Nesen mums darbā Artis Āre (bloga pods.lv īpašnieks) stāstīja lekciju par blogiem: kas tie tādi ir, un kam tie ir vajadzīgi. Lekcija bija ļoti interesanta un vakarā, braucot uz mājām, es iedomājos, ka es arī gribētu izveidot kaut ko tādu. Tā kā strādāju jau vairākus gadus, taisot mājas lapas, un līdz šim man pašam bija tikai viena maza ziņu mājas lapa (kura ilgi nenodzīvoja), tad nolēmu, ka man būtu noderīgi izveidot blogu priekš sevis, lai vairāk saprastu, kas un kā labāk būtu jātaisa mājas lapās, lai lietotājiem būtu ērtāk un interesantāk izmantot manis taisītās mājas lapas. Otrs iemesls taisīt savu blogu bija tāds, ka kādu neilgu laiku mani interesē fotogrāfija. Praktizēt šajā jomā man ļoti patīk un arī samērā bieži sanāk. Agrāk esmu licis savas labākās fotogrāfijas fotki.yandex.ru portālā, lai portāla lietotāji izsaka viedokļus par manām bildēm. Bet pēc laika sapratu, ka, pat ja Tavas bildes ir skaistas, tad diez vai tās kāds skatīsies un vērtēs, ja Tev nav daudz draugu portāla lietotāju vidū. Tāpēc nolēmu pamēģināt likt savas bildes sevis izveidotajā blogā. Tā, lūk, arī radās šis blogs. Gaidīšu Jūs ciemos.