Zem 400Ls esmu redzējis tikai lūžņus. Varat paši paskraidīt un paskatīt. Kā jau teicu, nav spiesta lieta likt absurdus komentus, vēl jo vairāk, ja paši netaisās neko pirkt! Mana cena ir sekojoša, ja galīgi nebūs kur likt, draudzenei atdošu Pats es pāreju uz CANON EOS 1D MARK III.
Es savu 40D pirms paris menesiem ari nopardevu par 450Ls. Labi meklejot, var ari atrast kaadu, kas neko nerubii un panjem par taadu summu, bet citaadi gan, cena neadekvaati augsta.
sasar:Es savu 40D pirms paris menesiem ari nopardevu par 450Ls. Labi meklejot, var ari atrast kaadu, kas neko nerubii un panjem par taadu summu, bet citaadi gan, cena neadekvaati augsta.
Tie kas neko nejēdz, pērk ss.lv par 390Ls un noskrējienu 180t, laimīgus pirkumus biedri!
V-10, tomer nedomaju, ka blogs ir istaa vieta, kur likt sludekli ar taadu cenu. Jaunu 40D var panjemt sakot no 490Ls, un tas ir jauns un ar garantiju! www.salidzini.lv...
sasar:V-10, tomer nedomaju, ka blogs ir istaa vieta, kur likt sludekli ar taadu cenu. Jaunu 40D var panjemt sakot no 490Ls, un tas ir jauns un ar garantiju! http://www.salidzini.lv/search.php?q=40D&offset=36
Zinu Laba diskusija sanāca Dāvināšu draudzenei, paldies par uzmanību
"Piliens visam šodien bija, sarunāju ar čali no fotobloga, kurš tirgo savu 40D ''ķipa'' ar 8 000 noskrējienu, aiznesu pie čoma uz canonu, tad izrādījās 72 000 un 34 errorus izmetis :shock: Tak nevar sajaukt 8 vai gandrīz 80 štukas nogājis"
artc:"Piliens visam šodien bija, sarunāju ar čali no fotobloga, kurš tirgo savu 40D ''ķipa'' ar 8 000 noskrējienu, aiznesu pie čoma uz canonu, tad izrādījās 72 000 un 34 errorus izmetis :shock: Tak nevar sajaukt 8 vai gandrīz 80 štukas nogājis"
Šitas nav šitais?
Var gan mierīg sajaukt, muļķa lameri parasti nezin ka xxD un xxxD serijas Canon neskaita failu numurus tālāk par 10 000 , tālāk sāk atkal no Nules Istenībā Canon isti drosji noskrejienu var pateikt tikai ar servissa softu TIESA 40D bija kautkads tulis kas KAUTKO visai preczi varej paradit ari majas apstaklos
V10, nezinu uz ko Tu ceri, bet pirms gada tadu komplektaciju ka Tev ar visu karti, tikai jaunu aparātu iepakojumā, knapi pa 440 pardevu. Varbut Tev izdodas pa 450 lietotu pārdot......)
artc:"Piliens visam šodien bija, sarunāju ar čali no fotobloga, kurš tirgo savu 40D ''ķipa'' ar 8 000 noskrējienu, aiznesu pie čoma uz canonu, tad izrādījās 72 000 un 34 errorus izmetis :shock: Tak nevar sajaukt 8 vai gandrīz 80 štukas nogājis"
Šitas nav šitais?
Var gan mierīg sajaukt, muļķa lameri parasti nezin ka xxD un xxxD serijas Canon neskaita failu numurus tālāk par 10 000 , tālāk sāk atkal no Nules Istenībā Canon isti drosji noskrejienu var pateikt tikai ar servissa softu TIESA 40D bija kautkads tulis kas KAUTKO visai preczi varej paradit ari majas apstaklos
Sicram: Konkrētie cipari ir iegūti Canon servisā !
Tā ar ir vienīgā vieta kur tos var pateikt To ka kāds saka 8.000 vai 28000 tas viņa "Privātas fantāzijas" bez servisa softa CANON lameru serijai nevar patikt precizus sledza noskrejiena ciparus
Sicram: Konkrētie cipari ir iegūti Canon servisā !
Tā ar ir vienīgā vieta kur tos var pateikt To ka kāds saka 8.000 vai 28000 tas viņa "Privātas fantāzijas" bez servisa softa CANON lameru serijai nevar patikt precizus sledza noskrejiena ciparus
Ja ači pierē, var skatīties mehānisko nodilumu dažās korpusa vietās...