forum.gif
Cik maksā fotografēties pie jums?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Cik maksā fotografēties pie jums?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.02.10 15:45
 citēt
saņēmu šitādu vēstuli no beibes. blogaa jau sen, bet standarts paaris bildes lai var balsot, profilenee protams, zeksii beibe. Interesantaakais, ka nevienu manu bildi nav apskatiijusi. Kaut kad man jau bija līdzīga vēstule ar līdzīgām pazīmēm.
Esmu dzirdeejis, ka dazhus muusu meitukbildeetaajus oho un raukos esot aazeejushi lai peec tam vareetu publiceet saraksti un noraadiit moraalo staaju :D
Nu neko... aizsuutiiju pie Gudra... :face-kiss:
Publicēts: 24.02.10 15:50
 citēt
man draugos visaadas solaarija cuukas shad tad prasa.
suutu pie andre, vinila, jrj un tamliidziigiem. cilvekus nebildeju.
Publicēts: 24.02.10 15:52
 citēt
radīju mājaslapu un laipni novirzu visas uz turieni...traukos nečatoju
Publicēts: 24.02.10 15:54
 citēt
Laciz, vai teksta beigaas nebija vel divi smailinji? Man ar taada atnaca pirms kadas nedeljas.
Publicēts: 24.02.10 15:56 labots
 citēt
Laciz: Nu neko... aizsuutiiju pie Gudra... :face-kiss:

Es ar REĀLI visas kas man šitā raksta neškirojot sūtu pie GUDRA :):) Mēs vispār no malas BEZ citu klientu ieteikuma neņamm:):)
Publicēts: 24.02.10 16:08
 citēt
sasar:Laciz, vai teksta beigaas nebija vel divi smailinji? Man ar taada atnaca pirms kadas nedeljas.
bija :D
Publicēts: 24.02.10 16:20
 citēt
50
Publicēts: 24.02.10 17:01
 citēt
es taadaam ignore uzlieku :D
Publicēts: 24.02.10 17:02
 citēt
man arī pirms 10 dienām atrakstīja - "Hey, cik maksā fotografēties pie Jums? :)"

nez, vai arī gribēja pārbaudīt morālo stāju vai ko... :what:
Publicēts: 24.02.10 17:06
 citēt
daiga_a:man arī pirms 10 dienām atrakstīja - "Hey, cik maksā fotografēties pie Jums? :)"

arii pie gudra aizsuutiiji?
Publicēts: 24.02.10 17:09
 citēt
Laciz:
daiga_a:man arī pirms 10 dienām atrakstīja - "Hey, cik maksā fotografēties pie Jums? :)"

arii pie gudra aizsuutiiji?

vispār neatbildēju... :shame:
Publicēts: 24.02.10 17:09
 citēt
sasar:Laciz, vai teksta beigaas nebija vel divi smailinji? Man ar taada atnaca pirms kadas nedeljas.

hmm, paskatot Luņa tekstus, viņam visur figurē pa diviem smailijiem :D moš viņš jūs āzē? :D
Publicēts: 24.02.10 17:12
 citēt
Luni - TU???
Publicēts: 24.02.10 17:17
 citēt
Gudris:man ar laikam bij...neatceros ko atbildēju :what: bet parasti kā jautā tā arī atbildu :face-glasses:

Droši vien arī pie Gudra aizsūtīji. ;)
Publicēts: 24.02.10 17:22
 citēt
versatile:man draugos visaadas solaarija cuukas shad tad prasa.
suutu pie andre, vinila, jrj un tamliidziigiem. cilvekus nebildeju.

mjaa, no coments.
Publicēts: 24.02.10 17:23
 citēt
Vaards:
Gudris:man ar laikam bij...neatceros ko atbildēju :what: bet parasti kā jautā tā arī atbildu :face-glasses:

Droši vien arī pie Gudra aizsūtīji. ;)
:D :D :D
Publicēts: 24.02.10 17:29
 citēt
es gan godigi iepeistoju preiskurantu - es tak cilvekus bildeju
 citēt
Maris:es gan godigi iepeistoju preiskurantu - es tak cilvekus bildeju
un ko shii?

un ko peec tam Tu?

un ko tad shii?
 citēt
Schnircks:Tas ir Jurka- špijonē:)

Paranoja :D
Publicēts: 24.02.10 17:51
 citēt
Es jau zinu , kurš sabildēja :)
Publicēts: 24.02.10 18:07
 citēt
Pircējs vīna veikalā saka pārdevējam-ko jūs lūdzu man ieteiktu nopirkt tuvam draugam?
-Un cik tad tuvs jums ir tas draugs?
-Nu tā...uz kādiem 5 latiem.
Publicēts: 24.02.10 18:09
 citēt
Laciz:Luni - TU???

