forum.gif
23 februāris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / 23 februāris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.10 11:44
 citēt
Kāpēc dāmas tik kūtras vīriešu dienā?? Nevienas pusvītušas neļķītes, nevienas bučās???!!!!!
Publicēts: 23.02.10 11:47
 citēt
Nevis vīriešu, bet padomju armijas diena!
Publicēts: 23.02.10 11:49
 citēt
Viks:Nevis vīriešu, bet padomju armijas diena!

bet padomju armijas diena ir vīriešu diena :grimace:
Publicēts: 23.02.10 11:50
 citēt
labāk izvēlieties citu datumu ;)
Publicēts: 23.02.10 11:51
 citēt
daiga_a:labāk izvēlieties citu datumu ;)

Kādu tu ieteiksi? 1. aprīli? ja kas rīt arī ir svētki :grimace:
Publicēts: 23.02.10 11:54
 citēt
Ta nu gan svētki...
Arī pašiem sarkanarmiešiem nav ar ko lepoties... staļinistu propoganda piesaistīja 23.februāri 18.gada (pēc jaunā kalendāra) kaut kādai sarkano plukatu sīkai diversijai kādā Piepleskavas dzelzceļa posmā, kaut ko paspridzināja un aizlaidās... līdz 22.gadam, kad tika safabricēts "varonīgās kaujas" notikums, neviens par to nezināja...
Publicēts: 23.02.10 11:55
 citēt
a mums darba beibes kuku uzsauca, sikums bet patikami tikai bac tulpes 8taja bus japerk
Publicēts: 23.02.10 11:57 labots
 citēt
man, kaa padomju armjiu izbaudiijusham jaasaka - nekaadas patiikamas atimjas ar padomju iekaartu man nav, lai flirteetu par teemu - 23.shais - viirieshu diena.
Publicēts: 23.02.10 11:58
 citēt
Elton - tagad padomā no citas puses...ir ogļraču diena, tu domā ka tajā datumā pirmais ogļracis atrada pirmo ogli? Vai ķīmiķu diena, domā ka tajā datumā radās pirmais alķīmiķis pasaulē?????
Publicēts: 23.02.10 11:59
 citēt
zazis:
Viks:Nevis vīriešu, bet padomju armijas diena!

bet padomju armijas diena ir vīriešu diena :grimace:

ļoti liela atšķirība!!!
Publicēts: 23.02.10 11:59
 citēt
Eltons:Ta nu gan svētki...
Arī pašiem sarkanarmiešiem nav ar ko lepoties... staļinistu propoganda piesaistīja 23.februāri 18.gada (pēc jaunā kalendāra) kaut kādai sarkano plukatu sīkai diversijai kādā Piepleskavas dzelzceļa posmā, kaut ko paspridzināja un aizlaidās... līdz 22.gadam, kad tika safabricēts "varonīgās kaujas" notikums, neviens par to nezināja...

+
Publicēts: 23.02.10 12:02
 citēt
Hē,vecīši.Sarkanie tur pie tās Pleskavas smagi dabūja pa muti,nevis vienkārši izākstījās.Pie kam norāvās tā,ka dabūja špannēt uz kaut kādām stepēm,kur atkal uzradās pēc pāris mēnešiem.Ko šie darīja un kur tusēja tos pāris mēnešu neviens sarkankarogotais institūts nav izpētījis.Bet pie ruļļiem tur bija kauč kāds matrozis ar divām klasēm.Uzvārdu neatceros,:face-wink:
Publicēts: 23.02.10 12:02
 citēt

Nu kurš tad būs tas īstais datums ??? Dāmām ir sieviešu diena...8 marts, otra svināmā ir mātes diena .... - a kas veciem .....nekā???
Publicēts: 23.02.10 12:03
 citēt
uzvilku jau '' teljņašku''..drīz jāsāk sutināt
Publicēts: 23.02.10 12:05
 citēt
pofig tās dienas :big_smile:
Publicēts: 23.02.10 12:06 labots
 citēt
ticigais:

