Mans piedāvājums ir sekojošs - studijas telpas ~28 m2, ar signalizāciju, dubultām durvīm, restēm uz logiem, 2 foniem, 4 triggeriem, studijas aksesuāriem, mūzikas iekārtu, kvalitatīvs remonts (1,5 gadu atpakaļ pabeigts) Telpas jau iepriekš ir izmantotas studijas vajadzībām. Pretī prasu studijas tehniku (gaismas, softboksi, reflektori utt) Studija izskatās šādi (tikai bez gaismām šobrīd) 2.bp.blogspot.com...
smuki. vieniigi griesti zemi, attiecigi aksesuari + augshgaismas ierobezhotas. kad bus nokomplekteeta iziret uz uznjemumu bus iespejams? it ka shobriid viena ir, bet tur citas probleemas...
Gudri: neinteresee centrs ka primarais aspekts. interesee erta piebraukshana, mazas rindas, iespeja bilde 6-8h no vietas absoluuti booring stuffu. + interesee lai studija gana gara, ka var ar 100mm stobru uz ff 3 cilvekus kadraa dabut - isakas ir pieejamas dafiga.
Oskara studija nav diez ko gara... Bet nav arī pats īsākais variants, kāds redzēts. Ar piebraukšanu nav problēmas, bet tai pašā laikā nav arī pārāk tālu no centra.
alvils, nu, kad naaks atkal aktuaali, tad jautasim. Pagaidam iztiekam ar taam 2 ko parasti lietojam, bet abam ir minusi - vienaa super gaismas, bet gruuti tikt, otra, savukart, jau ar 85mm stiklu jaiet pa durviim aaraa lai kko nobildeetu + matu gaismu jaregulee pakapjoties pa kapnitem
versatile:Gudri: neinteresee centrs ka primarais aspekts. interesee erta piebraukshana, mazas rindas, iespeja bilde 6-8h no vietas absoluuti booring stuffu. + interesee lai studija gana gara, ka var ar 100mm stobru uz ff 3 cilvekus kadraa dabut - isakas ir pieejamas dafiga.
tāda ir man - 12x5,5 3,5-4 griesti, baltā fona platums 5,3m, melnā 4,6m
ja šausmīgi vajag, tad caur durvīm vari bildēt no 18m
versatile:Gudri: neinteresee centrs ka primarais aspekts. interesee erta piebraukshana, mazas rindas, iespeja bilde 6-8h no vietas absoluuti booring stuffu. + interesee lai studija gana gara, ka var ar 100mm stobru uz ff 3 cilvekus kadraa dabut - isakas ir pieejamas dafiga.
tāda ir man - 12x5,5 3,5-4 griesti, baltā fona platums 5,3m, melnā 4,6m
ja šausmīgi vajag, tad caur durvīm vari bildēt no 18m
A mana, a mana 1,660 km² Bērnudārzs - domāju, ka normāls dīls. Toč varu uzskaitīt veselu baru, kam pieder gaismas, bet īrē studias da jeb kur - tad nu lūk... Cik noprotu pa komunālajiem nav jāmaksā, ne?
Mans piedāvājums ir sekojošs - studijas telpas ~28 m2, ar signalizāciju, dubultām durvīm, restēm uz logiem, 2 foniem, 4 triggeriem, studijas aksesuāriem, mūzikas iekārtu, kvalitatīvs remonts (1,5 gadu atpakaļ pabeigts) Telpas jau iepriekš ir izmantotas studijas vajadzībām. Pretī prasu studijas tehniku (gaismas, softboksi, reflektori utt) Studija izskatās šādi (tikai bez gaismām šobrīd) 2.bp.blogspot.com...
Maris:mēries - nemēries, bet dabūt versatili ar šadtad pilnas dienas garlaicīgo stuffu ir merkantils ne plātīšanās gājiens - noder ikdienas ritumā
bildee visbiezhaak citi, mans uzdevusm izrakstiit reekjinus bet nu tuvakajam menesim - diviem neplanojas aw. bet par merkatilo ikdienas noderīgumu piekrītu par 200%.
Studija sastāv no trim elementiem 1. telpa 2. gaismas 3. rekvizīti 1- rada ērtumu 3- rada daudz bilžu, kas neatkārtojas. Ja naf daudz rekvizītu, bildes paliek vienveidīgas pie lielas apmeklētības Vēl labi ir ja ir istabiņa ar spoguli tērpu pārvilšanai , dušas, ja grib krasoties , un vēl kāda telpa noliktavai, lai naf studijā mazais bardaciņš
Da priekš kam jums studijas JŪSU darbiem , es vairumā gadijumu iztieku ar guļamistabu vanassistabu sliktakā gadijumā viesistabu , trepjutelpu , pieliekamo visur kur var arī kautkādu "Gaismu" iedabūt Nu ja viss ārtss ir "Vecenes reprodukcija uz balta / melna fona" tad jau nu gan , vairums citiem ar pietieka ar minimālām platībāmwww.youtube.com...
šiten es ar Lunim piekrītu. viesistabā piekarini palagu un bliez uz nebēdu... pa Haiduka modei piekarinu savu bildi iz viesistabas: www.rixweber.com...
rixweber:šiten es ar Lunim piekrītu. viesistabā piekarini palagu un bliez uz nebēdu... pa Haiduka modei piekarinu savu bildi iz viesistabas: www.rixweber.com...
baltā balanss aizpeldēja
nu viņš man tāds sportisks. reizēm arī futbolu uzspēlē, ne tikai peld... :P
rixweber, Tev ar steigu jāmaina serveris! nu galīgi ņeaļo gaidīt 15 minūtes, lai atvērtu vienu bildi...
alvil, Tev ar steigu ir jāmaina kompis vai neta provaideris. man aizvakar lapa pārmigrēja uz jaunu serveri. "browse" sadaļa ar visiem tumbnailiem atveras 0,7 sekundēs... pati bilde - 0,2