Iepriekš šāda diskusija nebij veidota , cik skatījos. Interesē kādas jums ir (ja ir) web-kameras , un kāda būtu jūsu sapņu web-kamera , proti , ko varat ieteikt .
Nu jā Janbo sagribēja vai nu pats vai ari kada druška šim tasis HD striptizu caur "Krutu kameru" Mums ir pie visiem kompjiem , daudz izmantojam visada veida "Tele konferences" jo bizness decentralizēts tapec vaig normalas kameras da vel labu softu kas labis spiezj un dekomprtese attelu reala laika bez raustisjanas Pamatā izmantojam kameras cena ~ 70-100 Eur
Janbo:Iepriekš šāda diskusija nebij veidota , cik skatījos. Interesē kādas jums ir (ja ir) web-kameras , un kāda būtu jūsu sapņu web-kamera , proti , ko varat ieteikt .
Tagad, kad 4 čaļi ir ierakstījuši savas domas par sapņu web-kameru, ko tu secini, Janbo?
Janbo:Iepriekš šāda diskusija nebij veidota , cik skatījos. Interesē kādas jums ir (ja ir) web-kameras , un kāda būtu jūsu sapņu web-kamera , proti , ko varat ieteikt .
Tagad, kad 4 čaļi ir ierakstījuši savas domas par sapņu web-kameru, ko tu secini, Janbo?
Nav nekas jauns , daudziem jau ir iebūvētas web-kamers , bet šajā gadījumā es domāju ārējo web-kameru
Gudris:man ir videokamera piesleegta ar 20x zuumu....pa nakti pielieku pie loga piezuumeeju uz savu auto un atstaaju lai ieraksta uz kompi...jsa no riita mashiinai nekas nodariits dzeeshu ara un rakstu pa jaunu paari...to visu laizhu caur adobe live encoder
padalies siikaak kas par kameru, caur ko seivo datoraa. buutu forshi ja youtubee izliktu kaadu nakts video lai iechekotu kvalitiju
Visas áréjás, kuras esmu lietojis - bremzè pasákumu - es runáju tieshi pa skaipu, jo nekam citam man vinja nav nepiecieshama. Lai filmétu ko citu man ir sava videokamera..
Gudris:veca JVC miniDV video kamera...uzinstalē adobe live encoder(bezmaksas) un lieta darīta...kvalitāti pats vari regulēt kādaa lai ieraksta....dziivee izskataas shaadi [url=http://www.ustream.tv/channel/gudris