Nu kurš tad būs tas īstais datums ??? Dāmām ir sieviešu diena...8 marts, otra svināmā ir mātes diena .... - a kas veciem .....nekā???

es personīgi nejūtu lielu vajadzību ne pēc sieviešu, ne vīriešu dienas... daudz foršāk, kad vīrietis patīkami pārsteidz jebkurā citā dienā, nevis nāk vienreiz gadā ar "obligāto tulpju pušķi" :face-kiss:
Publicēts: 23.02.10 12:08
 citēt
Cita starpā, tas politiskais tūrists, kas nespēja atrauties no Lilitas un aizbraukt īstajā brīdī uz Gruziju, Maskavā noteikti būs priecīgs par Staļina (iespējams, arī Berijas !) portretiem, kas tikšot izkarināti tur.

Vienkārši mati ceļas stāvus.
Publicēts: 23.02.10 12:09
 citēt
Daiga - vēl jau daudzas sievietes gaida lai viņas sveic ar valentīn dienā :)
Publicēts: 23.02.10 12:10
 citēt
zazis:Daiga - vēl jau daudzas sievietes gaida lai viņas sveic ar valentīn dienā :)

pašas vainīgas... :bad_smile:
Publicēts: 23.02.10 12:12
 citēt
viecha:Hē,vecīši.Sarkanie tur pie tās Pleskavas smagi dabūja pa muti,nevis vienkārši izākstījās.Pie kam norāvās tā,ka dabūja špannēt uz kaut kādām stepēm,kur atkal uzradās pēc pāris mēnešiem.Ko šie darīja un kur tusēja tos pāris mēnešu neviens sarkankarogotais institūts nav izpētījis.Bet pie ruļļiem tur bija kauč kāds matrozis ar divām klasēm.Uzvārdu neatceros,:face-wink:

Pats interesantākais, kad par šiem notikumiem bija no pašas Krievijas detalizēts televīzijas raidījums kādus gadus atpakaļ.
Sarkanos nolika īstajā vietā ar faktiem.
Šodien gan vairs tas nav iespējams.
Krievija nostājusies uz revanšisma ceļa.
Staļinu ceļ godā, atklāti notiek bruņošanās eskalācija un draudi gan kaimiņiem gan visai Pasaulei kā arī visu saziņas līdzekļu cenzūra un pakļaušana Kremļa politikai.
Publicēts: 23.02.10 12:12
 citēt
daiga_a:
ticigais: Nu kurš tad būs tas īstais datums ??? Dāmām ir sieviešu diena...8 marts, otra svināmā ir mātes diena .... - a kas veciem .....nekā???

es personīgi nejūtu lielu vajadzību ne pēc sieviešu, ne vīriešu dienas... daudz foršāk, kad vīrietis patīkami pārsteidz jebkurā citā dienā, nevis nāk vienreiz gadā ar "obligāto tulpju pušķi" :face-kiss:
+++
Publicēts: 23.02.10 12:18
 citēt
Daiga - viss ok, man arī labāk patīk dāmai uzdavīnāt ziedus tad kad es to vēlos nevis tad kad ir šī publiskā diena. Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.
Publicēts: 23.02.10 12:22
 citēt
ticigais:Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.

Cerams, alu bērniem vismaz dod par brīvu.
Publicēts: 23.02.10 12:26
 citēt
SvilpisLupis:
ticigais:Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.

Cerams, alu bērniem vismaz dod par brīvu.

