Traktorz:nevajag censties saskatīt cita cilvēka rakstītajā to kā tur nav. - lasiet to kas tur ir
Grūti to tā neuztvert, ja, teiksim tā, nevietā vairākos komentāros uzbāzies ar to, ka redz arī esi viņu bildējis un pat kailu + vēl čupu ar linkiem ar bildēm iemet... It tas kādam baigi raustītu, ko Tu esi bildējis un ko neesi Šis topiks galu galā ir par Gudra pasākumu, nevis Tevi
Traktorz:speciāli aizvietoju savus tekstus ar vārdiņu "cenzēts" lai vēl kādam neienāktu prātā ka es ar kaut ko esot centies lielīties.
ar Tevi viss skaidrs. Kazhoku apmet otraadi un prom
vispār jau nē. - vienk ja godīgi tad ir jau mazliet piebesījis tas kā cilvēki šeit nepārtraukti cenšās viens otru noliet ar dubļiem un nolamāt. vairāk es šinī forumā netaisos neko rakstīt. adios
Traktorz: vispār jau nē. - vienk ja godīgi tad ir jau mazliet piebesījis tas kā cilvēki šeit nepārtraukti cenšās viens otru noliet ar dubļiem un nolamāt. vairāk es šinī forumā netaisos neko rakstīt. adios
Nabadziņš... laikam tevi apbižojām /sarcasm on/ No sirds lūdzos Tev piedošanu... /sarcasm off/ Bet vispār varētu parādīt vietu, kur Tu šajā topikā tiki nolamāts - ja parādīsi, tad nav problēmu atvainoties arī pa īstam
Ojaaa atradu klau es kadas 10min skatos puspliks skukjis sarkanas apenes ar CCCP beztolka mocji boxsa maisu? Tas ko taga tads jaunmodigss sesiju stils vai ari kads pagarsj klips tiek filmetrs "Viena kadra" tehnalogija?
Taga jau kadas 10min kada freeka siluets "Garlaikojas" Kautka tur baiga garlaiciba un bremeze isstas ne Ko stasta ne rada ne DARBIBA iznemot boxsa maisa dauzsjanu 10min bez izmainjam Gruta dzive jauniem Artistiem ne funktiera ne ideju laikam navP
Sjausmas , cerams skukjim pa sjitadu niksjanu sapikjoss labi Vienigais ciesjamais ko dzeli izpaudas "Roza kleita" labi ka meitens neaozmiga un neapgazas Taga sapratu kapec GUDRIM visur dargi sams vienkarsji lur un nebilde minutes 10-15 venu un to pasju
uljens:cerams neviens nebūs vīlies..."Darbs ar Modeli"... 2) praktiskais darbs ar modeli 5h tēma - Kailfoto
Viss Uljens , tev noteikti vaizdet pasniegt SUPERKURSUS , 1/2h pa 12Ls , drosji GALVOJU pastastisi paradisji visju ko Gudrais pa 6h tik tu pa 30min un pa 1/2 cenas Vienkarsji divi dzeki kautko slinki gnibinajas modelis nabags 10min mocji vienu bumbieri sezj kresla sezj uz zemes ne gaismas ne pozas netiek mainits MASTER korocje Portretu Jurka salidzinajuma ir NENORMALI aktivs plapigs uzbazugs ucjusks SALIDZNAJUMA ar sjito beztemas garlaicibu , kur modelis nabags nikst arra nviens nebilde gaisma nekad nav uzlikta NEKAS NENOTIEK:
Man šodien puukjubeernam jubileja (ja tādu kāds vēl atcerās). nedaudz iemetu aci- un 1. tur viss notika 2. tas nebija telešovs, bet fiksētā kamera, tāpēc kafijpauzes likās garlaicīgas, bet tikai tiem , kuri skatījās. 3. divas pozas, kurā bija bija meitene bija teicamas (mans ieraksts bija - virvi ap kāju 4. aprējēji tikai var pariet, bet Gudris rīkojās (suņi rej, bet karavāna iet tālāk) Biežāk un jautrāk...
miller31:jaagaida kad kaada bilde paraadiisies, izskatiijaas jau labi
slinkums shodien taisiit...vienu pirmo ko bildeejaam ne pliko ieliku [url=http://www.photodom.com/photo/1771125
neviens]http://www.photodom.com/photo/1771125 neviens[/url] jau neprasa, lai buutu uzreiz, bildeeem nedaudz jaanostaavas Vnk kaut kad reklaamai vari reportaazhu ielikt. Bet vispaar taadu modeli ir jaamak nesmuki uzbildeet. Shii bilde laba
alora:Neredzēju tiešraidi, bet Lunis jau normāli norējis. Jums tas kašķis jau ilgi?
Mums NAV kašķu un "Kopumā" Funktieres bij krutāks ka pie Portreta toreiz viģikā , BET vienkarši šie šausmīg čammājās un vilka gumiju Zin cik smieklīgi vērot no malas ka čaļi nevar izdomāt ko iesākt ar modeli tad modelis taka istin negrīb darīt tā kā džeki grib tad NEKAS nenotiek bet skuķis stāv vējā utt. Nu SMIEKLĪGS skats no malas ka REDZ ka cilvēki nedz isti zin ko darīt nedz isti saprot , tad modelis kautrējās brīzām vispār aizmirst par modeli. NO MALAS smieklīgi Divatā šie tur nēmās un beizdās nāca kautkāds sirms Onka uz Ulika šiem gaismu kur tā arī PALIKA kā`sams uzlika Es saprotu ka mūsdienās ir kruta mesties mācit to par ko pasjam nav nekādas jēgas bet ja vel tik "Gudrs" ka palaizj taisno transklaciju kur VISSI var redzt ka AR GAISMĀM vispar tumša bilde tās vispār netiek regulētas liktas KĀ IR ta bliezj , ar modeli ar taka neka NU NEVAR ja pasjam nav skaidribas iestastit modelim KO GRIB nu un vienkarsji SKATIES un smejies ka DUMSJ un vel tada stadija ka metas macit citiem to ko pats nav vel iemacijies SMIEKLIGI skatties no malas Neiebilstu ja kads par to grib pikjot UZ PRIEKSJU bet sapratigak tad ir PASJAM noīrēt studiju + modeli un MACITIES neviss vel maisities viena studija ar pilngu iesaceju nemakuli kurs isskatas ka 90% visa bildes redzama UZ KOMPJA piemeistaro jo UZBILDĒT vismaz skatoties no tiesjas translacija NEVAR , 6 h muljaties ar vienu modeli PILNIGS ARPRATS modelis beixts un pats gar zemu rezultats MINIMALS:
Nekā personīga... Bet - hujova. Labi, ka savu naudu novirzīju jēdzīgākā padarīšanā. Skatoties hoķi, strēbjot žļurgu vismaz nenācās smīdināt Luni (vai ručīt Gudri ārā no Luņa smīniem), kā arī nomest zemē 7 stundas, lai radītu vienu tizlu bilžuku, kurā meiča ar dīvainu gaismojumu (arī ņemot vērā tumšo fonu aiz tumšajiem matiem) vāc uz kājām skabargas no laikam Gudra pašmeistarota podestāļa. Full respect (par naudas iekasēšanu. es tā nespētu... bet nu jā, ir jau arī kantori krievijā, kas pārdod zemi uz mēnesss un marsa, un atrodās lohi, kas pat nopērk)!
darbs saucas: "iespīdini dir*ā, lai pe*a būtu tumsā!" attiecīgam tematam arī atbilstoša poza nepieciešama - kā uz poda, bet ar aristorkārtisku skatienu un cacīgumam uz pirkstgaliem, gurni, kā jau uz poda, vienā līmenī, lai rumpis izskatās pēc bluķa, īpaši izceļot to, ka mazi pupiņi, nu tač, aristorkāriskais skatiens un stāvēšana uz pirkstgaliem dod pietiekšo efektu, lai neskatoties uz visu pārējo dāma neizskatītos pēc veča, vai ne?
Gudri, ja uztaisi šaizi, vismaz māki arī nokaunēties un pazust, nevis blamējies, to visu publicējot!
Nekā personīga... Bet - hujova. Labi, ka savu naudu novirzīju jēdzīgākā padarīšanā. Skatoties hoķi, strēbjot žļurgu vismaz nenācās smīdināt Luni (vai ručīt Gudri ārā no Luņa smīniem), kā arī nomest zemē 7 stundas, lai radītu vienu tizlu bilžuku, kurā meiča ar dīvainu gaismojumu (arī ņemot vērā tumšo fonu aiz tumšajiem matiem) vāc uz kājām skabargas no laikam Gudra pašmeistarota podestāļa. Full respect (par naudas iekasēšanu. es tā nespētu... bet nu jā, ir jau arī kantori krievijā, kas pārdod zemi uz mēnesss un marsa, un atrodās lohi, kas pat nopērk)!
Nedomaju gan ,ka teu ir ir labakas bildes par sho. Njemot vera to, ka teu aizgaja daudz vairak laika lai nofochet visas savas bildes. Bet tas ta.