Nedaudz pasmaidiju Pareiz Metra kura pie reizes ir ari pieredzejis un profesionals modelis pateica Sjeit ir amatieri kuri diez vai kautko maksas vismaz es vinju vieta to nedariti, JOO man personigi gan Draugos gan visur citur katru dienu ir jaatsuj kads strekjitis ar PAR BRIVU bildeties gribosjiem subjektiem , jo ka tu zini FOTO maksa dargi un MODELJI bez BILDEM ir bezcerigi dabut kadu pasutijumu lidz ar to vinji PAMATA velas BILDETIES par BILDEM un ne par kadu naudu VISPAR neviens pat neiepixstas Cilveki acim redzot sadus priekslikumus suta visiem pec kartas JO vinus nekave pat Zinja ka Latvija esmu reti un TAI BRIDI neatrados Latvija Modelju LOTI DAUDZ gribetaju vinjus bildet PAR NAUDU looooti maz PARPRODUKCIJA--KONKURENCE tas saucas modelju biznesa
Zinu zinu Man gan baltas meitenes maz intrese BET varu padalities noverojumiem no vairakiem sadiem pasakumiem Sad tad medzu iesacejiem pamacit studijas darbu un tad sjiem parasti ir PRETENDENTES mismaz kadas 20-30 Katru reizi , no tam izvelos parasti 3-4 gab un KAUTKA vienmer gadas ka 1-2 ir Profesionales ar pieredzi un parejas GRIB PABILDETIES ka likums 80% nak no tada murgaina projekta ka "Modeles.lv" un velas tikai vienu BILDES Es godigi sakot nezinu kapec kada butu jabilde PAR NAUDU , par naudu jabilde modelji Darbam , kapec lai es kautko treninju nolukos bildetu par naudu , mulkjigi kautka Tu gribi teikt ka modelim izdevigi panemt kadus ~20Ls un Cajau?? Ja maksa naudinju nekadas bilde nepienakas
Neizmantoju un neuzticos es ar sitiem "Djosevo serdito" kantoriem , neko jedzigu nepiedava labaka gadijuma meles slipetajas kas man neinterese GARLAICIGAS Izmantoju agentu pakalpojumus ja man kautko vaig pasutu meicjas parametrus un man piesuta IZVELI Esmu emu redzjis tavas bildes tev ta ipatneja kaklarota paliek atminja Ja vaidztu kautko "Hobijam" izmantotu tas kas mani bombarde DRAUGOS
Es vienkarsji esmu redzejis bildes no konkretas sesijas tapec atcerejos kakalarotu Cilveku sejas neatceros ta taikt profesionals kretinisms no tiem laikiem kad pa dienu bij jauzbilde 40-50 Skijus , un tapec man nesaista ari Baltie sieviskji jo toss esmu atbildejies Vaaajprata kadreiz strdajot modelju agentura Iznemums vienigi meicjas ar intresantam sejam un Looti sieviskjigam un proporcionalam formam
nu taa jau ir.. citi ļoti labi modeļi iet fotogrāfēties kaa klienti un godiigi maksaa par bildeem un fotogrāfēšanos.. a citi ( neattiecinu uz `so gadijumu) nodomaa, o vajadzeetu bildeetes, paskataas spogulii, smuka ko? davai aizies pie fotografa nobildesies un dabus bildes... baigais prieks fotografam taa..
Mja mja , Metra maza nopietna specene ir jau ir ta ka tu saki BET ta dara tikai LV un mazas mulkjites parejas dara ta ka tu apraxstiji PASUTA FOTOGRAFAM DARBUS samaksa un dabon savas bildes Preteja gadijuma ja FOTOGRAFS maksa MODELIM nepienakas nekadas bildes ja vien nepastav kautkada speciala vienosjanas Tak pazistu diezgan daudz LABUS modeljus Latvija kuriem VISPAR nav nekadu savu bilzju jo strada vinji PAR NAUDU un CAUR PAZINJAM / AGENTIEM dabon darbu un par darbu SANEM kautkadu naudinju un NESANEM BILDES
Palasīju, man patika visi rakstījumi. Es savu vēdera tiesu pelnu ar citu darbu, un varu atļauties tādu dārgu hobiju, kā foto...Lunis pareizi uzsvēra zemtekstā...nopietni nodarbojoties ļoti dārgs prieks...bet prieks vienmēr ir prieks. Par modelēm un modeļu būšanām...Luni, tu esi cita kaluma, un no tava redzes leņķa tev ir pilnīga taisnība, bet parastam mirstīgajam ir daudz citādākas problēmas: 1. gribās apgūt...darbs ar cilvēku, darbs ar gaismām... 2. nav kur...telpas 3. izbraukt dabā nav ar ko...mašīnas 4. fotoaparāta marka neļauj ... 5. nav reklāmas, atpazīstamības, vai kaut kā tamlīdzīga 6. nav pieredzes un ir bailes no izgāšanās (bet ja nesāksi, nekad nesanāks) 7. ģimene ir pret šādu foto 8. un vēl daudzi citi nosacījumi, kas neļauj, vai traucē tikties diviem cilvēkiem katram savā fotoaparāta pusē. Te kāds ienes jaunu vēsmu šajā ziņā...ir divi ceļi 1. noliegt un neizmantot 2. mēģināt (viss notiek sarunu līmenī, un darbība sākās, kad abas puses ir vienojušās), un iegūt.
...bet tas, ka lielākā daļa grib portretus (cilvēku) bildēt parādās visos foto saietos...ja kāds,(a) atļauj, tad viss bars no visām pusēm metās bildēt.
...un nobeigumā atkārtošu savu tēzi...viss notiek abām pusēm vienojoties...un ja vienošanās laikā, kāda no pusēm mēģina uzsvērt savu labuma iegūšnu, tas priekš kapitālistiskas iekārtas ir normāla parādība...fotogrāfs grib naudu par savu darbu, meitene pārdod savu ....piedodiet, īsto vārdu neatrodu...visi asociējās ar ielu.
O, jā, edzjus sāka ar cietajiem un beidza, bet tāpat riktīgs džeks!)) myxz, tie nebija VĒL, tie vnk bija...pēc izvēles...man patikās ar mīkstajiem..pa vakaru 2 un baaaaaaigi labi pēc tam...))
klau, nu jau Tu esi sajaucis visas kotletes kopā ar mušām. Es pie Tavas pareizrakstības ņe pričom, bet, ja vēlies mani fotografēt, lūdzu, runā ar manu aģentu.
pag Tu takš man apsolīji svētdienas skolu... neko galīgi vairs nesaprotu, viens uz svētdienas skolu cits uz personīgajiem mājas darbiem... visi kaut kur grib aizsūtīt.... :roll:
- kam gan cietie, gan mīkstie vienlīdz labi gāja pie sirds?
gan cietie, gan mīkstie kas, diski vai? Uz pabildeeshanu paraxtiitos, buutu mazliet briivaaks, shobriid nekaadi, a taa jau 1-nmeer shkjiet. Studijas, ko studijas, kaa studija juuzeejamas telpas a nau.
emm radaas man labaaka ideja,taa,kaa tagad man buus darbinjsh nebuus laika interesentus focheeties ar fotograafiem iesaaceejiem sachupot ... tad nu pagaidaaam visus modeljus varat apskatiit manaa tadam nodomam speciali izveidotaa e pasta adresee hobbyart172@inbox.lv parole prince172. sazinieties ar cilveekiem,kuri juus interesee,bet caur savu meilu,savaak vinjiem veel buus apjukums .Nju dazhas skaistules atstaajushas arii savu kontakttaalruni.Visiem potenciaalajiem modeljiem ir zinaams,ka pa darbu vinjiem maksaas tik ar bildem.
Shitaa nevajag publiceet pastus ar visaam paroleem var gadiities arii kaads ljauns cilveeks kas var slaist deeli kko