notikums atstaaj nepatiikamu peecgarshu - liek aizdomaaties par diskusiju kultuuru. Un par to KAS un KAD dariits nepareizi, ja liidz tam nonaak.
Publicēts: 23.02.10 07:19
 citēt
Tas jau bij gaidams!
Publicēts: 23.02.10 07:19
 citēt
nekas,gan jau drīz būs atpakaļ
Publicēts: 23.02.10 07:22
 citēt
alvils:Jes, jes, jes! :)
uzreiz var redzēt, LATVIETIS... :D
Publicēts: 23.02.10 07:27
 citēt
nu nez. :face-sad:
Publicēts: 23.02.10 07:48
 citēt

neiebraucu ,par ko priecājies
Publicēts: 23.02.10 07:51
 citēt
Alvil tev prifilbilde seju nevar redzet!
Publicēts: 23.02.10 07:55
 citēt

Un kādi tad ir ieguvumi?
Publicēts: 23.02.10 07:55
 citēt
un par ko tieši?
Publicēts: 23.02.10 07:58
 citēt
Pipec - nav vārda brīvības fotoblogā!
Sava veida cenzūra...

Ka tik drīz paši no šejienes visi nesāk pazust - starp citu - pazīmes jau ir jūtamas - kaut vai paskatoties pēdējā laika bildes....

admin, apdomājies!

:cry:
Publicēts: 23.02.10 08:03
 citēt
RinaldsV:Pipec - nav vārda brīvības fotoblogā!
Sava veida cenzūra...

Ka tik drīz paši no šejienes visi nesāk pazust - starp citu - pazīmes jau ir jūtamas - kaut vai paskatoties pēdējā laika bildes....

admin, apdomājies!

:cry:

kuš kuš :D arī pazudīsi!!
Publicēts: 23.02.10 08:04
 citēt
Jolan:neiebraucu, par ko priecājies
es reizēm saku «nekas tā nepriecē, kā cita nelaime!», bet tie takš joki. :face-grin:
Publicēts: 23.02.10 08:16
 citēt
Vispār jau no ļoti vienā topikā pats uzprasijās! :face-wink: Slēgtajā,par Bloga dzimenes svinībām,ja kādam interesē...
Publicēts: 23.02.10 08:29
 citēt
Labāk lai ir 5 tādi kā haralds, nevis 50 000 tādu kā Portreti. Par to arī priecājos. No kretīniem sabiedrība tiek patīrīta. Tas der! ;)
Publicēts: 23.02.10 08:41
 citēt
"ciktādi" domājošie tiek izskauti.Vai tas ir pareizi???
Publicēts: 23.02.10 08:56
 citēt
Jolan:"ciktādi" domājošie tiek izskauti.Vai tas ir pareizi???

Jolan, visu nevajag līdz vēmienam primitivizēt. Kretīns un "citādāks" nav viens un tas pats. Daži iestājas par to, ka nevajag sist melnos un gejus, bet tai pašā laikā visi arī saprot, ka izvarotāji un slepkavas jāliek cietumā, vai ne? Es neatbalstu neiecietību pret "citādajiem", bet pret kretīniem - absolūti!
Publicēts: 23.02.10 09:04
 citēt
UldisS:
uzreiz var redzēt, LATVIETIS... :D

Vai ne?

Nekā laba jau tur nav.

Lēts prieks un rezultāts.
Publicēts: 23.02.10 09:11 labots
 citēt

uz cik ilgu laiku ? dažas dienas ?

p.s. vispaar loti tizli izbanojot araa cilveeku zuud arii visa sarakste :( iesaku piedomaat pie banoshanas apmeeriem.
Publicēts: 23.02.10 09:13
 citēt
protmas portretiem bija sava tajsniiiba arii.,..
vareja vismaz no kada kautko pamacities un dzirdet...
tagad bloga klausisamies cik smuks bilzuks un cik 555 ir nopelnits...
varbut uzreiz kaukadus visiem saprotamus notejkumus par ko bano un ta?
ja piemin kadu adminu vai kautko kas nepatik tad draud bans?
NU NEREDZU PAR KO TUR PRIECATIES ALVIL..
Publicēts: 23.02.10 09:14
 citēt
Vai bībelē atradīsiet vārdus, ka dievs ir darījis ko nepareizi :D Fotoblogā admini savā vidē ir dievi :) To derētu atcerēties!!!
Publicēts: 23.02.10 09:17 labots
 citēt
alvils:Labāk lai ir 5 tādi kā haralds, nevis 50 000 tādu kā Portreti.
a kas labāk - lai ir 50 000 tādi kā haralds, vai 5 tādi kā Portreti? :grimace: :face-sad:
Haiduks:Vai bībelē atradīsiet vārdus, ka dievs ir darījis ko nepareizi :D
Bībelē ne - manos tekstos gan! :exciting:
Publicēts: 23.02.10 09:17
 citēt
anonims_:protmas portretiem bija sava tajsniiiba arii.,..
vareja vismaz no kada kautko pamacities un dzirdet...
tagad bloga klausisamies cik smuks bilzuks un cik 555 ir nopelnits...
varbut uzreiz kaukadus visiem saprotamus notejkumus par ko bano un ta?
ja piemin kadu adminu vai kautko kas nepatik tad draud bans?

