forum.gif
Kā atsķirt profesionālu fotogrāfu no amatieru fotogrāfa?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā atsķirt profesionālu fotogrāfu no amatieru fotogrāfa?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.10 12:58
 citēt
Lunis:
Jonatans:
Diezvai vinjsh darbojaas tur kur Sundew, un pat ja taa, tad TAJAAS aarpus Lv vietaas, vinjam diezvai maksaas vairaak kaa 1/4 no taa ko maksaa Gundegai..

Da nē nav tik traki runa ir pa šamo lažu www.tribine.lv... :):) Blondā par tādām lietām parasti prasa ~2x vairāk :):)
Ah vot par ko viņa toreiz ogres lapā cepās :D :D :D Lunīt, un atkal auzas - pilnīgi iespējams, ka viņa par šo saņem divreiz vairāk :D Tikai tāpēc, ka šis konkrētais ir bezmaksas pasākums :D No iedomu pārniem man ļoti labs čoms ir bundzinieks Kuršiņš un viņš man palūdza lai uztaisa šamajiem bildes twilight stilā... Lai cik dīvaini tas arī neizklausītos, bet no draugiem es naudu neņemu - vienīgā samaksa ko man samaksāja bija reklāma pie katras publikācijas, ka fotogrāfs esmu es un pat tas nebija runāts - tā bija kā viņu pateicība....
Vai tev ir hrenovie tirgus analītiķi vai kāds tev kko safleitējis :D
Publicēts: 01.03.10 13:09
 citēt
Latvijā pārāk daudz skatās viens otra maciņā... un pārāk daudz baumo... :D

Kas attiecas uz izmaksām tad viņas jāsastāda katram pašam par cik ko rentējas darīt!

90% blogeru (ieskaitot mani), ja liktu tagad pelnīt tikai ar foto, nespētu izdzīvot tikai no foto ienākumiem...
Kas attiecas uz LV fotobiznesu, tad tajā patreiz pagrūti ielauzties, izsisties....

Tāpat gala rezultāts ir tieši saistīts ar finansiālo atlīdzības lielumu, cits jautājums kas tika solīts izdarīt pirms pasūtījuma pieņemšanas...
Publicēts: 01.03.10 13:17
 citēt
90% blogeru (ieskaitot mani), ja liktu tagad pelnīt tikai ar foto, nespētu izdzīvot tikai no foto ienākumiem...

Hm-viens labs procents tautas pamanās izdzīvot vispār bez jebkadiem ienākumiem.:money:
Publicēts: 01.03.10 15:53
 citēt
SvilpisLupis:
Rolands66:Bet vispār jau man liekas,ka piedirsts fotolauks ir sīkums salīdzinājumā ar ...

Absolūts sīkums, salīdzinot, piemēram, ar to, kas notiek grāmatvedības jomā, kur katrs ātros grāmatvedības kursus beigušais pavārs jau esot bilancspējīgs.
Foto lauciņš vispār ir tāds vai savādāks ne jau pašas fotografēšanas dēļ, bet publicēšanas dēļ.

Bilanci uztaisīt nav nemaz tik sarežģīti. Ja ir galva uz pleciem, tad bez visiem grāmatvedības kursiem var ļoti mierīgi taisīt grāmatvedību un taisīt gada pārskatus
Publicēts: 01.03.10 16:04
 citēt
ak34, jautajums, kadam uznjemumam - cik lielam. tad jautajums, vai vajag vai nevajag saderibu ar startp. standartiem. tad jautajums, vajag vai nevajag auditu. un vislielakais jautajums - cik pieljaujams gadaa samaksat sodanaudaas VIDam.
Publicēts: 01.03.10 17:01 labots
 citēt
ak34:
SvilpisLupis:

Absolūts sīkums, salīdzinot, piemēram, ar to, kas notiek grāmatvedības jomā, kur katrs ātros grāmatvedības kursus beigušais pavārs jau esot bilancspējīgs.
Foto lauciņš vispār ir tāds vai savādāks ne jau pašas fotografēšanas dēļ, bet publicēšanas dēļ.

