Alvil - par to patiesiibaa jaabeedaajas, jo katrs shaads notikums atstaaj nepatiikamu peecgarshu - liek aizdomaaties par diskusiju kultuuru. Un par to KAS un KAD dariits nepareizi, ja liidz tam nonaak.
Jolan:"ciktādi" domājošie tiek izskauti.Vai tas ir pareizi???
Jolan, visu nevajag līdz vēmienam primitivizēt. Kretīns un "citādāks" nav viens un tas pats. Daži iestājas par to, ka nevajag sist melnos un gejus, bet tai pašā laikā visi arī saprot, ka izvarotāji un slepkavas jāliek cietumā, vai ne? Es neatbalstu neiecietību pret "citādajiem", bet pret kretīniem - absolūti!
protmas portretiem bija sava tajsniiiba arii.,.. vareja vismaz no kada kautko pamacities un dzirdet... tagad bloga klausisamies cik smuks bilzuks un cik 555 ir nopelnits... varbut uzreiz kaukadus visiem saprotamus notejkumus par ko bano un ta? ja piemin kadu adminu vai kautko kas nepatik tad draud bans? NU NEREDZU PAR KO TUR PRIECATIES ALVIL..
anonims_:protmas portretiem bija sava tajsniiiba arii.,.. vareja vismaz no kada kautko pamacities un dzirdet... tagad bloga klausisamies cik smuks bilzuks un cik 555 ir nopelnits... varbut uzreiz kaukadus visiem saprotamus notejkumus par ko bano un ta? ja piemin kadu adminu vai kautko kas nepatik tad draud bans? NU NEREDZU PAR KO TUR PRIECATIES ALVIL..
Tev taisnība cik smuks bilzuks un cik 555 ir nopelnits- neskan Smuki pupi - skan Vienmēr , kad meties kādu aizstāvēt, padomā... tu izcel portreti, un nonicini adminu darbību, bet es pat brīnos par Elika unShadowa pacietību
Haiduks meegjina sleepti priecaaties, jo Jurka regulaari apbizhoja un posteeja bildes kur Haiduks redzams pliks gar modeleem spaidoties. Piedod Haiduk, bet taa nu shoreiz tas ir.
Agraak Portretu rakstiito lasiiju, bija interesanti, bet pedeja pus gada laikaa vinja rakstiishanas kultura nokritaas liidz ljoti zemam liimenim. Visu vinja rakstiito rulleeju paari, jo cienja no vinja puses pret apkaarteejiem blogeriem bija tieshi 0. Viedokli var paust dazhaados veidos ...
Laciz:Haiduks meegjina sleepti priecaaties, jo Jurka regulaari apbizhoja un posteeja bildes kur Haiduks redzams pliks gar modeleem spaidoties. Piedod Haiduk, bet taa nu shoreiz tas ir.
Te tu kļudies, es divreiz labāk redzētu tevi nobannotu, nevis portreti Tā kā tu pieLāčo topikus ar demagoģiju, tā to nemāk neviens
Par tevis pieminēto bildi- bija fotokonkurs shuterī (fotosiena tagad)... fotogrāfs , pašportrets, akts, un mana bilde bija topā, bet Jura pie lejas gala , tā kā nedirs, jo ko nezini- profesor, demagog!!!
Laciz:Haiduks meegjina sleepti priecaaties, jo Jurka regulaari apbizhoja un posteeja bildes kur Haiduks redzams pliks gar modeleem spaidoties. Piedod Haiduk, bet taa nu shoreiz tas ir.
Te tu kļudies, es divreiz labāk redzētu tevi nobannotu, nevis portreti Tā kā tu pieLāčo topikus ar demagoģiju, tā to nemāk neviens
Par tevis pieminēto bildi- bija fotokonkurs shuterī (fotosiena tagad)... fotogrāfs , pašportrets, akts, un mana bilde bija topā, bet Jura pie lejas gala , tā kā nedirs, jo ko nezini- profesor, demagog!!!
Tev buus baigi jaapacieshaas ar savaam divreiz labaakajaam veelmeem. Haiduk - kur ir Tavi aizstaavji un domubiedri? Labaak pastaasti kaa Tev bija ar to vemshanu un ar to saistiitajaam probleemaam.
Haiduk - kur ir dirshana? Ka Juris ielika bildi kur Tu pliks pie modeles spaidies?
Māku pats par sevi pastāvēt. Par tevi jaf uzrakstīja ka esi zemisks tārps, ko vēl gribi. Palielies vēl ar savu krāniņu- vot tas tev piesāvēja- parādīja īsto smadzeņu stāvokli- Tvaika ielā esi disertācijas cienīgs tips
Haiduks:Māku pats par sevi pastāvēt. Par tevi jaf uzrakstīja ka esi zemisks tārps, ko vēl gribi. Palielies vēl ar savu krāniņu- vot tas tev piesāvēja- parādīja īsto smadzeņu stāvokli- Tvaika ielā esi disertācijas cienīgs tips
nekljuusti smiekliigs. Tavaam meliigajaam fantaazijaam un murgiem taapat neviens te netic...
Stop... kurš te ir melis!!! ... tikai divi pasažieri blogā lielījās ar saviem krāniņiem- tu un portreti... Portreti teksti ir nocitēti spilgtāko izteicienu krātuvē, tevi pažēloju, bet tieši TU rakstīji, aptuveni tā- paskati cik man viņš smuks un devi norādi uz savu plikbildi (sapīpējies biji?). Varbūt tagad atcerēsies Smadzenes vajag trenēt .