1. Ja kāds nezin esmu fiziķis... attiecīgi varu pastāstīt lietas ko pat krutākie fotogrāfi nezin! 2. Kursos stāstu par gaismas dabu un to kā ar viņu rīkoties. 3. Praktiskām nodarbībām atvēlēts maz laika 4. Manos kursos nav mērķis uztaisīt kādas super bildes (reāli katram kursantam praktiskai nodarbei sanāk 30min) 5. Nevienu nemācu fotogrāfēt!!! Mācu apieties ar gaismu!
Ja mēs būtu nodarbojušies ar super bilžu taisīšanu, tad tajās divās dienās sanāktu kādas 10 bildes, bet nez vai cilvēki būtu apguvuši idejas par gaismām un visādus praktiskos knifus utt....
Nesaprotu ko visi tik vienveidīgi domā... tikai par bildēm... Itkā manas vai manu kursantu bildes būtu kādu kursu kvalitātes mērvienība!
ES NEVIENU BRĪDI NEESMU TEICI KA ESMU BAIGAS SUPER TUPER FOTOGRĀFS! Bet esmu cilvēks kas savulaik no savām studijām par gaismošanu esmu izveidojis lekcijas un stāstījumu... un ar katru reizi šis stāstījums paplašinās un uzlabojas.
P.S. KAs attiecas uz ImkaSM bildēm, tad ja ņem vērā ka tās nofotogrāfētas pa vidu lekcijai kā vai īsajā praktiskajā darbā. Tad manuprāt bildes ir super sanākušas. Katram jau bij sava vīzija...
dansiga:kasparsf, nu Luxferre ir pietiekami paziistams, lai veel ar sevi iepaziistinaatu .....
tikko apjautāju 35 cilvēkus, neviens, atkārtoju NEVIENS, tādu nezin! Tātad 100% neatpazīstamība! Bet runa jau nav par to, un izlasot diskusiju man pat liekas ka lekcijas ir to vērtas, un vispār man ir prieks ka cilvēks tikai un vienīgi paziņojot savu niku blogā var savākt bariņu ar cilvēkiem kuri gatavi viņam maksāt 50 Ls par apmācību. Ar laiku, kā ar stangām velkot ārā informāciju, gan noskaidrojās ko tajā kursā mācīs un kas ir tas kas mācīs. Mans viedoklis ir daudz klasiskāks, ja vēlies kautko iedāvāt citiem tad iepazīstini ar sevi, iepazīstini ar produktu u.t.t. Un ne'mos es te tikai un vienīgi tāpēc ka mani šādas lekcijas varētu interesēt un es vēlos noskaidrot ko vairāk bet šobrīd sorry, diskusija tomēr nepārliecina.
Nu jā - par to, ka Luxferre spics čalis gaismošanas lietās ar es esmu g.k. tikai lasījis un dzirdējis labas atsauksmes - bildiņas redzējis neesmu - bet nu tā jau laikam mana problēma
kasparsf:spriežot pēc viņa bildēm viņš visu pārgaismo vai gaismu neieslēdz vispār!
Intresanti gan zināt ja mani nepazīsti manas bildes neesi redzējis... bet viedoklis par to ka manas bildrs nedagaismotas vai pārgaismotas ir!!! Ļoti ļoti dīvaini sanāk!!!!
KAs attiecas uz bildēm, tad man pašlaik mazas problēmiņas ar mājas lapu... bet tās atrisināsies...
Piemēram ir pasniedzējs Grigorijs Aļeksikovs... viņa bildes webā neatradīsi!
CerambyX:Nu jā - par to, ka Luxferre spics čalis gaismošanas lietās ar es esmu g.k. tikai lasījis un dzirdējis labas atsauksmes - bildiņas redzējis neesmu - bet nu tā jau laikam mana problēma
Neesmu nekāds tur baigais specs, bet tā nu vēsturiski pagadījies, ka es par šito lietiņu pastāstu citiem.
kasparsf:spriežot pēc viņa bildēm viņš visu pārgaismo vai gaismu neieslēdz vispār!
Intresanti gan zināt ja mani nepazīsti manas bildes neesi redzējis... bet viedoklis par to ka manas bildrs nedagaismotas vai pārgaismotas ir!!! Ļoti ļoti dīvaini sanāk!!!!
KAs attiecas uz bildēm, tad man pašlaik mazas problēmiņas ar mājas lapu... bet tās atrisināsies...
Piemēram ir pasniedzējs Grigorijs Aļeksikovs... viņa bildes webā neatradīsi!
Klau, lai nu ko, bet nu tikai nesāc dažādu neapmierinātu mudaku priekšā taisnoties... Viņi tevi novilks līdz savam līmenim un tad nokaus ar savu pieredzi... 35 cilvēkus aptaujājuši... Lai 1035 aptaujā, nu un kas? Un gudri bļaustās, ka tur jau droši vien nekas interesants nav, lai gan paši pat tuvumā nav bijuši.
Neesmu nekāds tur baigais specs, bet tā nu vēsturiski pagadījies, ka es par šito lietiņu pastāstu citiem.
Viss jau ok - ja man būtu tāda interese un vēlme, tad es uz Taviem kursiem pieteiktos nemaz nedomājot, jo zinu, ka Tu tiešām daudz ko zini un daudz ko iemācīsi utt Bet gan jau, ka tiešām ir cilvēki, kas par Tevi neko nezin - priekš tiem gan kāda info par sevi būtu noderīga šādā kursu pieteikumā Kgan varbūt, ka Tu speciāli tā un, ka tā nav Tava mērķauditorija - tā kā ir ok
Grigoriju atrast viegli un info par viņu, un atsauksmes par viņu ir ļoti daudz, par pārgaismotām vai neizgaismotām es domāju tieši to ko Arturs teca. Es visu pateicu iepriekš arī Luxferre visu ir pateicis tā kā tēmu tiešām var slēgt. Un par uldiss kometāru es neko netekšu viņa minēto iemeslu pēc!