Nu bērniem toč nedeva!!!!
Zini - neatceros cik bija precīzi, bet alus toč bija lētāks nekā ikdienā krogos!
Publicēts: 23.02.10 12:27
 citēt
ticigais:Daiga - viss ok, man arī labāk patīk dāmai uzdavīnāt ziedus tad kad es to vēlos nevis tad kad ir šī publiskā diena. Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.

galvenais, lai tam tēvam ar bērniem labas attiecības, un lai bērni viņu patiesi ciena, štrunts par brīvdabas alus bāriem...
Publicēts: 23.02.10 12:35
 citēt
Vai tad 5.maijā vairs nav vārds Margots,tobiš sto gram? To tad arī svinēsim.Naher man kāda tur armija sarkanā.Kā atceros to laiku Kaļiņingradā,tā vēl tagad ausīs skan "jo....ja pribalķika".
Publicēts: 23.02.10 12:39
 citēt
Daiga........ Piekrītu - galvenais lai būtu sapratne abu starpā!
Vienkārši - mani fascinēja tas pasākums, visa organizācija, atmosfēra utt.
Publicēts: 23.02.10 12:40
 citēt
ticigais:Daiga........ Piekrītu - galvenais lai būtu sapratne abu starpā!

UN reibināja alus! :)
Publicēts: 23.02.10 12:40
 citēt
sveetki peec komandas "celties/gulties/sveikt" vispar nav sveetki ;-pppp
Publicēts: 23.02.10 12:42
 citēt
dansiga:sveetki peec komandas "celties/gulties/sveikt" vispar nav sveetki ;-pppp
tas pats jau sanaak ar lieldienaam un ziemassveetkiem... jauno gau, dzimshanas dienu....
 citēt
dansiga:sveetki peec komandas "celties/gulties/sveikt" vispar nav sveetki ;-pppp

tev labāk patīk komanda ''stāvēt, gaidīt, smaidīt''? :big_smile:
 citēt
ticigais:Kāpēc dāmas tik kūtras vīriešu dienā?? Nevienas pusvītušas neļķītes, nevienas bučās???!!!!!

Visur, kur valda kārtība, kur demagogi nesvītro mūsu tautas vēsturi, viss notiek.
Mūsu ofisos visiem vīriešiem priekšā ir noliktas vāzītes, kur ielikt trīs pasniegtās tulpes :D
Nosodāmi, varbūt, bet tomēr patīkami... tagad organizējam šampi un kūku, lai uzcienātu apsveicējas :)
Publicēts: 23.02.10 12:43
 citēt
SvilpisLupis:
ticigais:Daiga........ Piekrītu - galvenais lai būtu sapratne abu starpā!

Jā - un man garšo alus!
Publicēts: 23.02.10 12:45
 citēt
ticigais:
SvilpisLupis:

Jā - un man garšo alus!

Man arī. Bet tu neko nerakstīji par limonādi.
Tas mani samulsināja.

Tēvs ir tas, kam ir bērni. Un kā nu bērni bez limonādes.
Tu minēji tikai alu.
Publicēts: 23.02.10 12:48
 citēt
laciz, nuuu - dz.d ir personiigie sveetki (bet censhos nesvineet - vot tik shogad dazhi labi noleema, ka svinees - tik tas kopumaa nejaushi sanaaca ... ), JG biezhi vien tuseeju maajaas viena, par lieldienaam un ZS cits staasts ....
Publicēts: 23.02.10 12:49
 citēt
Maris, man vispaar komandas nepatiik ;-ppp;-)
Publicēts: 23.02.10 12:56
 citēt
dansiga:Maris, man vispaar komandas nepatiik ;-ppp;-)
pati komandē....:bad_smile:
Publicēts: 23.02.10 13:02
 citēt
negativs, jaa - komandejeu gan .... kad redzu, ka savadaak kada iesaakta darbiiba var aiziet postaa ... un tadaam komandaam arii es klausu :-)))
Publicēts: 23.02.10 13:04
 citēt
dansiga:negativs, jaa - komandejeu gan .... kad redzu, ka savadaak kada iesaakta darbiiba var aiziet postaa ... un tadaam komandaam arii es klausu :-)))

domā neklausot komandai ''stāvēt, gaidīt, smaidīt'' nekas nevar aiziet postā? :what:
Publicēts: 23.02.10 13:05
 citēt
maris, ja taas ir komandas vienkarshi kaada subjekta iedomu deelj ... tad nevar gan ;-pppp
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas