Ha, ha šī ir mana vēstule Labdien! Man ļoti patīk Jūsu bildes un es labprāt vēlētos fotosesiju pie Jums! Vai Jūs varētu pastāstīt par visu sīkāk, piemēram, cik tas viss izmaksā, kā notiek, cik bildes es saņemšu un cik no tām būs apstrādātas. Paldies
Man šī vēstule atnāca uz e-pastu, domāju, ka manas bildes vismaz ar vienu aci redzējusi/jis ir jo manu e-pastu var redzēt tik tie, kas apmeklē manu lapu
Lutums:Man šī vēstule atnāca uz e-pastu, domāju, ka manas bildes vismaz ar vienu aci redzējusi/jis ir jo manu e-pastu var redzēt tik tie, kas apmeklē manu lapu
tas gan .. man arii uz e-pastu .. suutiitaaja iniciaalji LZ ..
iesitu viņas meilu google - varētu būt reāla persona, da fig vin zin, es arī neatbildēju - ne tāpē, ka slinkums, bet gan tāpē, ka neesmu LV, nav vērts laiku tērēt...
Jāuztaisa mini plenērs in Canarias Pārāk dārgi tas nevarētu sanākt, ceļš kādi 130 ls turp un atpakaļ + dzīvošana, tas gan atkarīgs no cilvēka - cik tērē Braucēji gan domāju, ka būtu 1 vai divi
Labdien! Man ļoti patīk Jūsu bildes un es labprāt vēlētos fotosesiju pie Jums! Vai Jūs varētu pastāstīt par visu sīkāk, piemēram, cik tas viss izmaksā, kā notiek, cik bildes es saņemšu un cik no tām būs apstrādātas. Paldies
eu JĀ man tieši tāda pati pienāca ! no skata spriežot labi ja pilngadīga meitene...
Interesanti kā viņa izvēlas kam sūtīt, man nav nevienas norādes uz fotogrāfiju un ļoti liela daļa albumi svešajiem nav pieejami. Tiesa gan pateicoties meitenei atradu dažus albumus kurus tomēr var svešie apskatīt, bet tie ir galīgi veci un no dzertiņiem. Vismaz kāds labus no meitenes apmeklējuma bija
lai tik raksta man ! Es smukas meičas bildēšu pa velti Gribās baigi palūrēt.... Vecs perdelis jau esmu .... Tākā meičas rakstiet...pilnīgi nopietni !!!... Kvalitāte un augstākā pilotāža garantēta