...nu vari patreneties ar shopu izveidot kadu jaunu stilu,ta ka ir Reno,Sundew piemeram.Tikai nevajag taisit tadas pasas bildes.Atrodi savu stilu.Laii to dabutu gatavu nemazam nav vajadziga laba kamera.No metamam ara bildem var uztaisit sedevrus,ja ir laiks un pacietiba apgut ka rikoties ar shopu.
Tātad - konkrēts jautājums - ko jūs apzīmējat ar to? nu paskatīsim, atkal man ir komentārs - Tu vari labāk, tātad, ko mēs sagaidam? KO jūs sagaidat no manīm ar casio ziepju trauku?
es vienmēr saku ...fotografē cilvēks...nedomā, ka piekāris zieju traukam spoguli, casio pārsauksi par canonu un sāksi taisīt superbildes...nē, tikai nedaudz vieglāk būs īstenot ieceri. Bet vārdi...tu vari labāk ir tiešī tā jāsaprot...esi ielicis izdegušu vietu, nepareizi veicis griezumu, vai kāda cita šaize, kuras nav tavos pārejos darbos. Ir liela atšķirība, vai vari ziedot darbam, kuru liec blogā, 5 min, vai arī vari atlicināt nepieciešmo laiku, kāds prasās apstrādei...un arī šajā gadījumā var teik šos vārdus.
+Haiduks. man ar ixus 40, kas ir shvakaaks variants par Tavu Casio, paris bildes topaa ir bijushas. Galva jau Tev straadaa, neiespringsti. Un zabudj pro "jauniibas maksimaalisms" - tad jau buus labi
Nu redz, mreinis spītīgi turpina ieturēt savu līnuju "ja man būtu-būs", a par fočēšanu, kas, it kā, primārais, ne vārda.... mreini, Tu pat domāt vari labāk!))
labs txt lučikam.
varbūt tā vietā, lai forumā žēlotos par to, kā būtu, ja būtu, bet nav, tiešām mēģini sasniegt ko labāk/savu nišu, vai arī kādu laiciņu atpūties - būs labāk :twisted:
tas izklausās kaut kā ļoti tipiski latvieša mentalitātei, tā vietā lai ietu un darītu (lasi tiektos uz normālu aprātu/vai vēl nozīmīgāk IZPARSTU KĀ AR ESOŠO TEHNIKU PANĀKT MAX EFEKTU) laprātāk laiks tiek nosists šeit netā čikstot par to ka jābildē ar pulkstnei vai kalkulatoru :evil: :evil:
sorry bet paidām tas izklausās "man iet slikti tāpēc žēlojiet mani nabadziņu"!!
Eu.. čalīt atslābsti tu jau pusgadu te čiepsti ka tev nav labs apraats un taa un shitaa.. Ja nespeej uztaisiit sev velamos rezultatus ar to kas tev ir tad sagadaa kautko ar ko tu to vari izdariit, bet ja tev nepietiek speka vai veleshanaas tad nepīksti. Man mans pirmais fotoaparāts vel nemaz nav nu tulinj jau buus.. bet visu sho laiku es daros ar visvisaadiem brinumiem kurus aiznjemos uz dienu vai divaam!!
teim kuriem nav kameras - da ar parasto skaneri var taadus briinumus uztaisiit ka visus topus ienems pirmaas vietas un vecmaaminas buus gar zemi no maakslas ! vajag ar gavlu domaat nevis ar maku !
Es domāju, ka andrē neieberzās, jo ir atšķirība taisīt mākslu, taisīt blogam, taisīt vecmāmiņai utt un taisīt pasūtījumu. Tur ir pavisam citi noteikumi uz kvalitāti, izšķirtspējām utt. Ko reti kur vajag mājas apstākļos, bet pasūtītājs prasa, ka vainu tā vainu nekā. Es vismaz tā domāju.
nu ja , taisiit bildes preiksh sevis, maakslu, konkursus tur pietiek parastu digiziepi. bet kad grib nopelniit kapeiciņu tad vajag vismaz spoguleni, gaismeklus, optiku utt.. vai ta autors raud par to ka vinsh zaudee pasuutiijumus ziepjutrauka deeļ ? nee, autors veel nav izmeelis ziepjutrauku un ķeras pie nākošā līmeņa. ja pirmājā nav neko sasniedzis tad otrajā būs tas pats. dabūs spoguleni un raudās ka nav optikas. dabūs optiku raudās ka nav studijas gaismu. dabūs to un raudās ka nav mamiya ar digitālo pakaļu. dabūs to tad toč raudās par to ka viss ira un neko nevar. (neiet runa par konkreeto autoru, bet kopumā)