Ā ,jā, vēl somu Lowepro Omni Trekker 44.5 x 16 x 31 cm, soma ir ļoti ietilpīga(1-2 Fotokameras + 6-8 objektīvi, zibspuldzes un aksesuāri), tik cenu vēl neesmu izdomājis.
Lunis nebija viņam tik maza cena. viņs par vienu gab bez objektīva 70 vai 80 prasīja. Ja tu runā par to, kas dažas dienas atpakal tirgoja. Vismaz cena viņa iedotajā atsaucē tāda bija.
Taga šitos tirgo viss reku velviens šodien tirgo Steidzami pārdodu maz lietotu pusprofesionālu 35mm filmu spoguļkameru Canon EOS 33 ideālā stāvoklī, komplektā ar objektīvu Sigma zoom 24-70 F3,5-5,6
Gribu uzsvērt, ka šitiem baigi labie tie gripi izdevušies, nu nežēligi ērts. Kad man bij vēl 40D nu tam tas grips vienkārši ..... fotoaparāts pārvērtās par smagu nelietojamu kluci, a te viss sakārtos BP 300 rulz. (ps. grips jau ietilpst cenā )
shvaboc:tikai rullis uz gripa šitam gan pietrūkst.
Par cik es filmai baigi neko nekonfigurēju pie katra spiediena, tad jutos ļoti apmierināts arī bez rulīša. ar C 24-70 2,8 bildes bija vienkārši debeškīgas, pat bildes saturs dažkārt likās mazsvarīgs, bet tās krāsas, kvalitāte, dzīvīgums uh.. nu jūs sapratāt.
shvaboc:tikai rullis uz gripa šitam gan pietrūkst.
Par cik es filmai baigi neko nekonfigurēju pie katra spiediena, tad jutos ļoti apmierināts arī bez rulīša. ar C 24-70 2,8 bildes bija vienkārši debeškīgas, pat bildes saturs dažkārt likās mazsvarīgs, bet tās krāsas, kvalitāte, dzīvīgums uh.. nu jūs sapratāt.
A ko ta pārdod, ja tik forša kvalitāte? (ar digi tā nebūs, neceri, ja nu vienīgi ar labu FF...)
A ko ta pārdod, ja tik forša kvalitāte? (ar digi tā nebūs, neceri, ja nu vienīgi ar labu FF...)
Nav ko likt viņam virsū un tik drīz šķiet ka arī nebūs. A kad būs kāda liekāka naudiņa arī domāšu. citādi stāv jau pusgadu plauktā un put, labāk, lai strādā citās prasmīgās rokās.