forum.gif
Nolēmu padalīties ar $$$ gudrībām :):)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nolēmu padalīties ar $$$ gudrībām :):)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.02.10 03:36 labots
 citēt
Nolēmu padalīties ar $$$ gudrībām :):) Zinu ka vienmēr kadam par Maz / Daudz maksā un PRINCIPĀ "Ceļš jaunajiem" un lētāk var vienmēr :):) Te tā atcerējos par intresantu matereālu www.boe.ca.gov... "Nezinīši" pieņēmiet zināšanai ja kādam kas nav skaidrs , krieviski jūs gan jau nelasat tapēc Amurikāņu valodā:):)
Publicēts: 24.02.10 04:23
 citēt
Jā, laba dzīve usa...ienākumi par bildēm, ko nodod elektroniski neapliekās ar nodokļiem...:D
Publicēts: 24.02.10 16:00 labots
 citēt
Tas tikai vienā štatā:):) Jeņķiem gandrīz katrā štatā ir SAVA nodokļu nianses:):)
Publicēts: 24.02.10 16:09 labots
 citēt
Gudri, jasna, ka vienīgajam:D Vistpār tur tāāāādas fīčas iekšā, tādas fīčas...pārtulkošu latviski un tirgošu par bargu naudu...:D
Publicēts: 24.02.10 16:23
 citēt
imgfoto:Gudri, jasna, ka vienīgajam:D Vistpār tur tāāāādas fīčas iekšā, tādas fīčas...pārtulkošu latviski un tirgošu par bargu naudu...:D

Es brīnos ka kāds Dreef vai Hameleons šito nav jau sen atrakuši un "Prezentejuši" tur smuks sadalijums un usskaitijums kas un kaa utt:):)
Publicēts: 24.02.10 16:30
 citēt
Gudris:man vieniigajam tas links neiet ?

Vienīgajam gan , man viss darbojās jau pāris gadus:):)
Publicēts: 24.02.10 17:14 labots
 citēt
Lunis:Tas tikai vienā štatā:):) Jeņķiem gandrīz katrā štatā ir SAVA nodokļu nianses:):)

Ar štatu likumiem nav joki! Te Kens Rokwels satraucies - Terminators jaunu likumu pieņem, nodokļu izmaiņas. 23.02.10 bija balsojums. Ja pieņems, Kenam laikam dziesma ciet. Vispār jau atraktīvi, interesanti rakstīja, protams, jāfiltrē jau ir viss...:face-smile:
Publicēts: 24.02.10 18:19
 citēt
Hehehehehehe, Gudri, PDF plaginu ieinstalee paarluukaa... speciaalists, bljin:face-grin:
Publicēts: 24.02.10 18:29
 citēt
Vavers:Hehehehehehe, Gudri, PDF plaginu ieinstalee paarluukaa... speciaalists, bljin:face-grin:

Gudris tač nevienam nestāsta ka ir "Kuļ hacker" kā Jambo "Photographers Web Designeris" :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):