forum.gif
jaunā TV ēra - digitālā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / jaunā TV ēra - digitālā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.10 11:16
 citēt
Tiewz:Šovakar pa LTV1 būs raidījums:
21:10
Speciālizlaidums. Digitālā televīzija Latvijā;

Aizsūtiet savus jautājumus, lai šie atbild.

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
riktīgi sasmīdināji....
ies viņi Tev atbildēt uz neērtiem jautājumiem ?!
Publicēts: 26.02.10 11:44
 citēt
nekāda jau jaunā ēra nav sākusies...tuvākie kaimiņi ntv jau pasen sat rāda ciparu, pie mums viasats...satelīts tas pats nets vien ir...striims...visu nosaka bitreits, cik saspieduši kanālus.... par lattelecom... kas iet pa gaisu., neesmu redzējis, bet tā saucamā interaktīvā i liela kaka...nu ok, cilvis kas skatījies analogo priecāsies, ka vairs nav sniegs, kada švīka, bet reāli lattelekom lien ārā artifakti, un skatīties sportu, nu kaut vai filmai ainas kur ir ātrums, ātra kadru maiņa ir sviests... izmaksas rēķinam paši...bet ieteikums labāk ņemt kādu dreamboxveidīgo sat tūneri, atrast sakarīgu šāri, un ja vēl nokosties un paņemt hd sat tūneri, tad i laime pilnībā, protams, ja galā kads lcd ar fhd. P.S kvalitāte uz lv kanāliem uz liela ekrāna ir nebaudāma....
Publicēts: 26.02.10 14:16
 citēt
Vai tik nav tā, ka lēta lcdeškas gadījumā daļa vainas teļukam jāuzņemas.
Publicēts: 26.02.10 14:47
 citēt
Gudris:+ Puu...man braalim lielais HD teļuks ar interaktiivo lattelekom TV...pikseļi tā skraida pa ekrānu ka pat pretīgi skatīties :face-sad:

SONY jābūt FULL HD, tad štokos...
bet reālu , teicamu HD attēlu, uz lielākā LCD ko esmu redezējis, redzēju pie sava čoma...
tad lūk viņs izmanto kaut kāda hakera pakalpojumus SAT un internet jomā,,,daudzi raidījumi HD kvalitātē !!!

Un vai, Amīšos jau sen nav BluRay kvalitāte pa kabeli ?
Publicēts: 26.02.10 17:11 labots
 citēt
Gudris:
ozols:Vai tik nav tā, ka lēta lcdeškas gadījumā daļa vainas teļukam jāuzņemas.
domā ?

A ko tad tie kluči viņie nelien ārā no citiem devaisiem :face-smile:
+Puuu un dramboxveidīgie ir turpat tā paša dekodera cenā :face-smile: nu jā, HD gan kāpj reiz 3 un uz augšu...

ImkaSm - tas ir tas par ko Puu rakstīja
Publicēts: 26.02.10 17:51
 citēt
Ka tik nesanāk vēlāk vēlreiz upgreidoties visai latvijai, ja tiks ieviests DVB-T2... :)
tagad lasu wiki (meklējot DVB-T tjuneri), ka DVB-T2 strīms pacēlās līdz 35Mbps (~ +50%), kas nozīmē - vairāk kanālu, vai labāka kvalitāte.

Not for some time. It depends who you ask, some manufacturers say Q4 this year others say 2011.
Publicēts: 27.02.10 03:29
 citēt
Vienīgais labums, ka bitreitu jau būs iespējams arī palielināt, attēla kvalitātes uzlabošanas nolūkos. Tikai, zinot, ka primāri ir vēlme ietaupīt uz raidītāju rēķina (pēc iespējas vairāk kanālu vienā nesošajā frekvencē), diez vai to kāds darīs.
Publicēts: 27.02.10 10:50
 citēt
Vēl viena interesanta lieta. Pagājušā gadsimta četrdesmitajos gados tv bija liela greznība un ekrāns bija plaukstas lielumā. Tagad skatamies uz 50 un vairāk collām, bet signāla izšķirtspēja mums gana laba tā pati vecā.
Publicēts: 27.02.10 11:12
 citēt
juhuuu, palaidu savu jauno samsungu (ar iebuvetu mpeg4) - IDEALA KVALITATE!!!! biju kadu pusgadu palicis uz istabas antenas un pie "sniedzina" bija tik loti pierasts :D baccc un tagad ... nu vienkarsi kaifs skatities olimpiadi!

un ltc tik vilinoshs HD kanalu piedavajums par 2ls/meen :D pagaidam gan tikai (abi ltc un baltcm) piedava 2 kanalus - Eurosport un Discovery bet discovery vien ir ta verts full hd!!!
Publicēts: 27.02.10 11:52
 citēt
Shadow:juhuuu, palaidu savu jauno samsungu (ar iebuvetu mpeg4) - IDEALA KVALITATE!!

Apsveicu! Uz cik collām tad pusmegapikselis dod ideālu bildi?
Publicēts: 27.02.10 13:10 labots
 citēt
ozols:Uz cik collām tad pusmegapikselis dod ideālu bildi?
visu jau iepazīst salīdzinājumā - 3 mati zupā daudz, uz galvas maz. nav jau arī tik daudz to filmu, kuras safilmētas 6 MGpix per frame. :face-smile:
Publicēts: 27.02.10 14:04
 citēt
Harald, es jau cenšos salīdzināt. Puikām sētā pieci megapikseļi telefonā ir nožēlojami maz, bet, kad lepnais latvietis vakarā savā lielajā televizorā ieslēdz valsts galveno kanālu, lai noskatītos panorāmu, pusmegapikselis ir pilnīgi pietiekami. Un tas pusmegapikselis ir kopš pēckara gadiem.
Publicēts: 27.02.10 15:20
 citēt
ImkaSm:kurš zin ? kur var dabūt jauno dekoderu, pa lēto ...
un vai tur bezmaksas programmām, obligāti vajadzīgs internets ????

"Latgalītē" vecis pa 30 Ls tirgo Lattelekoma apar'tus, ij internetu nevajag! :)
Publicēts: 27.02.10 19:41
 citēt
tusne:
ImkaSm:kurš zin ? kur var dabūt jauno dekoderu, pa lēto ...
un vai tur bezmaksas programmām, obligāti vajadzīgs internets ????

"Latgalītē" vecis pa 30 Ls tirgo Lattelekoma apar'tus, ij internetu nevajag! :)

Paldies !:face-kiss:
Publicēts: 27.02.10 22:38
 citēt

Paldies !:face-kiss:

Tur kad Latgalītē ieiet, jāiet gar kreiso malu (apmēram pa vidu), vecis tirgo visādus dekoderus un uztvērējus, bet viņam jāprasa, jo izlikts tas aparāts nav (nez kādēļ?!?).. bij vēl vienai dāmai uztvērējs, kur nevar karti ielikt, ja nu parādās tāda vēlme, bet tai bija pa 35 Ls, tipa labāks skaitoties par to lattelekoma aparātu, bet nu mēs netērējāmies, pirkām lētāko :)
no tā veča sapratu, ka lētāki tie nekļūs!
Publicēts: 27.02.10 22:47
 citēt
ozols:Vēl viena interesanta lieta. Pagājušā gadsimta četrdesmitajos gados tv bija liela greznība un ekrāns bija plaukstas lielumā. Tagad skatamies uz 50 un vairāk collām, bet signāla izšķirtspēja mums gana laba tā pati vecā.

toties cik kanālau un krāsaina TV.. + vēl EPG/teletext...
Publicēts: 01.03.10 22:29
 citēt
kad beidzot pasaulee izgudros normaalu paneli kuru var skatiities nevajadzeetu nekaadas liekas kastes pultis!?
Publicēts: 01.03.10 23:00
 citēt
a kkā pie iMAC var pierubīt mūsu jauno televīziju?
Publicēts: 01.03.10 23:13 labots
 citēt
man jau liekās ka tā pat kā pie jebkura cita iMAC + TV Video Converter for Mac(kurš atbalsts mpeg4)
Publicēts: 01.03.10 23:14 labots
 citēt
ozols:
Shadow:juhuuu, palaidu savu jauno samsungu (ar iebuvetu mpeg4) - IDEALA KVALITATE!!

Apsveicu! Uz cik collām tad pusmegapikselis dod ideālu bildi?

pierubiju pc ar izskirtspeju 1920x1080, tagad 37" samsungs man monitora vieta! :D labs! butu tik lmt webs atraks un jutubes serveri hd vidikiem atraki .... no comments :D
Publicēts: 01.03.10 23:51
 citēt
Mongoose:man jau liekās ka tā pat kā pie jebkura cita iMAC + TV Video Converter for Mac(kurš atbalsts mpeg4)

tas mpeg4 atbalsts ir taateikt Latvijas Republikas prasība vai informācija tūristiem? :D :D :D
Publicēts: 02.03.10 07:38
 citēt
reaktors:a kkā pie iMAC var pierubīt mūsu jauno televīziju?

Uz Brīvības ielas iDeal veikalā bija usb iestūķējams digi tv uztvērējs kuru mac atbalsta. Ciparu neatceros.
Publicēts: 02.03.10 08:38
 citēt
KA2:kad beidzot pasaulee izgudros normaalu paneli kuru var skatiities nevajadzeetu nekaadas liekas kastes pultis!?

Sen jau izgudrots un bodēs pieejams.
Publicēts: 02.03.10 09:01
 citēt
Ivog nosauc modeli :face-grin: ...piekura nevajadzēs liekas KASTES , pultis. Nu jā laikam uzķēros uz vārda liekas, jo nevina "kaste" ja tā tiek pislēgta jau itkā tad vairs nav lieka :face-grin:
Publicēts: 03.03.10 11:35
 citēt
ivog:
KA2:kad beidzot pasaulee izgudros normaalu paneli kuru var skatiities nevajadzeetu nekaadas liekas kastes pultis!?

Sen jau izgudrots un bodēs pieejams.
tikai ar visiem fullhaadiem un spec. demonmstracijas pleijeriem bilde peld
Publicēts: 03.03.10 13:05
 citēt
skaidrs, ka peldes.. taks viss letais kraps ir pilniga d****. tam dvb-t reali nekadas jegas, ja jau sakompreset nezeligi. fullhd panelim nemaz nerunajot - tur vajag loti labu un jaufigu upscale algoritmu, kur iespejams tikai PC pavilks...

pagaidam neesmu piesledzis USB DVB-T fignju pie HTPC, redzes ka tur mna radis :)
Publicēts: 03.03.10 19:01 labots
 citēt
Klau , var mazliet vairāk? Kāds Tev ir tas HTPC, gatavojos tā kā nelielam upgrade un negribās vairs PC tur iejaukt. Nav ar viņiem bijusi saskarsme, ar tehniskiem parametrim ~ skaidrs, bet īsti nezinu ko izvēlēties, varbūt kādu Popcorn...
Publicēts: 04.03.10 01:56
 citēt
Kāds nevēlas samesties PCI-Express DVB-T tunerim ?
it ka atbalsta MPEG-4 un HD.

šipings ir pa brivu otra meksemplaram, tas nozime, ka dalam uz pusem piegades izmaksas :)

cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 04.03.10 01:58
 citēt
Mongoose:Klau , var mazliet vairāk? Kāds Tev ir tas HTPC, gatavojos tā kā nelielam upgrade un negribās vairs PC tur iejaukt

tam tiks paredzēta atsevišķa lapa, visu sarakstīs.. protams mans variants nav optimāls, var 5x lētāk... ja negribi čakarēties ņem tādu gatavu, kuram var iebāzt jaunākās kartes (Dreambox/Azbox piem var ielikt ieksa DVB-T)
Publicēts: 04.03.10 02:16 labots
 citēt
Nu ta jau sjitadu vel var www.pixmania.lv...

Vai sjitadu www.pixmania.lv... 2Ls piegade uz LV
Publicēts: 04.03.10 02:17 labots
 citēt
Luni, tā tā nav PCI-Express :)
nevajag man USB tuneri. ir jau man viens tads
Publicēts: 04.03.10 02:20 labots
 citēt
Kadu tev vaig sjitadu www.pixmania.lv...
Publicēts: 04.03.10 07:42
 citēt
Ai, es jau paņēmu to X3C... tur ir vismaz Dual-DVB-T, varēs arī ierakstīt kaut ko paralēli, ja gribēs. dažreiz pārklājās labi raidījumi. Redzēs kā būs
Publicēts: 04.03.10 09:46 labots
 citēt
Mandalay:
Mongoose:Klau , var mazliet vairāk? Kāds Tev ir tas HTPC, gatavojos tā kā nelielam upgrade un negribās vairs PC tur iejaukt

tam tiks paredzēta atsevišķa lapa, visu sarakstīs.. protams mans variants nav optimāls, var 5x lētāk... ja negribi čakarēties ņem tādu gatavu, kuram var iebāzt jaunākās kartes (Dreambox/Azbox piem var ielikt ieksa DVB-T)

Būtu tiešām labi to kaut kur apspriest. Itkā man pamatprasības pret to kasti nav nekādas lielās - vienu vārdu sakot vajadzīgs arhīvs visa veida medijai ar LAN lai no kompja to var atsvaidzināt, protams jāmāk atskaņot visus populārākos formātus. 2xHDMI -LCD / Projectors(ni šito var atrisināt arī savādāk). Te droši ka pietiktos ar kādu WD HD jeb Popcornu, bet apetīte jau rodas ēdot:face-smile: HTPC jau tomēr būtu daudzfunkcionālāks , bet bail no tā ka var būt arī krietni skaļāks un dārgāks. Kā pēdējā funkcionālā iespēja ir blue ray, disku klāsts pie mums ir vājš un dārgs , tā kā tam ieguldīt domāju ir pāragri - kā dzelžiem tā datiem ( varbūt pēc gada, diviem).
Ak jā aizmirsu vienu no galvenajiem - kaut kā visai tai darīšanai vajadzētu arī piesiet ko dreamboxveidīgu HTPC variantā tas būtu atrisināms ar karti - neēsmu interesējies cik diez tādas maksās mpeg4 un shares iespēju. pagaidām ir vecais 7000 , bet par tā maiņu ar jāsāk domāt. iespējams karte būtu lētāka un beigās tas HTPC būtu izdevīgāks, kompaktāks u.t.t. lai tik nešņāc:face-grin:
Vēl viena lieta- resīvers kurš man galīgi nav vajadzīgs ar tagad piedāvātā klāsta funkcijām - 1x optikal IN no apspriežamās kastes un miers (pirmo reizi ieslēdzot iespēja saregulēt līmeņus kanāliem) :face-grin:
Publicēts: 04.03.10 10:41 labots
 citēt
rekur links: htpc.delfins.id.lv...
bildes un aprakstu vēlāk kaut kad iemetīs. nav laika tagad :(

mans šņāc minimāli.. pagaidām noise var novākt no barošanas bloka, samazinot apgriezienus (i3 procis need daudz). Vēlāk ielikt SSD. Ja atradīs, tad arī labu kūleri.

bildites.lv...

par to LAN bekupošanu - salikt vienā kastē - bus loti dargi, lai butu klusi - resp. SSD jasaliek nezeligi daudz. Variants - attalinats HDD. Amerika jau piedava pa leeto storage. ja jau grib bildes glabat drosa vieta. HTPC tam nebus vietas
Publicēts: 04.03.10 10:58
 citēt
Ņem ciet DM800, es arī nedaudz vairāk kā gadu atpakaļ nomainīju savu DM7000 pret šo modeli, esmu apmierināts kā zilonis. Skatos NTV un Via$at paketes ar šāri. Virszemes TV ar savu ūber kvalitāti vairs nav aktuāla.
Publicēts: 04.03.10 11:13
 citēt
ivog:Ņem ciet DM800, es arī nedaudz vairāk kā gadu atpakaļ nomainīju savu DM7000 pret šo modeli, esmu apmierināts kā zilonis. Skatos NTV un Via$at paketes ar šāri. Virszemes TV ar savu ūber kvalitāti vairs nav aktuāla.

TV jautaajumos esmu ZERO :D bet par to šāri ir jautājums :D vai iMacam to Šāri var sadomāt kkā? :) jūtu ka palieku vecāks un drīz būs arvien biežāk jāskatās krievu biljards kur sievietes plosās, tur viena Nataša baigi māk :D
Publicēts: 04.03.10 11:35
 citēt
Sistēma ir krietni vienkāršāka - nekādu imac nevajag - ņemam kādu drīmveidīgo, slēdzam pie neta (šie sat tuneri ir ar savu procesoru, atmiņu un tīkla karti, tātad reāli tas pats kompis vien ir), saliekam vajadzīgos settingus konfigurācijas failos un skatāmies.
es pats lietoju šāri no šādiem krievzemes resursiem (diemžēl par samaksu, bet ļoti draudzīgu)
- shara.info
- cardsharingserver.com

Ko un kā darīt var palasīt šo pašu resursu forumos, vai vietējā boot.lv forumā. Ir arī šāds resurss:
www.allrussian.info
meklēt dreambox sadaļu
Publicēts: 04.03.10 12:13
 citēt
ivog:Ņem ciet DM800, es arī nedaudz vairāk kā gadu atpakaļ nomainīju savu DM7000 pret šo modeli, esmu apmierināts kā zilonis. Skatos NTV un Via$at paketes ar šāri. Virszemes TV ar savu ūber kvalitāti vairs nav aktuāla.

Nu jā , biju pat tiko viņi parādījās arī paņēmis , bet tad softi vēl nebija un tie kas bija bija tik lēni un gļukaini ka sapratu ka man vēl nevajag un atdevu tālāk. Tagad cik ar viņiem ņemos jau viss griežās pietiekoši ātri un bez lielām prob.
Neēsmu tikai viņu lietojis ar HDD - esi mēģinājsi? ko spēj enigma2 atskaņot u.t.t.
Otrs tagad piedomājot par to HTPC varbūt tiešām to pašu visu + citi labumi panākt ar līdzīgu karti, bet kā jau rakstīju par tām neēsmu interesējies.
Publicēts: 04.03.10 12:21
 citēt
ja jau HD sat tunēris, tad labāk Openbox S7 HD,(modifikācijas S5, S6 atskiras ar usb daudzumu, hd esamību, utt) ir krietni labāks par drimku 800to...mazāk karas, labāk tur savienojumu ar šārserveri,bilde ar dzidrāka. ja runājam par likumu, tb zagšanu, utt, tad ntv, poverhnost,platfoma apraides atlauja/tiesiibas uz Lv teritoriju nav:) LV kanālus praktiski neskatos... ja arī pazustu. liela bēda nebūtu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas