forum.gif
Kur pirkt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Kur pirkt?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.02.10 19:07
 citēt
Man ir 5 gadu pozitīva pieredze ar eBay ( UK , Vācija, USA līdz Ls 50), pērkot apģērbu, apavus, iepriekšējo datoru, pāris sadzīves līmeņa fotoaparātus... Šobrīd, ko nopietnāku gribēdams iegādāties, vēlos uzzināt, vai ir vērts saistīties ar Pixmania (cenas pievilcīgas), vai uz vietējiem tirgoņiem (ne ELKOR) paļauties.
Publicēts: 27.02.10 19:18
 citēt
Pixmania man šķiet ir ok - zinu cilvēkus, kas ir sūtījuši un visu saņēmuši + tiešām lētāk kā citur. Tiesa tie laikam kaut kādi sīkumi bija.
Pats ar gribēju sūtīt vienu statīviņu - un patiesībā pat pasūtīju un samaksāju, bet nu par cik to štruntu reti kur varēja dabūt, tad meklēju arī citus ceļus kur to dabūt un uzreiz pēc pasūtīšanas atradās variants, kur to dabūt lētāk. Ta nu sūtīju šiem vēstuli, ka redz esmu kko sajaucis un esmu pasūtījis neīsto preci, bet diemžēl naudiņa jau aizgāja un tā - šie neko, atbildēja un tur pēc vairāku e-mailu sūtīšanas, lai noskaidrotu vajadzīgo konta info (vot neatceros kas pa maksāšanas sistēmu tur, ka tāds čakars bij ar to - vienu brīd jau likās, ka naudiņa tū tū aizgājusi), dabūju savu naudiņu atpakaļ - pie tam eirikos, kurus pārvēršos atpakaļ uz Ls izrādījās, ka esmu par pāris santīmiem "uzvārījies" :D

Tā ka it kā šķiet drošs kantoris.
Publicēts: 27.02.10 20:37
 citēt
Pixmani ir ok. Esmu sūtījis.
Publicēts: 27.02.10 21:08
 citēt
Amazon.co.uk arī labs :D
Publicēts: 27.02.10 21:29 labots
 citēt
Salidzini cenas, varbūt nav verts sūtīt no citām valstīm. Kādu preci ir velme nopirkt?
Publicēts: 28.02.10 02:13 labots
 citēt
Pitbullis:Pixmania (cenas pievilcīgas), vai uz vietējiem tirgoņiem (ne ELKOR) paļauties.

Hee , Pixmania pat Ls tirgo viņiem ir VIETĒJĀ LV parstavniecība visnotaļ oficiāla ar kontu HANSENĒ:):) Istenībā tas ir LIELĀKAIS Eiropas sadzeves elektronikas veikals Francijā bāzēts. Reizēm viņie tiešām neticami zemas cenas uz atsevišākm lietām BET kā jau Fraņču kantorim šad tad gadās papīri TIKA FRANCISKI no serija viņi tāpat kā Krievi domā ka VISA PASAULE runā Franciski :):) Bet tas tā REIZĒM vairumā gadijumu gan viss ok ari ar Instrukcijām Angliski :):)
Publicēts: 28.02.10 06:42
 citēt
Vienreiz izmantoju, pērkot "ziepjutrauku". Nekādu problēmu nebija.
Publicēts: 28.02.10 10:23
 citēt
+ Fx Qadro. Savus 30/1,4 un 50-150/2,8 ņēmu zinamā i-veikalā. Kad pēc pusgada vienam sāka niķoties fragma, no bāzes Somijā nepilna mēneša laika atsūtīja jaunu, ar garantiju.
Publicēts: 28.02.10 10:58
 citēt
pixmania - ok, bet cenas gan paaugstas!
Var jau būt, ka ir mantas, kam cenas ir pieņemamas.
Publicēts: 28.02.10 11:18
 citēt
Nuu nez Laptopā cenas labākas kā Pixmanijā, vismaz spogulenēm un objektīviem.:face-smile:
Publicēts: 28.02.10 15:32
 citēt
Elmarss:Nuu nez Laptopā cenas labākas kā Pixmanijā, vismaz spogulenēm un objektīviem.:face-smile:

jā, tur ir tā, ka kkādām precēm tiešām ir ievērojami zemākas cenas, bet citām atkal ne - fotoaparāti un objektīvi laikam ir otrajā grupā.
Publicēts: 28.02.10 17:17
 citēt
CerambyX:
Elmarss:Nuu nez Laptopā cenas labākas kā Pixmanijā, vismaz spogulenēm un objektīviem.:face-smile:

jā, tur ir tā, ka kkādām precēm tiešām ir ievērojami zemākas cenas, bet citām atkal ne - fotoaparāti un objektīvi laikam ir otrajā grupā.

nu var sarunāt par atlaidi. :)
Publicēts: 28.02.10 18:34
 citēt
ui - es to par Pixmāniju biju domājis :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):