Labi labi neraudiet ISTENIBĀ pa 25Ls tā tik ar sanāk kā Studija + lētākā krasotāja Taka Gudris nieveinu nav piešmaucis tik sīki mānijies Tā vietā lai pateiktu "Paknipsēsim skuķi kopā , izdevumus uz pusēm " nez kāpēc stulbi izpaudās "Macibas , mestarklase , shows" Nevar iemācit cilvēkiem ko acīm redzami pats nemāk , var kopā ar čomiem paņemt studiju un barā šķilt skūķus dalot izdevumus uz galviņām
mmax:
Нужно быть последовательнее в своих суждениях.
Cik zinu Alivils nevada kursus par darbu ar modeli utt.
Tev jau laikam Gudra, stils tuvāks... katram jau sava gaume.
ne jau par stilu runa. Runa par to, ka cilvekiem patik salidzinat nez ar ko citus darbus, bet galvenais near saviem darbiem. Par stilu vispar nekad neesmu stridejies, es labi saprotu ka katram savs grozinjsh ar sipoliem. Runa ir par kvalitati.
Droši vien. Bet šoreiz stāsts nav par to. Es ta nevienam kursus/meistarklases nepasniedzu, attiecīgi "savu darbu" nav, attiecīgi arī nav nekā, kas šai sakarā būtu tuvāk sirdij. Vienīgie kursi, ko līdz šim esmu apmeklējis, un ko esmu atzinis par patiešām labiem, ir Krišjāņa Smita (Lux Ferre) vadītie kursi. Ar tiem varu salīdzināt. Bet nevar. Nav, ar ko. Vismaz es nezinu Latvijā neko līdzvērtīgu. Pārējie plus mīnus ākstās, par Gudri, kas ŅIRGĀJAS, pat nerunājot.
Droši vien. Bet šoreiz stāsts nav par to. Es ta nevienam kursus/meistarklases nepasniedzu, attiecīgi "savu darbu" nav, attiecīgi arī nav nekā, kas šai sakarā būtu tuvāk sirdij. Vienīgie kursi, ko līdz šim esmu apmeklējis, un ko esmu atzinis par patiešām labiem, ir Krišjāņa Smita (Lux Ferre) vadītie kursi. Ar tiem varu salīdzināt. Bet nevar. Nav, ar ko. Vismaz es nezinu Latvijā neko līdzvērtīgu. Pārējie plus mīnus ākstās, par Gudri, kas ŅIRGĀJAS, pat nerunājot.
Tatad ta , pakapeniski. Kapec tu nevari fochet labak par Gudro ja tu esi macijies tik labajos kursos?
Luxferre:
Cik zinu Alivils nevada kursus par darbu ar modeli utt.
Tev jau laikam Gudra, stils tuvāks... katram jau sava gaume.
ne jau par stilu runa. Runa par to, ka cilvekiem patik salidzinat nez ar ko citus darbus, bet galvenais near saviem darbiem. Par stilu vispar nekad neesmu stridejies, es labi saprotu ka katram savs grozinjsh ar sipoliem. Runa ir par kvalitati.
mmax: Kapec tu nevari fochet labak par Gudro ja tu esi macijies tik labajos kursos?
Tas ir tikai Tavs subjektīvais viedoklis (kurš radies no tā vien, ko esi te blogā redzējis... ne velti prasīju, lai parādi kādu manu KAILFOTO! nevari parādīt, jo es nepublicēju. taču tas nenozīmē, ka nebildēju), ka nevaru!
mmax: Kapec tu nevari fochet labak par Gudro ja tu esi macijies tik labajos kursos?
Tas ir tikai Tavs subjektīvais viedoklis (kurš radies no tā vien, ko esi te blogā redzējis... ne velti prasīju, lai parādi kādu manu KAILFOTO! nevari parādīt, jo es nepublicēju. taču tas nenozīmē, ka nebildēju), ka nevaru!
Man jau vienalga tas kailfoto vai portretfoto. Kapec tu nefoche vispar kaut ko labak par vinju?
alvils:
Man jau vienalga tas kailfoto vai portretfoto. Kapec tu nefoche vispar kaut ko labak par vinju?
Un kāpēc Tu nofotogrāfē labāk par Alvilu?
tas ir tikpat bezjēdzīgs jautājums...
Tu jau laikam bij uz šito Gudra pasākumu ka tik ļoti viņu aizstāvi.
