forum.gif
Likumdošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Likumdošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.10 14:55 labots
 citēt
Kur var nopirkt attiecīgās grāmatas vai brošūras par mūsu likudošanu. Vai varbūt netā. Konstutuuciju , poicijas tiesiibas uttt. Visu lai vareetu atskatiities taapat kaa dara šis te puisis (vinš to studē tapē labi zin)

www.youtube.com...

www.youtube.com...

shitaa vispaar bomba milicis meegina izraut kameru:
www.youtube.com...
Publicēts: 23.02.10 14:56
 citēt
[url=www.likumi.lv]www.likumi.lv[/url]
Publicēts: 23.02.10 14:58 labots
 citēt
dansiga:www.likumi.lv

pat nepaspeeji vienu video liidz galam noskatiities un jau posteee... :(
Publicēts: 23.02.10 15:02
 citēt
kas ir "likudošana"? :what:
Publicēts: 23.02.10 15:02
 citēt
a es neskatos youtuubes
Publicēts: 23.02.10 15:03
 citēt
Savu tiesību pārzināšana neizslēdz patvaļu. Ja tu biežāk uzturētos Latvijas reālā laika informatīvajā telpā, droši vien daļu no tā visa jau zinātu.
Publicēts: 23.02.10 15:07
 citēt
jebkur var nopirkt- grāmatnīcās utml.
Jau minētais- likumi.lv- visi normatīvie akti internetā
Publicēts: 23.02.10 15:20
 citēt
Kā pa pirmo noņirdzos :D
Publicēts: 23.02.10 15:28
 citēt
Vācijā vienkārši neviens neielaistos diskusijā - vēl vairāk skaidrs...
Izrakstīu protokolu un izdarīu visu, kas viņu pilnvarās...
Publicēts: 23.02.10 16:01
 citēt
mums jau arii ir sakariigi polichi ..... viens man rakstiija protokolu par aatrumu Juurmalaa - uzlika tikai briidinajaumu un veel at vainojaas, ka nu protokols jamajam tomeer jaaraksta, lai vakaraa buutu ko priekshniekam atskaitiities ;-)))
Publicēts: 23.02.10 16:03
 citēt
Puisis malacis. Pats ķēries miliču audzināšanai :) Vispār šie video parāda, kāds tur līmenis ceļu policijas administratīvajā procesā. Mūsējie vismaz ir izmācīti un zin, kādas ir pārkāpēja tiesības un kādi ir policista pienākumi. Cita lieta, vai tas viemnēr tiek ievērots.
Bet Andre ko ieteikt - padaudz ir jāmācās, lai mūsējos spētu izsist no līdzsvara (ja nu kādu zaļu gurķi izdotos, bet 100 pkt, viņš nodos grožus pieredzējušā kolēģa rokās). Nav vērts. Labāk nepārkāp. Bet ja esi pārkāpis, atzīsti un pa labam runāt. Ejot uz ecešām pašam vēl ļaunāk sanāk. Bet gala rezultāts - izejot visu apstrīdēšanu - lietu zaudēsi tāpat.
Publicēts: 23.02.10 16:05 labots
 citēt
dansiga:mums jau arii ir sakariigi polichi ..... viens man rakstiija protokolu par aatrumu Juurmalaa - uzlika tikai briidinajaumu un veel at vainojaas, ka nu protokols jamajam tomeer jaaraksta, lai vakaraa buutu ko priekshniekam atskaitiities ;-)))

Tur jau problēma, ka miliči stādināja, lai ieliktu kāpi ķešā, kā arī droši vien pilsonis ar Krievsijas numuriem Ukrainā nostopēc. Vot i vieniem tāpēc tāda nesagatavota saruna iznāca un pilsonis var vairāk pravas kačāt...

Vācijā pilsoni vienkārši likumīgi izģērbtu vai uzrīkotu lielceļa policijas filmu cienīgu aizturēšanu par nepakļaušanos policijas likumīgajām prasībām... (tur policis pat iedomāties par kukuli nevar...) Un nākamreiz atkārtot negribētu

Un piekrītu par to - esi pārkāpis atzīsti, saņem pēc nopelniem un brauc tālāk...
Publicēts: 23.02.10 16:15
 citēt
Starp citu, MK mājas lapu atverot [url=www.mk.gov.lv]www.mk.gov.lv[/url] labajā pusē ir norādes uz dažādām likumdošanas aktu datu bāzēm.
Publicēts: 23.02.10 19:25
 citēt
paskatiijos tikai pirmo, biju arii agraak skatiijies shitos, bet pats interesantaakais tas, ka policis noteikumus zin sliktaak par paarkaapeeju :D
Publicēts: 23.02.10 19:27
 citēt
Atceros sen atpakaļ, kad vēl mācījos juristos, patika ar mentiem pastrīdēties, pačakarēt viņus likumdošanas robu ietvaros utt.....ir bijis gan pozitīvs rezultāts, gan ne tik ļoti. Ja ir iekšā, tad var ņemties šitā, bet jāatzīst, ka pēdējā laikā ar daudz zinošiem poličiem ir nācies saskarties :)
Publicēts: 23.02.10 19:36
 citēt
Nesaprotu, kāda jēga čakarēt laiku un nervus sev un citiem, ja CP aptur. Sodus parasti šie man ir likuši pa tēmu. Ja pārkāpju notiekumus, tad rēķinos ar sekām. Ja neievēroju zīmes - tad pats vien vainīgs esmu
Publicēts: 23.02.10 21:21
 citēt
ak34:Nesaprotu, kāda jēga čakarēt laiku un nervus sev un citiem, ja CP aptur. Sodus parasti šie man ir likuši pa tēmu. Ja pārkāpju notiekumus, tad rēķinos ar sekām. Ja neievēroju zīmes - tad pats vien vainīgs esmu

nedeeelu atpakal braucot uz studiju (katru dienu pa sho marshrutu braucu un zinu katru stuuri un kur polichi sleepjaas un ziimes)
un te mani peekshni aptur. saka ka es 79km braucu (driikst 50). kaut arii esmu 200% parliecinaats ka brauksu max 55-60. shis saak baidiit ar vienu punktu un 30Ls. runaajot taalaak jau tieku baidiits ar 10Ls bez punktiem. finaalaa tieku atlaists bez nekaadiem sodiem un konvertiem. žēl ka mašīnas drošības kamera bija izslēgta. youtubee ieliktu buutu rēcīgi kā šis mēģina izspiest no manis naudu.
Publicēts: 23.02.10 22:52
 citēt
labs resurs :

www.lcp.lv...
Publicēts: 24.02.10 00:00
 citēt
andre:labs resurs :

http://www.lcp.lv/cp.html

tas ir džeriņa gara darbs.
Publicēts: 24.02.10 00:26 labots
 citēt
tur arii atradu par video un fotografeeshanu

LR likuma "Par policiju" 4. pants nosaka, ka: "Policijas darbība tiek organizēta, ievērojot likumību, humānismu, cilvēka tiesības, sociālo taisnīgumu, atklātumu, vienvadību un balstoties uz iedzīvotāju palīdzību."

Ja policists neatļauj sevi bildeet vai filmeet tad vinsh riikojaas pret likumu ;)
Publicēts: 25.02.10 01:08 labots
 citēt
Heh, mani nesen apturēja. Domāju, ka būšu braucis uz 65 vai kaut kā tā. Paprasa dokumentus, papēta, tad saka, ka nu lieta tāda, ka nedeg neviena numura apgaismojuma lampiņa (nezinu pa kuru laiku viņas nosprāga), stāsta tā lēnām, ka 20 latu sods... Es neko, klusēju, makā svilpo vējš, un šis saka, ka tad rakstīs protokolu. Aiziet uz mašīnu un pēc kādām 5 min atpakaļ. Un atkal tā lēnāk sāk stāstīt, ka šis varot panākt pretī un tā, un tā, rakstīt tjipa ka man nedega viena tuvā gaisma un nebija ieslēgts avārijas apgaismojums, rezultātā tas būtu brīdinājums :) Nu es saku, ka man nav ko piedāvāt pretī (nu tiešām nebija neviena papīra gabala makā :D). Šis tā iepauzēja un teica, ka nu labi, rakstīs tad man brīdināju... Tad ar avarejkām braucu mājās :))
Publicēts: 25.02.10 01:30
 citēt
Ar Vaciju nav tik traki , man ābām Laulenēm "Smagā kāja" , ja Beļģijā varēj akstīties uz nebēdu ar "Pareizo numuru" tad nāca tikai "Brīdinājumi" no ātruma kamerām sevišķi ja močijām vakarīnās ar lielo auto bet neko REĀLI maksāt šie nelika ,kau atrums pie atālutā 120Km/h parasti visiem bij bijis vidēji pie 160-170 tad "Bijušai" gan Doičzemē regulāri tika stopēta ar šamās mersi to pa ātrumiem to par parbraukšanu pie sarkanā to par visādām apdzīšanām utt. NE REIZI šamai neko neuzlika vai neatņema VINMĒR tika cauri ar "101 brīdinājumu" , šī taga uz vecumu tāda "Pastulba paskata blondīne" kā Gudrim patīk un hroniski ar mentiem mēdz runāt ar "Zvērīgu akcentu" kaut dzīvē šai nav pilnīgi nekāda , tad nu Onkuļi paskatās "Muļķa Krievu blondīne isos svārkos" un laiž lai brauc , tas ka šamai mersis čipots un pārkruķita visa elektronika tas jau āreji nav redzams , brālēns pacentās radinieces priekšā "Padižoties spējām" nu šai auto spidzeklis , labi ka sīkos vēl nav nositusi , štrunts par pašu :):)
Publicēts: 25.02.10 08:02
 citēt
policis var tikai protokolu par faktu sastādīt. Par ko te strīdēties??? Tik pat labi ar luksoforu, kas nelaikā sarkano iededzis, var strīdēties.:face-smile: protokolā savu komentāru ierakstīji, un brauc tālāk.
Publicēts: 25.02.10 09:19 labots
 citēt
andre:shitaa vispaar bomba milicis meegina izraut kameru:
http://www.youtube.com/watch?v=zXIhIVlD8hM

kā īsts padomju milicis - tēvocis Stjopa!
oi, apd...ties var - milicis saka: "ja normaljnij cjelovek!".
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):