Paldies, Lunīt, par atsaucību ! Bet es tiku bildēm klāt, laikam vaina bija kartē. Bet ... piedodiet iesācēja jautājums. Kāpēc automātiskajā režīmā bildējot puskrēslā bieži met error 99 ? kāpēc bez tā error 99 nevar iztikt ? viebnkārši nenobildēt ? vai atkal kāda problēma iekš aparāta ? Iepriekš paldies!
Tas softs manuprāt ir identisks visiem Canon modeļiem, tā ka vari paņemt disku no jekbura paziņas, kam ir dajebkāds Canon ziepis. Par Error99 - man prasīja mazāk par vienu minūti atrast to Googlē. Te ir pirmais links ko izmeta: www.richardsnotes.org...
Tātad, pamēģini: 1. Notīrīt kontaktus starp body un stiklu (ar dzēšgumiju); 2. Ielikt citu CF karti vai noformatēt esošo. Ja nekas nelīdz, tad vaina ir kamerā.
Evucis:Paldies, Lunīt, par atsaucību ! Bet es tiku bildēm klāt, laikam vaina bija kartē. Bet ... piedodiet iesācēja jautājums. Kāpēc automātiskajā režīmā bildējot puskrēslā bieži met error 99 ? kāpēc bez tā error 99 nevar iztikt ? viebnkārši nenobildēt ? vai atkal kāda problēma iekš aparāta ? Iepriekš paldies!
tas nav saistīts ar sliktiem gaismas apstākļiem, bet ar problēmām fotoaparāta darbībā, kuru nodrošina ; 1. objektīvs, kontakti, iespējams cita kļume 2. CF karte , izņemt, ielikt atpakļ, formatēt 3. baterija, izņemt, ielikt atpakāļ 4. reizēm līdz- iesl./ izsl. kameru varbūt noderēs: **** Err 01 - nav normāla savienojuma ar objekt.- not. kontaktus **** Err 02 - CF karte - izņemt. ief. atpakaļ, formatēt, izmantot citu **** Err 04 - CF kartē vav vietas, izdzēs neizdevušos, lai atbrīv. vietu, vai ieliec citu karti **** Err 05 - problēmas ar iebūvēto zibspuldzi **** Err 99 - iespējams viss augstāk pieminētais.....