Kā jau teicu katram savs... lai tak cilvēks māca, ja viņam ir klienti.
bet taapat smukajaam meiteneem labaak patiks atshauti dibeni un Gudra bildes, nevis taadas kur vinja ar cirvi un viskija pudeli un sazin veel ar ko. Un galvenais, lai meiteneem patiik, tad arii vakars nodroshinaats. No cietiem kas tur bija arii ir kaada bilde, vai tie sleepjas, jo ir nobijushies, ka nenorej?
mmax:
Un kāpēc Tu nofotogrāfē labāk par Alvilu?
tas ir tikpat bezjēdzīgs jautājums...
Tu jau laikam bij uz šito Gudra pasākumu ka tik ļoti viņu aizstāvi.
Kā jau teicu katram savs... lai tak cilvēks māca, ja viņam ir klienti.
Nau tada ieraduma apspriest savus darbus. Pat sveshus darbus neapspriezhu. Alvils pats prasija , es tikai atbildeju uz jautajumu faktiski. Ja tu teiksi ka Alvilam labakas bildes neka man, man tik vieglak bus. Var but tu neticesi, bet pat nezinu ka Gudris izskatas. Un uz neviena pasakuma ar vinju nebiju kopa.
Gudris:mmax necepies...kaitnieki sarodas visur kur var savu spalvu spodrināt...tātad pasaakums bij izdevies
kur Tu redzi kaiteeshanu? Varu atkaartot savu teicienu par shaadu bilzhu nepiecieshamiibu kontekstaa ar to ka man labi salabo automashiinu.
mmax:
Laciz: pričom te es? tad par studijas bildeem driikst izteikties tikai tie kas fotografee studijaa?
Tu jautaji , es atbildeju.
es tev nevaicaaju kaa shii bilde kolereejas ar manaam bildeem, bet konkreeti ko Tu domaa par taas kvalitaati. Par nesmukaam eenaam, plekjiem uz aadas. (par to, vai ir vai nav esteetiska baudiijuma no sievishkjiibas atteelojuma es vispaar kuseeju, jo tas nav saistiits ar kvalitaati)
Haiduks:Tikai viens nosacījums- jāatrod, kas ar mieru par to maksāt
TIESJI TĀ
Atceros Ostapa Bendera šaha simultānspēles , cik šis tur zināja 2 gājienus laikam е2-е4. "Остап, незаметно для окружающих, украл с доски черную ладью и спрятал ее в карман.
Толпа тесно сомкнулась вокруг играющих.
– Только что на этом месте стояла моя ладья! – закричал одноглазый, осмотревшись, - а теперь ее уже нет!
– Нет, значит, и не было!-- грубовато ответил Остап.
– Как же не было? Я ясно помню!
– Конечно, не было!
– Куда же она девалась? Вы ее выиграли?
– Выиграл.
– Когда? На каком ходу?
– Что вы мне морочите голову с вашей ладьей? Если
сдаетесь, то так и говорите!
– Позвольте, товарищи, у меня все ходы записаны!
– Контора пишет, - сказал Остап.
– Это возмутительно! – заорал одноглазый.- Отдайте мою
ладью.
– Сдавайтесь, сдавайтесь, что это за кошки-мышки такие!
– Отдайте ладью!
С этими словами гроссмейстер, поняв, что промедление
смерти подобно, зачерпнул в горсть несколько фигур и швырнул их
alvils: Es ta nevienam kursus/meistarklases nepasniedzu,
kaadiem fotograafam jaabuut nosaciijumiem lai vinsh vareetu pasniegt kursus ?
sadalu viedokli. atbildi pats! kādiem jābūt kursiem, kursu materiālam un rezultātam, lai PĒC kursiem par kursu autoru teiktu tikai to labāko, nevis "fui, lohs, pretīgi, nekam neder utt"? :*
Piebildīšu Absolutās patiesības naf Ne velti smejās, to što u gruzina moraļno, u abhazca amoraļno (abhāziem valodā lietvārdiem priekšā "a" burts) Šodien te lasu... hmmm , ku pazīstami teksti, eju uz pirmajiem pirtiņu pasākumiem un lasu tur gandrīz to pašu, tikai niks tur ir Anonimus Un galvenais, ka nevar saprast ko grib pateikt, bet tik daudz reižu ko mēģina Alvil... tas naf tev domāts Bet tu nezini, ko teica , kas tur bija, lai viņi pasaka, nevis kāds no malas