Es te skatos ( blogu ) un man top garlaicīgi. atdodiet Juri ! Vismaz kāds te palaikam uzrakstīja ko ja ne noderīgu, tad vismaz interesantu Reizēm arī dažam labam nepatīkamu patiesību. Lai vai kā - katrs no viņa, kā pietiekami pieredzējuša darboņa fotojomā varēja gūt gana daudz sakarīgu domu, ja vien spēja paņemt. Zaudētājs ir blogs, pa manam Karoče - atgrieziet viņu pie dzīvības kas vēl par ?
Ar Juri bij jautri tik pēdējā laikā uz šamo kāds "Pilnmēness" iedarbojās lecās ar adminjiem un to beibēm Bet tā ar šo bij jauki vismaz bij lietas ko šams ļot perfekti prata nstastit Portrets ir forš DZELŽU VECIS , kas dzelžos ir ļot daudz izurbis a to daudzi "Teorētiķi @ Makslinieki" nerubī principā.
Zaudētājs ir blogs, pa manam Karoče - atgrieziet viņu pie dzīvības kas vēl par ?
Kā tu vari zināt, kurā stadijā viņš ir vairāk vai mazāk pie dzīvības? Esot tā, ka tā kā notiek, notiek uz labu. Bet ir arī cits jautājums - ja kāds grib kaut kur būt, vai kāds būt, - VIŅŠ IR. Ne mums viņu vietā lemt
es par Jura atgriezšanu. Jā, dažas tēmas viņš varēja neaizsākt, bet daudzas bija intereasantas. Taisnība Lunim par to, ka Juris tomēr bija dzelžiem izracies cauri un nerunāja tikai teorētiski.
Es arī pārsmējos kā šis darbonis dienu pirms fotObloga pasākuma publiski bezmaz vai par fotObloga investoru piedāvājās, bet tad tik vien mācēja parunāt kā pēc fotObloga pasākuma "gaidīt uz sadali, kad lohi meičas piedzirdīs..."
Es arī pārsmējos kā šis darbonis dienu pirms fotObloga pasākuma publiski bezmaz vai par fotObloga investoru piedāvājās, bet tad tik vien mācēja parunāt kā pēc fotObloga pasākuma "gaidīt uz sadali, kad lohi meičas piedzirdīs..."
Skaidrs, ka attieksme attiecīga... ))
Da Tu ko.. Neko nesaproti - fblogs bez Jura taga nedzīvos. Ti čoooo
Lai nu Eliks spriež par to. Bet citādi Purčikjurkas spamu blāķos varēja daudz ko noderīgu izlobīt. Un saviem faniem arī devis nekaunības un vīzdegunīguma virzību. Fenomens sava veida. Ja man kāds prasītu: lai atgriežas, jā. Reizē ar dažiem citiem. Bet vai viņiem pašiem tas vairs interesē, tas jautājums.
Es te uzjautrinos lasot Krievijas lielajos izdevumis dažādus pecolimpiādes secinājumus
Средний молодой человек 20 лет ныне напоминает безликого овоща. Даже обладая неплохим умом, он абсолютно бесцветен в плане культурном и духовном, с ним невозможно проговорить больше 10 минут. Профессионально он проникнут лишь одной идеей - присосаться и сп**дить хоть что-нибудь.