Bilanci uztaisīt nav nemaz tik sarežģīti. Ja ir galva uz pleciem, tad bez visiem grāmatvedības kursiem var ļoti mierīgi taisīt grāmatvedību un taisīt gada pārskatus

Šobrīd, cik zinu, dibina jaunu asociāciju. Viens no iemesliem - daži praktizē grāmatvedības ārprātu, kam sekas esot, piemēram, datu restaurācija tāpēc, ka bez līgumiem tiek nodarbinātas mājsaimnieču blondīnes, kuru darbu klientam domātā reklāmā novērtē trīsdesmit latu mēnesī izteiksmē.
Tas, ko tu tagad pateici par mierīgi, lai paliek uz tavas sirdsapziņas. :D Es gan neesmu grāmatvedis.
Publicēts: 01.03.10 17:15
 citēt
Grāmtvedība un billances ir vienkāršas lieta. Lielam uzņēmumam problēma ir nevis sarežģītībā, bet grāmatojamo dokumentu daudzumā. Elementāra artimētika, kas prasa uzmanību. Cita lieta ir nodokļu optimizācija - tad ir jāzin nedaudz vairāk, bet arī nav traki, jo mūsu nodokļu likumdošana ir relatīvi vienkārša.

Visādā ziņā saprast nodokļus un spēt uztaisīt gada pārskatu nav nakas sarežģīts. Cita lieta - daudzi "nedraudzējas" ar matemātiku un loģisko domāšanu. Tad nu tādiem tiešām grāmatvedība unbilances sagatavošana ir kaut kāda augstākā pilotāža.
Publicēts: 01.03.10 17:23 labots
 citēt
Lutums:Tikai tāpēc, ka šis konkrētais ir bezmaksas pasākums :D

Es kāreiz esmu teicams savas jomas specss , tev jau kuro reiz izdodās tā teikt "Ielikt kloķi " čomiem un sev:D:D
Publicēts: 01.03.10 18:44
 citēt
Lunis:
Lutums:Tikai tāpēc, ka šis konkrētais ir bezmaksas pasākums :D

Es kāreiz esmu teicams savas jomas specss , tev jau kuro reiz izdodās tā teikt "Ielikt kloķi " čomiem un sev:D:D
tev muti neaizbāzīsi, ne? Ne vienu vien reizi saucamie LV slavenības ir mēģinājuši pie manis bez maksas sabildēties - gandrīz vienmēr esmu ierubījis ciparu. Ja kāds gribēja uz Iedomu spārniem milzīgu piķi uzvārīt - piedodiet :D
Nākamreiz pirms kko pārgudri postē uzzini, kas un kā ir bijis, ne viena tante teica...
Par to specu runājot - tu tak te blogā ne vienu vien reizi esi rakstīis, ka naudu par šo un naudu par to neņemot - ko pinies savos vārdos - SPEC?
Publicēts: 01.03.10 18:48
 citēt
SvilpisLupis:
Rolands66:Bet vispār jau man liekas,ka piedirsts fotolauks ir sīkums salīdzinājumā ar ...

Nav tik traki...ne ar grāmatvedību, ne ar foto...daudz nopietnāka problēma ir ugunsdzēsēji gan profesionālie, gan brīvprātīgie:D:D:D
Publicēts: 01.03.10 19:09 labots
 citēt
Lutums: ka naudu par šo un naudu par to neņemot - ko pinies savos vārdos - SPEC?

Es naudu neņemu vienīgi par ARTiem un pjankām :):) Redz diezgan liela daļa darijumu man ir zināma tāpēc ka kāds 2/3/4 par to izpļāpājās un tad vēl kāds "Izlielās" nereti SĀKUMS no FINIŠA atrškirās par diezgan ievērojamu ciparu:D:) Nē ne viss o.k tik tu atbildēji uz dažu kolēģu neizpratni KĀ viņš tu ielīda neko tai jomā neprazdams bet pēc tam ātri pazuda , bet nu canas pasita uz leju :):) Kamēr "No čomiem piķi neņemu" tikmēr lapss kā sak gribēt tā PALDIES:):)
Publicēts: 01.03.10 19:24
 citēt
Lunis:
Lutums: ka naudu par šo un naudu par to neņemot - ko pinies savos vārdos - SPEC?