Nē es vispār Draugos tik ar čomiem / klientiem komunicēju , visas "Pafotkāties" gribētajas neskatoties šutu pie Gudra , man vienkarši nav laika. A Grutnieces pie savām asistentēm tās puņčos nospecializejušās:):)
Publicēts: 24.02.10 18:13
 citēt
es teicu ka pa brivu sabildeshu ja plenera ka modele atbrauks :)
Publicēts: 24.02.10 18:13
 citēt
smiekligakais ka shada privata uzruna nenormali celj pashapzinu uz ko daudzi iekrit bet sapratu ka meitenei tomer ari tika atteikts daudzkart :( :D :D :D
Publicēts: 24.02.10 18:16 labots
 citēt
Shadow:smiekligakais ka shada privata uzruna nenormali celj pashapzinu uz ko daudzi iekrit bet sapratu ka meitenei tomer ari tika atteikts daudzkart :( :D :D :D

Es jau ar biju sapriecajis, domadams, ka vinja grib pabildeties tieshi pie manis, un varbut ne tikai pabildeties :D
Un atnaca Lacizs, un man ta ka ar sirpi pa plauktiem...
Publicēts: 24.02.10 18:51
 citēt
Man mailā katru dienu pārdesmit spamu pienāk, ja katru TĀ apspriestu... Kad strādāt??? Saprotu, ka LV fotogrāfiem krīze... Ja kas, es neesmu fotogrāfs, ar foto tik izklaidējos.
Publicēts: 24.02.10 18:52
 citēt
Schnircks:
Ak, naivums!:)

versatile cik zināms ir reāls presonāžs + jau cik gadus blogā :)
Protams Tava versija, ka šis iedevis Protretu Jurim savu paroli, lai palieto viņa profili arī ir 'ļoti ticama' ;)
Publicēts: 24.02.10 18:52
 citēt
sasar:
Shadow:smiekligakais ka shada privata uzruna nenormali celj pashapzinu uz ko daudzi iekrit bet sapratu ka meitenei tomer ari tika atteikts daudzkart :( :D :D :D

Es jau ar biju sapriecajis, domadams, ka vinja grib pabildeties tieshi pie manis, un varbut ne tikai pabildeties :D
Un atnaca Lacizs, un man ta ka ar sirpi pa plauktiem...
vai nav miilji? es ar uz sirpi uzprasiijos, domaaju - ko es taads pashapziniigs viens vazashos apkaart....
Publicēts: 24.02.10 19:11
 citēt
Laciz:
Maris:es gan godigi iepeistoju preiskurantu - es tak cilvekus bildeju
un ko shii?

un ko peec tam Tu?

un ko tad shii?

1/3 neatbild, 1/3 jautā vai nevar lētāk, 1/3 bildējās

ja raksta puisis vai nevar vinja meiteni sabildeet, tad parasti bildeejaas 90% gadījumu
Publicēts: 24.02.10 19:38
 citēt
ok, uztaisam eksperimentu - uzrakstiishu ka par velti :D rezultaatus zinjoshu :D
Shadow:es teicu ka pa brivu sabildeshu ja plenera ka modele atbrauks :)
nez shad, vai mees runaajam par vienu un to pashu fotografeeties gribeetaaju? :D
Publicēts: 24.02.10 19:42
 citēt
Ot tiko "Draugos" saņemu piemēram "Paest" piedāvājumu

Rīt vai parīt minerālūdens "..........." degustācija - jauniešus no 16-25 gadu vecumā

Laikā no 12:00-18:00 būs degustācija un neliela intervija uz 10 min. kompensācijā - SNIKERS

Centrā - pretīm Barona centram.

Kuram miņiku + snikeru :):)
Publicēts: 24.02.10 19:42
 citēt
cerambik, neiebraucu - pri chem te es? es tadas vnk sutu pie labiem fotografiem. kas tur slikts? pat cenu spiegotajai gudri ieteikt rokas necelas. kas prasa, kapec prasa - man pajat. un galvenais, ka parasti tiesam pec gudra modelem izskatas - solarija parceptas.
Publicēts: 24.02.10 19:55 labots
 citēt
versatile - jā, sorry - man kkas sagāja uz īso un nez kāpēc likās, ka Šņirks bij Tevi citējis un pierakstījis, ka ķipa Jurka špionē. Gadās brain-freeze momenti :what:
Šņirkam ar sorr :)
Publicēts: 24.02.10 19:55
 citēt
sasar :D
Publicēts: 24.02.10 20:11
 citēt
Nebūtu nekāds brīnums, ja vairums taujātāju patiesībā tikai veic tirgus izpēti, lai pēc tam piedāvātu zuzēm radīt profilbildi draugiem par 5% lētāk nekā pie citiem fotogrāfiem. :)
Publicēts: 24.02.10 20:12 labots
 citēt
Laciz, cik ta galu galā maksā pie Tevis pabildēties? :)
Publicēts: 24.02.10 20:13
 citēt
ok - beibi studijaa! ma4eta
Publicēts: 24.02.10 20:15
 citēt
Es arii taadu dabuuju :

Labdien! Man ļoti patīk Jūsu bildes un es labprāt vēlētos fotosesiju pie Jums! Vai Jūs varētu pastāstīt par visu sīkāk, piemēram, cik tas viss izmaksā, kā notiek, cik bildes es saņemšu un cik no tām būs apstrādātas.
Paldies :)
Publicēts: 24.02.10 20:17 labots
 citēt
utopia:Es arii taadu dabuuju :

Labdien! Man ļoti patīk Jūsu bildes un es labprāt vēlētos fotosesiju pie Jums! Vai Jūs varētu pastāstīt par visu sīkāk, piemēram, cik tas viss izmaksā, kā notiek, cik bildes es saņemšu un cik no tām būs apstrādātas.
Paldies :)
... un cik no taam buus lietojamas a)draugiem.lv, b)oho.lv, c)gribu.lv :D

ps. manas bildes vinja pat nav skatiijusies :(
Publicēts: 24.02.10 20:21
 citēt
Nu visdriizaak, ka manas arii ne :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >