Visu ko sirds vēlas ar visām zālēm var dabūt .ru lapās ne obligāti torrentos. A'ko Tu ceri, ka kāds tev tagad sados čupas ar pluginiem. Vismaz būtu uzrakstījis kas tieši interesē.
kapēc vienmēr ir kāds kas visu sarežģī, nav ko teikt neraksti, jautājums ir, atbildi no Tevis nedzirdu Protams ka zinu ka pamatā visma ir photoshops un viss kas ir pluginos to pašu var izdarīt uz plika photoshopa, tikai plugini ir izdomāti lai to visu pāatrinātu
spaiks:kapēc vienmēr ir kāds kas visu sarežģī, nav ko teikt neraksti, jautājums ir, atbildi no Tevis nedzirdu Protams ka zinu ka pamatā visma ir photoshops un viss kas ir pluginos to pašu var izdarīt uz plika photoshopa, tikai plugini ir izdomāti lai to visu pāatrinātu
Iedomājies situāciju: tev plauktā citā istabā guļ vācu-latviešu vārdnīca, bet tu forumā prasi: eu, kas ir Arschloch, man slinkums skatīties pašam. Neredzi līdzību?
spaiks:kapēc vienmēr ir kāds kas visu sarežģī, nav ko teikt neraksti, jautājums ir, atbildi no Tevis nedzirdu Protams ka zinu ka pamatā visma ir photoshops un viss kas ir pluginos to pašu var izdarīt uz plika photoshopa, tikai plugini ir izdomāti lai to visu pāatrinātu
Iedomājies situāciju: tev plauktā citā istabā guļ vācu-latviešu vārdnīca, bet tu forumā prasi: eu, kas ir Arschloch, man slinkums skatīties pašam. Neredzi līdzību?
Drizak vinjsh prasa padomu, kuru Vardnicu no simtiem izmantot.
SvilpisLupis:
Hmm, varbuut man arii padaliities ar pluginiem? Vareetu es iedot visu ieprieksh mineeto + vel kaudzi ar visu ko labu + visus pluginus kurus esmu nopircis, iisaak sakot, visu peedeejo 4 gadu pluginu kolekciju.. ai, ko tur daudz, tekstuuru dvd disku ar iedoshu! + lekciju kursu vareetu par briivu pasniegt par shopu..
P.S. Duriki ibio ka juus.. vienkaarshi aizraujaties ar informaacijas daliishanu pat nesaprotot ko juus iisti dalat..
ivog:
Vai esi padomājis, cik no visiem fotošopa lietotājiem Latvijā ir par viņu samaksājuši? Varbūt 1% sanāks. Jūties donkihots un gribi ar to cīnīties?
+ neviens jau nav teicis, ka es iešu zagt, viņs mani apvaino nepatiesi, Rupeklis
Tu tomēr jūties kaut kādā veidā vainīgs.
Tad kā ir - nebija neviena spraudņa tur, kur ņēmi savu CS versiju?