forum.gif
(slēgt) Gaismošanas fotokursi (Slēgt)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / (slēgt) Gaismošanas fotokursi (Slēgt)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.10 13:48
 citēt
Piesakos uz vasaras izbraukumu

Kursi bija tā vērti! Gan stāstītais, gan iespēja padarboties studijā, gan ar kompāniju man paveicies!

Paldies Luxferre

Droši iesaku tiem kas vēs šaubās
Publicēts: 26.02.10 14:04
 citēt
Man atkal paveicies ar klausītājiem... :)

Daļa pat fotogrāfē labāk kā es... :)
Publicēts: 26.02.10 15:17
 citēt
Luxferre:protams tie laiki ir aptuveni un tematikas arī aptuveni. Šis tas programmā papildinās, šis tas pazūd. Katrai grupai man sanācis savādāks stāstījums, bet ideja nemainās.

Standarts . Konkretas specializeta neka nebus. labak butu vispar izslegt praktiskas nodarbibas no programmas.
Mums ta ari bija Seminara, pie Andreja Nikiforova.
Publicēts: 26.02.10 15:36 labots
 citēt
mmax:
Luxferre:protams tie laiki ir aptuveni un tematikas arī aptuveni. Šis tas programmā papildinās, šis tas pazūd. Katrai grupai man sanācis savādāks stāstījums, bet ideja nemainās.

Standarts . Konkretas specializeta neka nebus. labak butu vispar izslegt praktiskas nodarbibas no programmas.

Oki tad tie kas gribēs ies pie Andreja Nikiforova... mans uzdevums nav visiem izpatikt. Stāstu to kas no mana skatījuma liekas svarīgs un noderīgs cilvēkiem... Tādēļ kursi tak ir tik dažādi. Katrs izvēlas pēc savām vēlmēm un vajadzībām.

Diemžēl baigā specializācija nebūs... Lieta tāda ka novirzieni daudz... un specializācijai tad vajadzīga pietiekami liela interešu grupa konkrētā virzienā, kas LV gluži vienkārši nav iespējams. Un es arī neuzņemtos lasīt baigo specializēto kursu.
Publicēts: 26.02.10 15:42
 citēt
specializeetos jaaiet individuaalaa kaartaa!!!
Publicēts: 26.02.10 15:42
 citēt
Visi pilnīgi pakaļ sviež dažāda veida kursus, kas saistīti ir ar fotogrāfēšanu! Ja vien tās cenas būtu draudzīgas.... :bad_egg:
Publicēts: 26.02.10 15:44
 citēt
Gaita:Visi pilnīgi pakaļ sviež dažāda veida kursus, kas saistīti ir ar fotogrāfēšanu! Ja vien tās cenas būtu draudzīgas.... :bad_egg:

12 Ls mēnesī (par divām akadēmiskām stundām nedēļā) skaitās draudzīga cena? :)
Publicēts: 26.02.10 15:44
 citēt
Luxferre:
mmax: Standarts . Konkretas specializeta neka nebus. labak butu vispar izslegt praktiskas nodarbibas no programmas.

Diemžēl baigā specializācija nebūs... Lieta tāda ka novirzieni daudz... un specializācijai tad vajadzīga pietiekami liela interešu grupa konkrētā virzienā, kas LV gluži vienkārši nav iespējams. Un es arī neuzņemtos lasīt baigo specializēto kursu.

Ceru ka vis bus labi. Lai veicas!
Publicēts: 26.02.10 15:45
 citēt
strunts ar cenam/normaali - bet protams tas atkal notiksies riigaa..:face-crying: varbut kads kautko organizes arii rezeknee... labprat apmekleetu .
Publicēts: 26.02.10 15:46
 citēt
rkraw, a tu s aoorganizee klausiitaajus!;-)
Publicēts: 26.02.10 15:52
 citēt
Bet visā visumā paldies par uzmanību, jo izskatās, ka grupa jau ir nokomplektēta.
Publicēts: 26.02.10 16:05
 citēt
alvils:
Gaita:Visi pilnīgi pakaļ sviež dažāda veida kursus, kas saistīti ir ar fotogrāfēšanu! Ja vien tās cenas būtu draudzīgas.... :bad_egg:

Tur jau sadraudzību var veidot :face-wink:
Publicēts: 26.02.10 16:08
 citēt
Gaita:
alvils:

man gan šķiet ka Alvils domāja 50Ls mēnesī...
Publicēts: 26.02.10 16:09
 citēt
Luxferre:
Gaita:

man gan šķiet ka Alvils domāja 50Ls mēnesī...

pietiek domāt, rakstīts ta 12
Publicēts: 26.02.10 16:10
 citēt
Nē, es biju domājis fotOklasi pie Maris (kas ir tieši par 12 Ls mēnesī). :)
Publicēts: 26.02.10 16:13
 citēt
alvils:Nē, es biju domājis fotOklasi pie Maris (kas ir tieši par 12 Ls mēnesī). :)

A to jau es apmeklēju un saprātīga cena :face-wink:
Publicēts: 26.02.10 16:16
 citēt
hehe :) nu jā, dažādu grupu skolnieki jau savā starpā nav pazīstami... :D
Publicēts: 26.02.10 16:19
 citēt
alvils:hehe :) nu jā, dažādu grupu skolnieki jau savā starpā nav pazīstami... :D

Ir kas nav, ir kas ir!

Es te tā parēķināju, ka cenas daudz maz ar stundām vienlīdzīgas, tikai vai divu dienu laikā sastumtā informācija ir tik pat labi sagremojama kā lēnām pasniegta informācija, kur var bļaut un kliegt, uzdodot savu jautājumu, kuru nevar uzdot, jo pasniedzēji bieži noignorē (pēc kursiem) :bad_smile:
Publicēts: 26.02.10 16:21
 citēt
Mjā, Irkasir ir skaists vārds gan meitenei, gan puikam! :)
Publicēts: 26.02.10 16:31
 citēt
Gaita:
alvils:hehe :) nu jā, dažādu grupu skolnieki jau savā starpā nav pazīstami... :D

Ir kas nav, ir kas ir!

Es te tā parēķināju, ka cenas daudz maz ar stundām vienlīdzīgas, tikai vai divu dienu laikā sastumtā informācija ir tik pat labi sagremojama kā lēnām pasniegta informācija, kur var bļaut un kliegt, uzdodot savu jautājumu, kuru nevar uzdot, jo pasniedzēji bieži noignorē (pēc kursiem) :bad_smile:

ja prot klausīties un smadzenes vietā, tad arī sastumto informāciju var sagremot :) pie tam Krišjānis nebūs no tiem, kas ignorēs jautājumus. ja sēdētu 20 cilveki - iespējams, bet grupā, kas satāv no 8 cilvekiem.. :)
Publicēts: 26.02.10 16:37 labots
 citēt
No Luxferre skolniekiem zinu VAIRĀKUS kas pēc tam strādā ar gaismām vienkarš perfekti , ja tā var iemācit pa 2 dienām un 50Ls tad SUPER :) No PORTRETI kursiem nezinu NEVIENU kurš pat +/- kautko saprātīgu prastu UZBILDĒT STUDIJĀ AR GAISMĀM , zinu gan vienu tanti kura pēc tam prot strādāt ar MODELI bet gaismas tāpat PATI liek apsalūti plakanas:) Vairumām lielākā kļuda ka šamie kautkur esjot pie pirmajām "Taktīm" iedomājās ja jau VISU ZIN vai jau zināja agrāk , es piemēram VIENMĒR ejot uz kādiem kursiem vai meistarklasēm "Izslēdzu" vissu ko es zinu un MĀCOS NO JAUNA tas baig palidz uztvert un izprast KAS TIEK MĀCĪTS :) Velak tas man ļot labi noder KONTEXSTĀ ko es zinu jau no savas 25 gadus pieredzes šai jomā JO daudzi cilvēki kas kautko IZŠTUKO PAŠI atkož tādas FIŠKAS ko nelieto un nezin nevisn kurš kaut visus mūžu mācijies pie visiespējamākiem speciem:):) Latvijas gadijumā MAN ar tā ir gadijies ar KURSIEM pie Zavadska , čalis vienkarši VAIRUMU lietu ko es 20 gadus bijus darijis SAREŽĢĪTI @ DARGI taisja tik VIENKARŠJI @ LĒTI @ PERFEKTI ka tas man kopš tā laika ietaupa ~30% bildēšānas budzeta :):) GALVENAIS spēt KLAUSĪTIES ko stās un IZPRAST ko rāda un nedomāt "Ai es to jau zinu GRAMATA lasiju" :):) Tad viss buss O.K
Publicēts: 26.02.10 16:37
 citēt
juulis:Krišjānis

Es biju uz šo viņa kursu. Nenožēloju. Iesaku. ;)
Publicēts: 26.02.10 16:39 labots
 citēt
No kursiem veiksmīgākie paņem 10%, blondie ap 5% ... un tas ir laps rādītājs, jo trēnejoties ar šiem 10% izveidoās paša redzējums, stils :)

Bowenu palieli...šodien no trīs 2,5 m augstuma nokrita uz flīzēm- DARBOJĀS. neticēju. Kad saskārās ar grīdu, pat piemiedza aci (zibsni deva)
Publicēts: 26.02.10 16:48
 citēt
Gaita:

Ir kas nav, ir kas ir!

Parasti jau cilvēki KLAUSĀS tad lēnām analzē "Dzirdēto" :) Ka likums visadi Jautātāji ir tādi kas NEKLAUSĀS bet "Tapat jau zin" :):)
Publicēts: 26.02.10 16:52
 citēt
juulis:
Gaita:
Ir kas nav, ir kas ir!

ja prot klausīties un smadzenes vietā, tad arī sastumto informāciju var sagremot :) pie tam Krišjānis nebūs no tiem, kas ignorēs jautājumus. ja sēdētu 20 cilveki - iespējams, bet grupā, kas satāv no 8 cilvekiem.. :)

ir jau cilvēki, kas uztver izlasīto, ir, kas neuztver :face-grin:
Publicēts: 26.02.10 16:54
 citēt
Lunis:
Gaita:
Ir kas nav, ir kas ir!

Parasti jau cilvēki KLAUSĀS tad lēnām analzē "Dzirdēto" :) Ka likums visadi Jautātāji ir tādi kas NEKLAUSĀS bet "Tapat jau zin" :):)

Tur tas laiciņš, lai paanalizētu ir švaks. Bet, ja visu ieraksta(pieraksta), nav problēmu!
Kā jau zin, cik cilvēku tik pieeju! :face-wink:
Publicēts: 26.02.10 16:59
 citēt
alvils:
juulis:Krišjānis

Es biju uz šo viņa kursu. Nenožēloju. Iesaku. ;)

es jau esmu pieteikusies un esmu sarakstā :)

P.S. ņēmu vēru Tavu ieteikumu jau sen ;)
Publicēts: 26.02.10 17:47
 citēt
Jā, visiem iesaku obligāti visu pierakstīt un akurāti ! Informācija patiešām būs koncentrēta ! Ja jūs ikdienā nebliežat ar studijas gaismām, ja jums pašiem nav savas studijas, tad ātri aizmirstas. Nožēloju, ka savus konspektus veicu ļoti pavirši, pats knapi tagad saprotu rakstīto , vietām :)
Optimālākais būtu safilmēt , bet tad tas būtu muļķīgākais no Luxferre puses , ja atļautu :) ...

Vispār varētu sākt kādu raidījumu pa TV, kādas 15 min., man TV3 gali....
nu tjipa kā copes raidījumi...
Publicēts: 26.02.10 17:53
 citēt
dansiga:rkraw, a tu s aoorganizee klausiitaajus!;-)
par to gan gruuti.. te nez vai bushu speeciga
Publicēts: 26.02.10 17:56
 citēt
Gudris:
ImkaSm:
Vispār varētu sākt kādu raidījumu pa TV, kādas 15 min., man TV3 gali....
nu tjipa kā copes raidījumi...
davai...bet tad tikai pēc 23.00 ar smukām modelītēm :face-wink:

nu nē , tur vajadzētu kādu spečuku :)
Publicēts: 26.02.10 18:02 labots
 citēt
vispār doma par kailām modelēm , pēc 23:00, nav slikta... reitings garantēts :face-grin:
plus vēl krievu valodā. lai visi saprot !!! Varēs raidījumu notirgot Krievijā...
Publicēts: 26.02.10 20:39
 citēt
Gudris:
ImkaSm:vispār doma par kailām modelēm , pēc 23:00, nav slikta... reitings garantēts :face-grin:
plus vēl krievu valodā. lai visi saprot !!!
tieši tā...vaig tik sabīdīt visus galus kopā un aiziet ;)

Man gan ir pieticīgākas ambīcijas... :amazing:

Uz konkrētajiem datumiem vietu vairs nav...
Publicēts: 26.02.10 21:09
 citēt
Kad naf vietu pie manis piesakās uz vienas kājas, kā tev ar to :D
Publicēts: 26.02.10 21:16
 citēt
Haiduks:Kad naf vietu pie manis piesakās uz vienas kājas, kā tev ar to :D

Tu labāk pasaki, kad kādu sildīšanos pirtiņā uztaisīsi? derētu
Publicēts: 26.02.10 21:46
 citēt
kasparsf:spriežot pēc viņa bildēm viņš visu pārgaismo vai gaismu neieslēdz vispār! :-)

Tu par manām bildēm? Ja tā man gan intresētu konkrātākas viedoklis ar konkrētiem piemēriem. Ir jau feini Tev tā globāli visu nolikt... :face-devil-grin:

Googles tante tādu fotogrāfu neatrada, es arī zinu daudzus citus Latvijas fotogrāfus kuriem netā bildes nav bet tādu "Luxferre" nezinu, tāpēc neuzskatu ka "globāli visus aplieku", es vienkārši uzskatu ka, ja kāds taisās kādam kautko mācīt par naudu vai par velti tad viņam ir kaukas jāpasaka arī par sevi. Savādāk sanāk kautkā glupi.
Publicēts: 26.02.10 23:49
 citēt
Nē, nu ko piekasaties puikam? Lai tak māca gribētājus, Jums skauž? Daudzi starp citu nemāk ar gaismām apieties!
Publicēts: 26.02.10 23:52
 citēt
kasparsf, nu Luxferre ir pietiekami paziistams, lai veel ar sevi iepaziistinaatu .....
Publicēts: 27.02.10 00:00 labots
 citēt
V-10:Daudzi starp citu nemāk ar gaismām apieties!
Daudzi starp citu nemāk ne ar ko apieties! :grimace:
Publicēts: 27.02.10 01:03
 citēt
Luxferre:
Haiduks:Kad naf vietu pie manis piesakās uz vienas kājas, kā tev ar to :D

Tu labāk pasaki, kad kādu sildīšanos pirtiņā uztaisīsi? derētu

Derētu gan, savādāk forums paliek neinteresants... ZD bezdarbībā kaut ko murgo, nesakarīgu.
Otradienas- kad tu tiec???
Publicēts: 27.02.10 01:12
 citēt
dansiga:kasparsf, nu Luxferre ir pietiekami paziistams, lai veel ar sevi iepaziistinaatu .....

Zinātājiem utt. moš ir pazīstams...man nav. Esmu tik daudz uzslavas dzirdējusi no Alvila, JohnBusha u.c., ka būtu pat interesanti apmeklēt. Tikko paskatījos tās divas fotoreportāžas, kas nedaudz augstāk publicētas.....nesaprotu, kas ar mani, bet laikam nepatīk tas, kas lielākumam patīk. Man laikam vajag kursus, kur ievirza pareizajās (lasīt arī - vispārpieņemtajās) sliedēs. Lai nu kā - padod ziņu, kad atkal kādi kursi gatavojas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas