Pievienojos sveicējiem! Un tos, kuri dienējuši sarkanajā armijā, arī sveicu! (smieklīgi gan sanācis bija tiem sarkanajiem propogandistiem... kā izrādījās patiesībā, 23.februārī 1918 gadā, pēc kura datuma staļinisti sāka savas varenā armijas godināšanu, nekādas īpašās uzvaras nebija bijušas... tā tikai kādas dzelzceļa sliedes paspridzinājuši pie Pleskavas un aizlaidušies...)
Eltons:Pievienojos sveicējiem! Un tos, kuri dienējuši sarkanajā armijā, arī sveicu! (smieklīgi gan sanācis bija tiem sarkanajiem propogandistiem... kā izrādījās patiesībā, 23.februārī 1918 gadā, pēc kura datuma staļinisti sāka savas varenā armijas godināšanu, nekādas īpašās uzvaras nebija bijušas... tā tikai kādas dzelzceļa sliedes paspridzinājuši pie Pleskavas un aizlaidušies...)
Eltons:Pievienojos sveicējiem! Un tos, kuri dienējuši sarkanajā armijā, arī sveicu! (smieklīgi gan sanācis bija tiem sarkanajiem propogandistiem... kā izrādījās patiesībā, 23.februārī 1918 gadā, pēc kura datuma staļinisti sāka savas varenā armijas godināšanu, nekādas īpašās uzvaras nebija bijušas... tā tikai kādas dzelzceļa sliedes paspridzinājuši pie Pleskavas un aizlaidušies...)
Зачем эту глупость было писать?
А чтоб люди губу не разкотали. 21 век на дворе, пора отвыкнуть от сказок красной пропоганды.
Te tu nedaudz kļūdies... tas bija apzīmējums, kā puišeļi par vīriešim palika , un tie kas bija armijā nebija mīkstie
domāju, ka šoreiz kļūdies tu... bet tas jau lielai daļai vīriešu raksturīgi - uztraukties, vai kāds tevi nenotur par "mīksto"... mana izpratne par "īstu" vīrieti ir cita...
А чтоб люди губу не разкотали. 21 век на дворе, пора отвыкнуть от сказок красной пропоганды.
Я га этом сайте не видел, чтоб кто-то пропагандировал комуняк на самом деле. Просто есть прошлое, о котором можно только знать и ничего с этим не сделаешь. Может есть смысл подумать о настоящем времени , так чтоб у внуков не было вопросов по поводу сделанного сейчас?
Vot ierāvu "čarku" uz vīriešdien' un vairs nevaru izdomāt, kā tur vajadzēja sveikt- Elceri Haraldos, vai Haraldu Elceros....)) Bet vienalga- priekā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haiduks:
Te tu nedaudz kļūdies... tas bija apzīmējums, kā puišeļi par vīriešim palika , un tie kas bija armijā nebija mīkstie
domāju, ka šoreiz kļūdies tu... bet tas jau lielai daļai vīriešu raksturīgi - uztraukties, vai kāds tevi nenotur par "mīksto"... mana izpratne par "īstu" vīrieti ir cita...
Jā tas daudzām sievietēm ir būtiski, lai viņas vīrietis būtu aprūpējams, mātes instinkts...
daiga_a:
Jā tas daudzām sievietēm ir būtiski, lai viņas vīrietis būtu aprūpējams, mātes instinkts...
paldies! Riebiga - Par īstiem vīriešiem, priekā! kā es redzu, paši īstākie vīrieši tie, kuri neļāvās kaut kādam okupācijas armijas pirdakam sevi komandēt!