Ko vēl bez savas tiešās funkcijas viņš var? Ja runa ir par to ka izmantot kā media atskaņotāju. 7000 man līdz kādam brīdim apmierināja ar to ka varēja DVD , mpeg , mpeg2 un skaņas failus glabāt uz viņa HDD caur LAN atjaunot vai patīrīt arhīvu. Gribi ko lūrēt paspaidi vienu pulti un viss notiek. Nu laiki mainījušies un prasības pieaugušas kvalitātē, nemainot ērtības, tāpēc interese ir ne tikai par viņa tiešo funkciju. Mani kā jau vairums besī kastīšu , pulšu un mnipulāciju daudzums. Ka tikai tiešām nav jāpiedomā par to HTCP un viena pele uz galda
ja gribi baigo kombainu - bez sākotnejas uzstadisanas neiztikt... man iepatikas XBMC ... paskatijos pluginus - NBA, youtube, tweet un t.t. [viss tas ko reklame krutajos LCD ka baigo fiichu par 100Ls ]
HTPC liela priekšrocība - upgrade praktiski uz jebkuru dzelzi, la ikas tas nebūtu - SCSI, SATA600, USB3, nākotnes DVB-S2, DVB-T2.. visādi HW video dekoderi [video kartē]...
Pamēģini tu savi Dreambox noupgreidot... uz tā ne Sims, ne Civilizaciju, ne Fotošopu palaist...
Moongoose - es tak ar paņēmu, tikko kā parādījās, 2008. gada z-svētkos. Neko gļukains tas softs nebija, darbojās. Uzreiz ieliku arī cietni - jamam nāk laptopa cietnis - kaut kādu 320 Gb samasungu iespraudu, iet bez problēmām. Tiesa gan, nebija latviešu valoda, nācās pašam iztulkot. Savu tulkojumu, protams, iedevu arī imidžu cepējiem ([url=www.newnigma2.to]www.newnigma2.to[/url]), tagad LV valoda pieejama visiem gribētājiem. Vienīgi derētu kaut kad pieķerties uz pietulkot lai arī uz pēdējām versijām viss smuki latviski iet. Ar atskaņošanu ir tā, ka savus ierakstītos failus un muzonu atskaņo ka prieks, divx, protams, neņem, procis pa vāju. Bet tam mērķim man ir OPPO DVD atskaņotājs ar USB + 160 GB ārējais 2,5" HDD - ņem visas kačātās filmas ka prieks (izņemot HD ripus).
Teikt, ka Openbox labāks - spēcīgi teikts, ja vien nav runa par klonu nevis oriģinālo Dreambox. Es atzīstu tikai oriģinālos. Mans ieteikums - nemēģināt sabāzt visu vienā aparātā - SAT skatīšnai paņem DM800 + kaut kādu Popcorn vai WD superatskaņotāju-visēdāju un būs Tev laime.
Kas der visam, tas neder nekam. Vislabāk ir tad, ka katrs aparāts kalpo konkrētam mērķim. Tieši tāpat kā labāk ir atsevišķi labs telefons un laba fotokamera, nevis labs telefons ar iebūvētu sūdīgu kameru.
info nav nemts no gugles, man draugs ar sat nemas 20 gadus, caur rokam izgajusji 1000 sat tuuneru... paris dienas atpakal saliidzinajaam uz 46 lcd atteelu, IR labaks openam... un strādā arī raitāk, protams, viss atkariigs no sat prošivkas.... un tomēr tas 800 jau gadu vecs modelis, attiistiiba iet uz priekšu... opens piedevām loti labi tika galā ar hd kontentu striimu...tā lūk... nestrīdēšos, katrs jau paliek pie savas taisniibas...es ar esmu par vienu kasti, ne veselu blāķi, tā jau uz galda kādas 4as pultis mētājas... kas pasam patīk sat kastei ar Lan...strīms, turpu šurpu, mp3 no cietņa, vai kompja, kaut vai caur wifi... iepatīkās kāds raidījums, filma, mūzika, dzenam pa tiešo uz kompa hdd, nofiltrējam bildi, dabūnam mp3 ar normālu bitreitu...uttttt.uttt...
ivog:Kas der visam, tas neder nekam. Vislabāk ir tad, ka katrs aparāts kalpo konkrētam mērķim. Tieši tāpat kā labāk ir atsevišķi labs telefons un laba fotokamera, nevis labs telefons ar iebūvētu sūdīgu kameru.
HTPC ir visparastākais PC ar multimedia kartēm (SAT/TV/etc). Tu gribi teikt, ka PC ir pilnigs suds !? tad man tevis zel.. fiksi skrien uz veikalu, perc maku prieks fotosopa, netbuku prieks browsesanas un geimerkasti geimošanai... a un vēl NAS serveri vajadzēs arī... a mans sedes uz vienas kastes kas pildis 100x darbus
Par 800 bija tā ka mani kaitināja pirmo image (GP vs Nabilo) ielādēšanās ātrums, gļuki ar deisikiem, satelite.xml faila iebarošana starp dažādām image (bieži bija tā ka tieši eutelsat W4 neit kaut pakaries) taisi atkal savu čemodānus pa jaunu, pults režīms tikai enigma ne clasic (Neutrino) kas man vairāk patīkams, un vēl dažas lietiņas kas lika man domāt par to ka aparāts vēl "zaļš" uz doto brīdi ir daudz kas uzlabojies. Pirmie klienti kam uzliku 800 pēc enigma1 dreamu lietošanas ilgi čortījās par neērtībām, protams pierada. Protams dreama kloniem bilde ir vājāka pat daudz nesaspringstot to saskatīt. arī es nepakautrēšos teikt ka esmu uzlicis vairākus simtus dažādus SAT un pirmo LNB izgatavojis pats kā arī paši šķīvji ir līmēti... Pēdējā gada laikā gan ir iestājusies liela bremze un pārsvarā kas darīts - kāds update vai remonts. tāpēc arī atpalicis no pēdējiem HD produktiem. tāpēc par konkrēti pieminēto OpenBox es vairāk klausos kā zinu ko pats teikt. Jāpiekrīt jau vien Mandalay būs, Kas tad patiesībā ir SAT uztvērējs - tas pats PC tikai apgriaizīts līdz minimumam konkrētam mērķim, otra puse - vai izdosies sameklēt sakarīgu SATkarti un softu ar ir jautājums...
Mandalay: Tu gribi teikt, ka PC ir pilnigs suds !?
PC, protams labi noder netam un fotošpam, bet TV viņš diemžēl neaizvieto un SAT tuneri arī ne. Protams, ir redzēti mazohisti, kas filmas mobilkās lūr...
Nū nav jau tik traki pats savā laikā esmu pirms Dreama SkayStar krti jūzējis un uz TV skatījies - a ne ko viss notika. Jāteic neērtības bija tikai tik daudz kā jāklausās datora dūkoņā...