saņēmu šitādu vēstuli no beibes. blogaa jau sen, bet standarts paaris bildes lai var balsot, profilenee protams, zeksii beibe. Interesantaakais, ka nevienu manu bildi nav apskatiijusi. Kaut kad man jau bija līdzīga vēstule ar līdzīgām pazīmēm. Esmu dzirdeejis, ka dazhus muusu meitukbildeetaajus oho un raukos esot aazeejushi lai peec tam vareetu publiceet saraksti un noraadiit moraalo staaju Nu neko... aizsuutiiju pie Gudra...
Pircējs vīna veikalā saka pārdevējam-ko jūs lūdzu man ieteiktu nopirkt tuvam draugam? -Un cik tad tuvs jums ir tas draugs? -Nu tā...uz kādiem 5 latiem.
Nē es vispār Draugos tik ar čomiem / klientiem komunicēju , visas "Pafotkāties" gribētajas neskatoties šutu pie Gudra , man vienkarši nav laika. A Grutnieces pie savām asistentēm tās puņčos nospecializejušās
Shadow:smiekligakais ka shada privata uzruna nenormali celj pashapzinu uz ko daudzi iekrit bet sapratu ka meitenei tomer ari tika atteikts daudzkart
Es jau ar biju sapriecajis, domadams, ka vinja grib pabildeties tieshi pie manis, un varbut ne tikai pabildeties Un atnaca Lacizs, un man ta ka ar sirpi pa plauktiem...
Man mailā katru dienu pārdesmit spamu pienāk, ja katru TĀ apspriestu... Kad strādāt??? Saprotu, ka LV fotogrāfiem krīze... Ja kas, es neesmu fotogrāfs, ar foto tik izklaidējos.
versatile cik zināms ir reāls presonāžs + jau cik gadus blogā Protams Tava versija, ka šis iedevis Protretu Jurim savu paroli, lai palieto viņa profili arī ir 'ļoti ticama'
Shadow:smiekligakais ka shada privata uzruna nenormali celj pashapzinu uz ko daudzi iekrit bet sapratu ka meitenei tomer ari tika atteikts daudzkart
Es jau ar biju sapriecajis, domadams, ka vinja grib pabildeties tieshi pie manis, un varbut ne tikai pabildeties Un atnaca Lacizs, un man ta ka ar sirpi pa plauktiem...
vai nav miilji? es ar uz sirpi uzprasiijos, domaaju - ko es taads pashapziniigs viens vazashos apkaart....
cerambik, neiebraucu - pri chem te es? es tadas vnk sutu pie labiem fotografiem. kas tur slikts? pat cenu spiegotajai gudri ieteikt rokas necelas. kas prasa, kapec prasa - man pajat. un galvenais, ka parasti tiesam pec gudra modelem izskatas - solarija parceptas.
versatile - jā, sorry - man kkas sagāja uz īso un nez kāpēc likās, ka Šņirks bij Tevi citējis un pierakstījis, ka ķipa Jurka špionē. Gadās brain-freeze momenti Šņirkam ar sorr
Nebūtu nekāds brīnums, ja vairums taujātāju patiesībā tikai veic tirgus izpēti, lai pēc tam piedāvātu zuzēm radīt profilbildi draugiem par 5% lētāk nekā pie citiem fotogrāfiem.
Labdien! Man ļoti patīk Jūsu bildes un es labprāt vēlētos fotosesiju pie Jums! Vai Jūs varētu pastāstīt par visu sīkāk, piemēram, cik tas viss izmaksā, kā notiek, cik bildes es saņemšu un cik no tām būs apstrādātas. Paldies
Labdien! Man ļoti patīk Jūsu bildes un es labprāt vēlētos fotosesiju pie Jums! Vai Jūs varētu pastāstīt par visu sīkāk, piemēram, cik tas viss izmaksā, kā notiek, cik bildes es saņemšu un cik no tām būs apstrādātas. Paldies
... un cik no taam buus lietojamas a)draugiem.lv, b)oho.lv, c)gribu.lv