forum.gif
Kāds var iedot priekš 350d softus ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāds var iedot priekš 350d softus ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.10 23:05
 citēt
Kāds var iedot priekš 350d : ZoomBrowser Ex, Digital Photo Professional, EOS Viewer Utility programmas ? Būšu ļoti pateicīga :face-smile: m.26133783
Publicēts: 26.02.10 23:07
 citēt
skaties canon.com usa lapā, tur kaut kur bija, laikam pie downloads, arī versijas tur ir aktuālās.
Publicēts: 27.02.10 00:03 labots
 citēt
Evucis:Kāds var iedot priekš 350d : ZoomBrowser Ex, Digital Photo Professional, EOS Viewer Utility programmas ? Būšu ļoti pateicīga :face-smile: m.26133783
UldisS:skaties canon.com usa lapā, tur kaut kur bija, laikam pie downloads, arī versijas tur ir aktuālās.

Nelaime tāda ka CANON SAITOS atrodamie produkti instalējās tikai tad ja PIRMS TAM vinji ir jau bijusji instaleti no CD

Ja gribi dabut CD varu iedot man vinju vesela atvilkne der JEBKURA versija tai pec tam var pavirsu NO NETA likt :) Ja ne pastinju iedod.
Publicēts: 05.03.10 10:11
 citēt
Paldies, Lunīt, par atsaucību ! Bet es tiku bildēm klāt, laikam vaina bija kartē.
Bet ... piedodiet iesācēja jautājums. Kāpēc automātiskajā režīmā bildējot puskrēslā bieži met error 99 ? kāpēc bez tā error 99 nevar iztikt ? viebnkārši nenobildēt ? vai atkal kāda problēma iekš aparāta ? Iepriekš paldies!
Publicēts: 05.03.10 10:27 labots
 citēt
Tas softs manuprāt ir identisks visiem Canon modeļiem, tā ka vari paņemt disku no jekbura paziņas, kam ir dajebkāds Canon ziepis.
Par Error99 - man prasīja mazāk par vienu minūti atrast to Googlē. Te ir pirmais links ko izmeta:
www.richardsnotes.org...

Tātad, pamēģini:
1. Notīrīt kontaktus starp body un stiklu (ar dzēšgumiju);
2. Ielikt citu CF karti vai noformatēt esošo.
Ja nekas nelīdz, tad vaina ir kamerā.
Publicēts: 05.03.10 12:09
 citēt
Evucis:Paldies, Lunīt, par atsaucību ! Bet es tiku bildēm klāt, laikam vaina bija kartē.
Bet ... piedodiet iesācēja jautājums. Kāpēc automātiskajā režīmā bildējot puskrēslā bieži met error 99 ? kāpēc bez tā error 99 nevar iztikt ? viebnkārši nenobildēt ? vai atkal kāda problēma iekš aparāta ? Iepriekš paldies!

tas nav saistīts ar sliktiem gaismas apstākļiem, bet ar problēmām fotoaparāta darbībā, kuru nodrošina ;
1. objektīvs, kontakti, iespējams cita kļume
2. CF karte , izņemt, ielikt atpakļ, formatēt
3. baterija, izņemt, ielikt atpakāļ
4. reizēm līdz- iesl./ izsl. kameru
varbūt noderēs:
**** Err 01 - nav normāla savienojuma ar objekt.- not. kontaktus
**** Err 02 - CF karte - izņemt. ief. atpakaļ, formatēt, izmantot citu
**** Err 04 - CF kartē vav vietas, izdzēs neizdevušos, lai atbrīv. vietu, vai ieliec citu karti
**** Err 05 - problēmas ar iebūvēto zibspuldzi
**** Err 99 - iespējams viss augstāk pieminētais.....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):