Es naudu neņemu vienīgi par ARTiem un pjankām :):) Redz diezgan liela daļa darijumu man ir zināma tāpēc ka kāds 2/3/4 par to izpļāpājās un tad vēl kāds "Izlielās" nereti SĀKUMS no FINIŠA atrškirās par diezgan ievērojamu ciparu:D:) Nē ne viss o.k tik tu atbildēji uz dažu kolēģu neizpratni KĀ viņš tu ielīda neko tai jomā neprazdams bet pēc tam ātri pazuda , bet nu canas pasita uz leju :):) Kamēr "No čomiem piķi neņemu" tikmēr lapss kā sak gribēt tā PALDIES:):)

Nu vot tā... par seksu no sievišķiem tātad ņem?:D:D:D
Publicēts: 01.03.10 19:46
 citēt
imgfoto: Nu vot tā... par seksu no sievišķiem tātad ņem?:D:D:D

Es tādas opcijas nepiedāvāju , domāju pietiekams bars var "Paraudāt" kāds Lunis neiejūtīgs ka nav iedabūjams pierunājams :):) BET ja tādas vēlmes tomēr ir abpusējas tad KĀPĒC nē , bet tas ir atdalīst pasākums no "Biznesa" un neparedz ka par biznesu netiek maksāts:):)
Publicēts: 01.03.10 20:15
 citēt
Lunis, Tu par maniem ceņikiem ar mok zini, kādi man bijuši darījumi utt. ?
Publicēts: 01.03.10 20:26
 citēt
Kā atšķirt? Pavisam vienkārši, profesionālis netērēs laiku atverot tik glupus topikus amatieru fotosaitā ;)
Publicēts: 01.03.10 21:41
 citēt
greenman:Kā atšķirt? Pavisam vienkārši, profesionālis netērēs laiku atverot tik glupus topikus amatieru fotosaitā ;)

Laabaisss!!! Es kā amatieris piekrītu. un beidzot sapratu kāāādi "profi" te tik daudz spamo.:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.03.10 22:03
 citēt
Gudris:
greenman:Kā atšķirt? Pavisam vienkārši, profesionālis netērēs laiku atverot tik glupus topikus amatieru fotosaitā ;)
un nelasīs šitādus topikus arī :face-wink:

He, hehehe, tad sanāk ka Lunis visglupākais, viņam visgarākie teksti :D
Publicēts: 01.03.10 22:05
 citēt
Luxferre:Lunis, Tu par maniem ceņikiem ar mok zini, kādi man bijuši darījumi utt. ?

Priekš kam , tu nekur nelien un neviens tev uzmanību nepieverš strādā mierīgi un neviens par tevi neintresējās jo tirgu nečakarē:) Vienīgo laikam ko esmu redzējis tas ir moču kalendārs :) Mani galīgi neintresē cilvēki kuri pastāvīgi nespēlē tirgū vai neduļķo ūdeni tajā ar jocīgiem darijumiem un jocīgām izdarībām:):) Parasti uzzinu par tiem kas kautko novāra vai ar kuriem piemēram jocīgi izpaužās kā piemēram dažs labs "Pa draugam" tasītājs kurš jokaini parēgojās vienā otrā vietā ko nav spējīgs gan pavilkt bet nu deguns jāiebāž un cenas japasēdina un parejiem bizness jāpačakarē "Pa draugam" :):)
Publicēts: 01.03.10 22:08
 citēt
ak34:Grāmtvedība un billances ir vienkāršas lieta. Lielam uzņēmumam problēma ir nevis sarežģītībā, bet grāmatojamo dokumentu daudzumā. Elementāra artimētika, kas prasa uzmanību. Cita lieta ir nodokļu optimizācija - tad ir jāzin nedaudz vairāk, bet arī nav traki, jo mūsu nodokļu likumdošana ir relatīvi vienkārša.

Nepareizi- mazam uzņēmuman grūtāk, poziciju jūra tā pati, bet var atļauties pusgrāmatvedi, kamēr lielajam ir bilances un revirorspējīgi grāmatveži :)
otrs, likumdošana relatīvi vienkārša, kuru pataisa faktiski sarežģītu likumu nepārtrauktā mainība :(
Publicēts: 01.03.10 22:16 labots
 citēt
Haiduks:He, hehehe, tad sanāk ka Lunis visglupākais, viņam visgarākie teksti :D

Tur nu gan tev tasnība , man REGULĀRI satiktie kolēģi saka "Tu beigsi cepties un skalot smdzenes tiem loxiem , uzrodās un pazūd un neviens par viņiem vairs neatcerēsies" :):) Man godīgs sako smiekli NĀK ka par pēdējiem gadiem ~10 no visa MILZĪGĀ bara "Talantu" kautko vērā ņemamu ir spējuši sasniegt tik 3 cilvēki Andrez . Plūme . Vinils viss nevins "Pa draugam @ Pa lēto @ Mācību nolūkos" strādājošais nav spējis uzrādīt pilnīgi nekādus verā ņemamus un kautcik nozīīgus BIZESA rezultātus:):) Tāpēc ar AUXŠĀ nevisn par to nestreso lai arī kādam baig liekās ka "Vissi satraucās" :):) Es neko tādu ne no viena sava kolēģa neesmu dzirdēji NE REIZI ka viņam kāds kautko būtu atņemi , bet nu ISSKATĀS MEŽONĪGI ka mulķi uzvedās un cik glupi izpažās. Es tev piemēra pēc varu minēt leģendaro KRUTA projekta komercdirektori kura Parādija tāmi kurā bij skaidri redzams ka MUMS DIVIEM ar kādu vecmeistaru SAMKSĀTS ir tikpat daudz cik pārējiem ~ 50 "Pastrādāt gribētājiem" KOPĀ :):) Skuķu škilšana SEN vairs nav nekāds nizness jau gadus 15 DROŠI :):) Lidz ar to normāls biznes ir tikai ka TĪRIE ienākumi mēnesī ir rakstāmi vismaz ar 4 cipariem , viss parējais ir atvainojiet "Sīki haltūristi" kuri sapņo braukt strādāt uz ārzemēm par Metinātājiem Celtniekiem:):)
Publicēts: 01.03.10 22:30
 citēt
Lunis:
Luxferre:Lunis, Tu par maniem ceņikiem ar mok zini, kādi man bijuši darījumi utt. ?

Priekš kam , tu nekur nelien un neviens tev uzmanību nepieverš strādā mierīgi un neviens par tevi neintresējās jo tirgu nečakarē:) Vienīgo laikam ko esmu redzējis tas ir moču kalendārs :) Mani galīgi neintresē cilvēki kuri pastāvīgi nespēlē tirgū vai neduļķo ūdeni tajā ar jocīgiem darijumiem un jocīgām izdarībām:):) Parasti uzzinu par tiem kas kautko novāra vai ar kuriem piemēram jocīgi izpaužās kā piemēram dažs labs "Pa draugam" tasītājs kurš jokaini parēgojās vienā otrā vietā ko nav spējīgs gan pavilkt bet nu deguns jāiebāž un cenas japasēdina un parejiem bizness jāpačakarē "Pa draugam" :):)
Fantazor, tu atkal par mani runā, nestāsti cilvēkiem muļķības, man ar tevi nav ceļi krustojušies (tobiš ar taviem mistiskajiem zviedriem un mega studiju latgalē - kuru neviens nekad nav redzējis) Ja kādam kko esmu čakarējis, lai pats runā, ne tu te savas fantāzijas stāsti.
Šai topikā vēlreiz pierādījās, ka baumu meistars tu esi - nezini, bet viena tante teica...
Nosauc kaut vienu cenu, kuru būtu piečakarējis - Dinamo, Balta, Hansabanka - kkādus smieklīgus individuālos??? Piemērus studijā...
Vai būs vēlviens tikpat smieklīgs piemērs kā Iedomu spārni??? Tā starpcitu - viņiem naudas nav ;) lai kko noplēstu un no mārketinga viedokļa man pat izdevīgāk sanāca nekā ja viņi man samaksātu 100 - 200 vai 300 Ls
Ja jau tu esi tik liels biznesmenis - vajadzēja jau saprast, ne?
Publicēts: 01.03.10 22:43 labots
 citēt
Lutums: Tā starpcitu - viņiem naudas nav ;) lai kko noplēstu un no mārketinga viedokļa man pat izdevīgāk sanāca nekā ja viņi man samaksātu 100 - 200 vai 300 Ls

Tavs "Marketinga viedoklis" atbilst Latvijas Celtnieka viedoklim par marketingu :):) Visur citur tas saucās "Tirgus čakarēšana" , tieši tāpēc tu taga esi tur kur esi ar vaidiem par "Peļņas trūkumu" bet visi vecie kā strādāja tā strādā nav dzirdēts ka kāds šiem maz maksā:):) Ja tev te beigās kāds arī būtu ko normāli maksājis taga nebūtu jātup uz salas , bet redz ka ielīst un pačakarēties paspēji daudzkur:):) Balta , Hanzabanka parasti maksā TĀ ka ar pāris pasūtijumiem no viņiem pietiek lai gadu neko nedarītu:):)
Publicēts: 01.03.10 22:50
 citēt
Es Lutumu mazliet pazīstu un viņš nu diez vai kādam tirgu ir čakarējis, dempingojis...

Kas attiecas uz virtuālu tirgus čakarēšanu, tad ogrēnieši savulaik dempingoja... Piemēram Reno ilgu laiku pa dvacāru bildēja (varbūt joprojām bildē)... arī Sundew kādreiz diez ko spoži biznesā negāja...

Lunis, varētu sava gala fotogrāfus biznesā pamācīt... ;)

Vēl gribētu atzīmēt ka šādi tenkojot vienam par otru fotogrāfu tēlu Latvijā nevar uzlabot... :(
Publicēts: 01.03.10 22:55
 citēt
ja muld par tēmu - < Kā atsķirt profesionālu fotogrāfu no amatieru fotogrāfa?>, tad tas nav profesionālis......:bad_smile:
Publicēts: 01.03.10 22:57
 citēt
Gudris:reklāmas tirgus ir krities par 60% un cenas ir krietni lejā

sūdīgi tev, jāsaka tā :) nekas nav krities, un ir pieaugums pret pagājušo gadu. vismaz manā jomā, sektorā un biznesā.
Publicēts: 01.03.10 23:00
 citēt
Zini, ja tā godīgi, tad tādiem kā luņiem es arī pa 5 lati neko nepasūtītu, ... kaut kā iekšējā balss saka, ka ar šādiem puišiem nav aršana.. var jau būt, ka kļūdos.
Publicēts: 01.03.10 23:08 labots
 citēt
Luxferre:Piemēram Reno ilgu laiku pa dvacāru bildēja (varbūt joprojām bildē)... arī Sundew kādreiz diez ko spoži biznesā negāja...

Nedz Sundew nedz Reno nav PROFESIONĀĻI viņi ir kā tautā saka "Foto Makslinieki" kas ir pilnīgi kas cits neka PAR NAUDU stradajošs foto profesionālis jo pamatdarbs viņiem ir pilnīgi kautkas cits , neviens no viņiem nedarbojās NEVIENĀ no "Biznesa jomām" pastāvīgi un nākādi neietekmē kautko ko varētu saukt par "Biznessu" , kā jau teicu SKUĶU BILDĒŠANA vispār nav nekāds bizness jau gadus 15 vismaz , BIZNES ir KORPORATŪVU pasūtijumi kuru budzets ir rakstāms vismaz ar 4 cipariem :) Esmu strādājis gan ar Balta gan Hansabanka , gan visām pārējām bankām kādas vien ir :) Man plūss ka es zinu KOPĒJO tāmi šādiem pasākumiem parasti tās ir DESMITOS tūkstošos mēramas:) Netaceros gadijumu ka strādājot uz BANKU tāmes par Foto darbiem būtu bijusi mazāka par 2-3 T Ls :):) Tā nav mainijusies arī joprojām jo gada beigās ar taisjām darbu BANKAI un tāme par foto bija ~ 2 t Ls :):) Nupatās dzeki taisa GADA PARSKATUS visādām finasu organziācijām TĀME "No lidz " ~15-20 t Ls :):)
Publicēts: 01.03.10 23:13
 citēt
Gudris:
Lunis:bet visi vecie kā strādāja tā strādā nav dzirdēts ka kāds šiem maz maksā:):)
Ko Tu tur fantazē...visi vecie tagad sēž bez darba un raksta stulbus tekstus par jaunajiem netā....reklāmas tirgus ir krities par 60% un cenas ir krietni lejā ...ir tikai Daži vecie kam ir patstāvīgas kundes tie turās....pārejie sūkā ledu tāpat kā Tu :face-glasses:

KURŠ tev to stāstija? Kāda no tavām pastulbajām blondīnēm vai tiem kam "Vissi nosit cenas" ?:) Vari paparasīt gan Andrez vinš tev ļot labi pastāstīs ka VISS NOTIEK un nevins "Juanais talants" amēr sevi nav pa isto pierādījis natiek klāt NEVIENAM kautcik ievērojama pasūtijumām:):) Redzot ar lkādu tehniku šancē kolēģi kuri ikdienā un veiksmīgi stādā man apslūti neliekās ka KĀDAM tur būtu kādas "Grūtības" ar jebkādiem klientiem:):)
Publicēts: 01.03.10 23:14 labots
 citēt
UldisS:Zini, ja tā godīgi, tad tādiem kā luņiem es arī pa 5 lati neko nepasūtītu, ... kaut kā iekšējā balss saka, ka ar šādiem puišiem nav aršana.. var jau būt, ka kļūdos.

Tici man es pat par brīvu neņemtu nevienu no tevis ražotājiem "Kokgabaliem" mājās , baig sūdīga aura esot pēc nostāstiem:):)
Publicēts: 01.03.10 23:17
 citēt
Gudris:
versatile: ir pieaugums pret pagājušo gadu. vismaz manā jomā, sektorā un biznesā.
oo kruta ..pret pagājuso gadu :D

Tev gluži tāpat kā taviem čomiem "Celtnieki galdniekiem" visai pagrūti saprast ka NEKAS NAV GĀJIS MAZULĀM , viss ir atgriezies ~10 gadus vecā pagātnē :):) Apcirpti ir visādi "Sīkie štrunti" kas sabrieduši pa "Traknajiem gadiem" bet nekas nav alpriest uz LIELAJIEM BUDZETIEM :):) Publika taga tērējas tāpata kā agrāk TIKAI LIELĀM LIETĀM kas ness reālu atdevi neviss "Prestīža bezmaksas štruntiem" uz ko ar pa reize piekērās visādas sīkās zivteles:):)
Publicēts: 01.03.10 23:24 labots
 citēt
Gudris:http://studioglamour.lv/profesionals-fotografs/profesionala-fotografija/

66,6% 34.14-zdjož. :grimace:
SvilpisLupis:Es gan neesmu grāmatvedis.
a es esmu. ne tikai grāmatvedis, bet arī grāmattinis, grāmatnesis un grāmatskaitis. :grimace:
a nahren jāatsķir profesionālu fotogrāfu no amatieru fotogrāfa?
Publicēts: 01.03.10 23:32
 citēt
Lunis:
Lutums: Tā starpcitu - viņiem naudas nav ;) lai kko noplēstu un no mārketinga viedokļa man pat izdevīgāk sanāca nekā ja viņi man samaksātu 100 - 200 vai 300 Ls

Hanzabanka parasti maksā TĀ ka ar pāris pasūtijumiem no viņiem pietiek lai gadu neko nedarītu:):)
naivuma kalngals - gribēji zināt SPEC, lielie visbiežāk ir skopi.
Starpcitu - uz salu mani uzaicināja, ne es aizlaidos - šeit varu nopelnīt daudz vairāl nekā Latvijā + mušas nekož un ziemas zābaki nav nepieciešami. Un tavs bizness iet labi?:face-glasses:
2. Karoč, kamēr nebūs neviena pierādījuma par to, ka būtu cenas dempingojis - labāk sēdi un klusē...
savus mednieku stāstus vari stāstīt kādam bērnam, kas sēž ar vaļā muti un klausās kā tu lej ūdeni...- vispār jau inčīgi :D
Fantazjors ;)
Publicēts: 01.03.10 23:33
 citēt
Lunis:
UldisS:Zini, ja tā godīgi, tad tādiem kā luņiem es arī pa 5 lati neko nepasūtītu, ... kaut kā iekšējā balss saka, ka ar šādiem puišiem nav aršana.. var jau būt, ka kļūdos.

pēc nostāstiem:):)
:D :D Ha HA HA..... :D
Publicēts: 01.03.10 23:43
 citēt
Lutums: naivuma kalngals - gribēji zināt SPEC, lielie visbiežāk ir skopi.
Starpcitu - uz salu mani uzaicināja, ne es aizlaidos - šeit varu nopelnīt daudz vairāl nekā Latvijā + mušas nekož un ziemas zābaki nav nepieciešami. Un tavs bizness iet labi?

Jā manau bzinesu aukstie vēji ar neietekmē , es savus biznesus vadu pats jau vāirāk kā 20 gadus un nav bijis iemesls sūdzeties :):) Skopi ir nevis LIELIE bet gan "Draugi" kam liekās ka draugiem bezdarbniekiem labi maksāt nav stils:):) Esi kādreiz redzējis ar kādu tehniku strādā dzeki kas taisa Banku @ Reklāmu pasūtijumus , ar "Skopiem" klientiem tādu nedz nopirksi nedz atpelnīsi un viņi paralēli nav nedz "Makleri nedz Celtnieki" :):)
Publicēts: 01.03.10 23:49 labots
 citēt
Gudris:http://studioglamour.lv/profesionals-fotografs/profesionala-fotografija/

Profesionālam fotogrāfam piemīt šādas īpašības:

1.Fotogrāfs nestāv kolēģu objektīviem priekšā - īpaši, kad ne bildē, bet kasa pakaļu un/vai skatās, ko varētu padzēst no kartes, kuru aizmirsis noformatizēt.
2.Fotogrāfija tiek uzņemta ar tehniku, ar kuru fotogrāfs prot apieties.
3.Fotogrāfs m/b bildes kopē AGFA 113 filtra gaismā, ne sarkanajā
4.Fotogrāfs nemedz presenes laikā pa debilku teikt: "ja tut na presskonferencii s Biļļijem Kobanom!"!
5.Prasme ielikt filmu kamerā.
6.Fotogrāfs nevalkā apkaltus fašistu zābakus un pārvietojoties netaisa lielu trobeli
7.Fotogrāfs nemauc teātrī ar blici.
8.Fotogrāfs prot ietīt filmu 2-spirāļu tankā
9.Fotogrāfs bildējot kāzas Dievnamā nelien altāra daļā (pa laicīgam uz tā proscēnija!)!
10.Fotogrāfs prot bildēt gan lamūra, gan glamūra bildes.
Publicēts: 01.03.10 23:50 labots
 citēt
bankas reklamas netaisa, reklamas studijaam pasuta agenturas vai taisa agenturu shtata makslinieki.
var redzet, ka no reklamas jomas sajegas tev nekadas.
Publicēts: 01.03.10 23:55
 citēt
Visu nelas'iju, bet pac'el'as jaut'ajumi -
1. Kamd'e'l vajadz'igs at's'kirt profu no amatiera?
2. Man p'arinstal'eja kompi. Pazuda garumz'imes. Kur t'as mekl'et??
Publicēts: 01.03.10 23:56
 citēt
versatile:bankas reklamas netaisa, reklamas studijaam pasuta agenturas vai taisa agenturu shtata makslinieki.
var redzet, ka no reklamas jomas sajegas tev nekadas.

PRECĪZI un cik "Aģentūra" grib maksāt par FOTO tik viņa arī maksā:):) Tāpēc jau ar uzjautrinos "Skopi" :):) Pašu "Draudziņi" apčakarē un tāpec banka skopa , slikti draudziņi acīm redzot vai uskata ka tādam nav vērts maksāt:):)
Publicēts: 02.03.10 00:01
 citēt
Lunis:
Lutums: naivuma kalngals - gribēji zināt SPEC, lielie visbiežāk ir skopi.
Starpcitu - uz salu mani uzaicināja, ne es aizlaidos - šeit varu nopelnīt daudz vairāl nekā Latvijā + mušas nekož un ziemas zābaki nav nepieciešami. Un tavs bizness iet labi?

Jā manau bzinesu aukstie vēji ar neietekmē , es savus biznesus vadu pats jau vāirāk kā 20 gadus un nav bijis iemesls sūdzeties :):)
Man prieks par tevi - redzi, ar to arī mēs atšķiramies, ka tev traki interesē kā iet pārejiem, a bet man nē.
Bet vēljoprojām nevaru nomierinātes par to cenu čakarēšanu :D Moš ielies sludekli, lai atsaucas visi, kas cietuši pateicoties Lutumam :D Moš vēl ko jaunu uzzināsi - pēc nostāstiem :D
PS. Tu nepārtraukti piemini tos celtniekus, tas tu uz mani tēmē - ja jā, atkal laža, man ar celniekiem sakars mazs.
Publicēts: 02.03.10 00:12
 citēt
etwas:2. Man p'arinstal'eja kompi. Pazuda garumz'imes. Kur t'as mekl'et??
tikai tirgū pie vecenītēm! :grimace:
ko ta, latviskojamo neieinstalēja? provē turot labo "ALT".
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt