Grūti saprast, vai no Gudra mācījies, vai Arbipovs iedvesmojis? Bet neilgi atpakaļ portreti pa manējām ložņāja, un varbūt šī - tipa Haiduks jāpārsit www.photodom.com... Bet Ieviņa ir malacis, droša, skaista meitene, ko nevar teikt par bildi- bezidejika Vienīgā ideja ir - mēs tā varējām (mana bilde ir tāda pati- mēs tā varējām) Nekas naf main'jies, pa fotosienu tagad plēšās www.fotosiena.lv... photodomā esot abbižots, bet kad 90% atzina otru bildi par labāku, ielikā šitādu salikumu, un pamatbildi izdzēsa no sienas un no photodoma.
A neko tā Jura bilde man patīk , es šitādu atceros pirms gadiem ~7-8 viens čalis "Gudris pirmais laidums" bija uz Brivibenes pie Rīgas modēm uztasijis , bij tad tāda traka meiča Zita kuru varēja pilnīgi jebkur bildēt Jebkurā gadijumā šitais Portreti variants ir gana lapss
Haiduks: Bet neilgi atpakaļ portreti pa manējām ložņāja, un varbūt šī - tipa Haiduks jāpārsit www.photodom.com... Bet Ieviņa ir malacis, droša, skaista meitene, ko nevar teikt par bildi- bezidejika Vienīgā ideja ir - mēs tā varējām (mana bilde ir tāda pati- mēs tā varējām)
Ja taa ir tad 100% paarsita Tavu bildi Un stopeshanas bilde ir tIk " GJENIAALA "!!!!!!!!!!!
Ja jāmet abas bildes kopā tad es balsoju par Juri. Žēl, ka šim nebij pie rokas kāds pentax 645 vai, kas lielāks. Interesanti, haiduks čīkst vienmēr par pielāčošanu a pats ko tiko izdarīja...
protams, ka jura bilde paarsit haiduka bildi vienos vaartos. shis topiks ir izcils vecteeva vaideeshanas paraugs. tad jau labaak pielaachot...
haiduk, kur Tavi atbalstiitaaji? Pats nejuuti cik tizli izgaazies?
Palasiiju diskusiju fotosienaa - jau stils vien ir ko veerts, kas te redzams arii komentaaros pie bildeem - galvenais ir UZDIRST autoram - ko vinsh kur ko teicis citaa portaalaa vai pie citaam bildeem, par ko izmests utt. Veids kaa Haiduks megjina pazemot JEBKURU oponentu ir vienkaarshi PRETIIGS!
Andrjuha - es Tevi briidinu veelreiz - redzeeju sapni, ka dazhi neapmierinaati jaunu meitenju papuchi taisaas publiceet kaut kaadu saraksti. Nu nav ieteicams Tev liist katraa topikaa dirst! Centies nodziivot cik atlicis KLUSIITINJAAM.