Ta nu gan svētki... Arī pašiem sarkanarmiešiem nav ar ko lepoties... staļinistu propoganda piesaistīja 23.februāri 18.gada (pēc jaunā kalendāra) kaut kādai sarkano plukatu sīkai diversijai kādā Piepleskavas dzelzceļa posmā, kaut ko paspridzināja un aizlaidās... līdz 22.gadam, kad tika safabricēts "varonīgās kaujas" notikums, neviens par to nezināja...
man, kaa padomju armjiu izbaudiijusham jaasaka - nekaadas patiikamas atimjas ar padomju iekaartu man nav, lai flirteetu par teemu - 23.shais - viirieshu diena.
Elton - tagad padomā no citas puses...ir ogļraču diena, tu domā ka tajā datumā pirmais ogļracis atrada pirmo ogli? Vai ķīmiķu diena, domā ka tajā datumā radās pirmais alķīmiķis pasaulē?????
Eltons:Ta nu gan svētki... Arī pašiem sarkanarmiešiem nav ar ko lepoties... staļinistu propoganda piesaistīja 23.februāri 18.gada (pēc jaunā kalendāra) kaut kādai sarkano plukatu sīkai diversijai kādā Piepleskavas dzelzceļa posmā, kaut ko paspridzināja un aizlaidās... līdz 22.gadam, kad tika safabricēts "varonīgās kaujas" notikums, neviens par to nezināja...
Hē,vecīši.Sarkanie tur pie tās Pleskavas smagi dabūja pa muti,nevis vienkārši izākstījās.Pie kam norāvās tā,ka dabūja špannēt uz kaut kādām stepēm,kur atkal uzradās pēc pāris mēnešiem.Ko šie darīja un kur tusēja tos pāris mēnešu neviens sarkankarogotais institūts nav izpētījis.Bet pie ruļļiem tur bija kauč kāds matrozis ar divām klasēm.Uzvārdu neatceros,
Nu kurš tad būs tas īstais datums ??? Dāmām ir sieviešu diena...8 marts, otra svināmā ir mātes diena .... - a kas veciem .....nekā???
es personīgi nejūtu lielu vajadzību ne pēc sieviešu, ne vīriešu dienas... daudz foršāk, kad vīrietis patīkami pārsteidz jebkurā citā dienā, nevis nāk vienreiz gadā ar "obligāto tulpju pušķi"
Cita starpā, tas politiskais tūrists, kas nespēja atrauties no Lilitas un aizbraukt īstajā brīdī uz Gruziju, Maskavā noteikti būs priecīgs par Staļina (iespējams, arī Berijas !) portretiem, kas tikšot izkarināti tur.
viecha:Hē,vecīši.Sarkanie tur pie tās Pleskavas smagi dabūja pa muti,nevis vienkārši izākstījās.Pie kam norāvās tā,ka dabūja špannēt uz kaut kādām stepēm,kur atkal uzradās pēc pāris mēnešiem.Ko šie darīja un kur tusēja tos pāris mēnešu neviens sarkankarogotais institūts nav izpētījis.Bet pie ruļļiem tur bija kauč kāds matrozis ar divām klasēm.Uzvārdu neatceros,
Pats interesantākais, kad par šiem notikumiem bija no pašas Krievijas detalizēts televīzijas raidījums kādus gadus atpakaļ. Sarkanos nolika īstajā vietā ar faktiem. Šodien gan vairs tas nav iespējams. Krievija nostājusies uz revanšisma ceļa. Staļinu ceļ godā, atklāti notiek bruņošanās eskalācija un draudi gan kaimiņiem gan visai Pasaulei kā arī visu saziņas līdzekļu cenzūra un pakļaušana Kremļa politikai.
ticigais:
Nu kurš tad būs tas īstais datums ??? Dāmām ir sieviešu diena...8 marts, otra svināmā ir mātes diena .... - a kas veciem .....nekā???
es personīgi nejūtu lielu vajadzību ne pēc sieviešu, ne vīriešu dienas... daudz foršāk, kad vīrietis patīkami pārsteidz jebkurā citā dienā, nevis nāk vienreiz gadā ar "obligāto tulpju pušķi"
Daiga - viss ok, man arī labāk patīk dāmai uzdavīnāt ziedus tad kad es to vēlos nevis tad kad ir šī publiskā diena. Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.
ticigais:Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.
ticigais:Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.
Cerams, alu bērniem vismaz dod par brīvu.
Nu bērniem toč nedeva!!!! Zini - neatceros cik bija precīzi, bet alus toč bija lētāks nekā ikdienā krogos!
ticigais:Daiga - viss ok, man arī labāk patīk dāmai uzdavīnāt ziedus tad kad es to vēlos nevis tad kad ir šī publiskā diena. Vienkārši Vācijā oficiāli ir tēvu diena kautkad maija otrajā pusē (20 datumi) - tā ir brīvdiena, ir visādi pasākumi, brīvdabas alus bāri, koncerti pasākumi utt.
galvenais, lai tam tēvam ar bērniem labas attiecības, un lai bērni viņu patiesi ciena, štrunts par brīvdabas alus bāriem...
Vai tad 5.maijā vairs nav vārds Margots,tobiš sto gram? To tad arī svinēsim.Naher man kāda tur armija sarkanā.Kā atceros to laiku Kaļiņingradā,tā vēl tagad ausīs skan "jo....ja pribalķika".
ticigais:Kāpēc dāmas tik kūtras vīriešu dienā?? Nevienas pusvītušas neļķītes, nevienas bučās???!!!!!
Visur, kur valda kārtība, kur demagogi nesvītro mūsu tautas vēsturi, viss notiek. Mūsu ofisos visiem vīriešiem priekšā ir noliktas vāzītes, kur ielikt trīs pasniegtās tulpes Nosodāmi, varbūt, bet tomēr patīkami... tagad organizējam šampi un kūku, lai uzcienātu apsveicējas
laciz, nuuu - dz.d ir personiigie sveetki (bet censhos nesvineet - vot tik shogad dazhi labi noleema, ka svinees - tik tas kopumaa nejaushi sanaaca ... ), JG biezhi vien tuseeju maajaas viena, par lieldienaam un ZS cits staasts ....