Tev taisnība :D
cik smuks bilzuks un cik 555 ir nopelnits- neskan
Smuki pupi - skan
Vienmēr , kad meties kādu aizstāvēt, padomā... tu izcel portreti, un nonicini adminu darbību, bet es pat brīnos par Elika unShadowa pacietību :D
Publicēts: 23.02.10 09:25
 citēt
Haiduks
tu izcel portreti un nonicini adminu darbību

Kāpēc šeit ir ielikta vienlīdzības zīme? Vai Portreti darbībā nav bijis nekas labs, bet administratoru darbībā vieni vienīgi izcili lēmumi?

Tu tagad mēģini manipulēt. Ar ko?
Publicēts: 23.02.10 09:31 labots
 citēt
Haiduks meegjina sleepti priecaaties, jo Jurka regulaari apbizhoja un posteeja bildes kur Haiduks redzams pliks gar modeleem spaidoties. Piedod Haiduk, bet taa nu shoreiz tas ir.:face-sad:
Publicēts: 23.02.10 09:31
 citēt
Agraak Portretu rakstiito lasiiju, bija interesanti, bet pedeja pus gada laikaa vinja rakstiishanas kultura nokritaas liidz ljoti zemam liimenim. Visu vinja rakstiito rulleeju paari, jo cienja no vinja puses pret apkaarteejiem blogeriem bija tieshi 0. Viedokli var paust dazhaados veidos ...
Publicēts: 23.02.10 09:42
 citēt
anonims_:

acīm redzot Tev ir AFIGENNA paveicies! ;) dažreiz es vēlos, kaut es neko neredzētu! :shame:
Publicēts: 23.02.10 09:53
 citēt
Anoniimam citas prioritaates nekaa forumu lasiit visu laiku. vakar shams veltiija pusstundu lai apskatiitos VISAS manas bildes :D
Publicēts: 23.02.10 09:57 labots
 citēt
Laciz:Haiduks meegjina sleepti priecaaties, jo Jurka regulaari apbizhoja un posteeja bildes kur Haiduks redzams pliks gar modeleem spaidoties. Piedod Haiduk, bet taa nu shoreiz tas ir.:face-sad:

Te tu kļudies, es divreiz labāk redzētu tevi nobannotu, nevis portreti :D
Tā kā tu pieLāčo topikus ar demagoģiju, tā to nemāk neviens :D

Par tevis pieminēto bildi- bija fotokonkurs shuterī (fotosiena tagad)... fotogrāfs , pašportrets, akts, un mana bilde bija topā, bet Jura pie lejas gala :(, tā kā nedirs, jo ko nezini- profesor, demagog!!!
Publicēts: 23.02.10 10:03 labots
 citēt
Haiduks:
Laciz:Haiduks meegjina sleepti priecaaties, jo Jurka regulaari apbizhoja un posteeja bildes kur Haiduks redzams pliks gar modeleem spaidoties. Piedod Haiduk, bet taa nu shoreiz tas ir.:face-sad:

Te tu kļudies, es divreiz labāk redzētu tevi nobannotu, nevis portreti :D
Tā kā tu pieLāčo topikus ar demagoģiju, tā to nemāk neviens :D

Par tevis pieminēto bildi- bija fotokonkurs shuterī (fotosiena tagad)... fotogrāfs , pašportrets, akts, un mana bilde bija topā, bet Jura pie lejas gala :(, tā kā nedirs, jo ko nezini- profesor, demagog!!!
Tev buus baigi jaapacieshaas ar savaam divreiz labaakajaam veelmeem. Haiduk - kur ir Tavi aizstaavji un domubiedri? Labaak pastaasti kaa Tev bija ar to vemshanu un ar to saistiitajaam probleemaam.

Haiduk - kur ir dirshana? Ka Juris ielika bildi kur Tu pliks pie modeles spaidies?
Publicēts: 23.02.10 10:09
 citēt
Māku pats par sevi pastāvēt. Par tevi jaf uzrakstīja ka esi zemisks tārps, ko vēl gribi. Palielies vēl ar savu krāniņu- vot tas tev piesāvēja- parādīja īsto smadzeņu stāvokli- Tvaika ielā esi disertācijas cienīgs tips :D:D:D
Publicēts: 23.02.10 10:11 labots
 citēt
Haiduks:Māku pats par sevi pastāvēt. Par tevi jaf uzrakstīja ka esi zemisks tārps, ko vēl gribi. Palielies vēl ar savu krāniņu- vot tas tev piesāvēja- parādīja īsto smadzeņu stāvokli- Tvaika ielā esi disertācijas cienīgs tips :D:D:D
nekljuusti smiekliigs. Tavaam meliigajaam fantaazijaam un murgiem taapat neviens te netic...
Publicēts: 23.02.10 10:29
 citēt
Stop... kurš te ir melis!!!
... tikai divi pasažieri blogā lielījās ar saviem krāniņiem- tu un portreti... Portreti teksti ir nocitēti spilgtāko izteicienu krātuvē, tevi pažēloju, bet tieši TU rakstīji, aptuveni tā- paskati cik man viņš smuks un devi norādi uz savu plikbildi (sapīpējies biji?). Varbūt tagad atcerēsies :D Smadzenes vajag trenēt .
Publicēts: 23.02.10 10:32
 citēt
topiks beztema un tiks slegts, Alvil, aizej kautko nofoce ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):