pats pasniegsi? nez uz kaadu maiju vareetu atnaakt, pirms vasaras kaada gudriiba jaaiemaacaas Saakumaa lai vecie kaarumnieki paarskrien, tad es pafokaashu :P
Dansing, domā...??? Zini, man ir dziļa pārliecība, ka savāktos gan Tu domā, ka Liepājā uz 60K iedzīvotājiem neatrastos 10-15 onkas un skuķi, kas gribētu pliku sievieti pabildēt, pie reizes gūstot šādu tādu foto apmācību?
imgfoto:Dansing, domā...??? Zini, man ir dziļa pārliecība, ka savāktos gan Tu domā, ka Liepājā uz 60K iedzīvotājiem neatrastos 10-15 onkas un skuķi, kas gribētu pliku sievieti pabildēt, pie reizes gūstot šādu tādu foto apmācību?
100% savāktos man arī ir uzmākušies lai es tādas apmācības taisītu - bet kaut kā nav man vēlmes nevienu mācīt un skolot pats vēl tikai mācos
He he, par vecajiem autoratliidziibas % vel bij kaa bij, bet tagad, paaugstinaatos kaut kaa toch nevelk maksaat.. Piemeeram, ja no projekta nopelniitajiem 1000Ls atdodot visas valstij "pienaakoshaas daljas" man paliek 569Ls, nu tad ir bik zjeel.. toties varu mierinaat sevi ar domu, ka kaadiem 5 pensionaariem buus pensija..
imgfoto:Dansinga, nu ja Tu ne, tad uzaicināšu Gudri par vieslektoru....kas ta man...
joki ne joki...bet es meklēju kādu lēto vieslektoru un neko nevarēju atrast...kondrašins arkhipovs utt pa 25 LVL pat telefonu necels augšā
Nu par 6 stundu darbu vajadzētu pietikt ar 40-50Ls, tas pie pašreizējās nabadzības būtu samērā OK. Meitenei arī būtu jāsamaksā vēl kādi 30 Ls... Nu sotaks aizies...ar to jārēķinās
Laciz:fokaaties ar maaciis nez vai tikai gudri spriedelees...
Ar katru dienu sāk šķist, ka tu paliec dumāks un dumāks - vecums??? Diez - visi tādi paliekam?
Domāju, ka ir vesels bars, kas var no gudra daudz ko pamācīties - vai viņš te bija minējis, ka jānāk profiņiem??? Labu laiku atpakaļ - Lunis rakstīja (ar visu to, ka viņam ir pieredze fotojomā) ir vērts apmeklēt citu fotogrāfu kursus - pamācīties sīkus knifiņus - da jebko, kā modeli dīda utt. 25 Ls nav tā mūža nauda, lai to nevarētu atļauties - iesācējiem pat iesaku. PS. Gudris man par reklāmu nemaksā Svolač
smartins, ko apcelies un maini textus? Un vispaar, ja kass ....... jaunas tievaas smukaas fotografeet ir daudz vienkarshaak .... vot ja mani iemaaciitos fotografeet - taas buutu klase;-ppp;-))))
imgfoto, nee nee - pasrag dies ... es tad piesakos!))
dansiga:smartins, ko apcelies un maini textus? Un vispaar, ja kass ....... jaunas tievaas smukaas fotografeet ir daudz vienkarshaak .... vot ja mani iemaaciitos fotografeet - taas buutu klase;-ppp;-))))
imgfoto, nee nee - pasrag dies ... es tad piesakos!))