Ja nav dotību saskatit uzreiz, tad to var mēgināt uztrennēt, fotokursi, skolas un grāmatas ir kā palīglīdzeklis fotopasaules izpratnei. Galvenais, manuprat, ir prakse
daudz jādzer, jābūt gejam un autsaideram, jālieto narko, jādzird balsis, vēlama epilepsija, vai vismaz encefalīts, jāurbina deguns, jāienīst kaķi, jākultivē fobijas ( JA NAV - RADI ! ) bet bilde profilā man atkal čukst, ka tev ir cerība. PS iededz svecīti baznīcā....
NilsS:daudz jādzer, jābūt gejam un autsaideram, jālieto narko, jādzird balsis, vēlama epilepsija, vai vismaz encefalīts, jāurbina deguns, jāienīst kaķi, jākultivē fobijas ( JA NAV - RADI ! ) bet bilde profilā man atkal čukst, ka tev ir cerība. PS iededz svecīti baznīcā....
NilsS:daudz jādzer, jābūt gejam un autsaideram, jālieto narko, jādzird balsis, vēlama epilepsija, vai vismaz encefalīts, jāurbina deguns, jāienīst kaķi, jākultivē fobijas ( JA NAV - RADI ! ) bet bilde profilā man atkal čukst, ka tev ir cerība. PS iededz svecīti baznīcā....
šī atbilde vieš cerības manā skatījumā uz nākotni! paldies TEV
backspin:Ja nav dotību saskatit uzreiz, tad to var mēgināt uztrennēt, fotokursi, skolas un grāmatas ir kā palīglīdzeklis fotopasaules izpratnei. Galvenais, manuprat, ir prakse
prakse laba lieta, bet vienpatībā jau to darīt nav nozīmes, ne?
backspin:Ja nav dotību saskatit uzreiz, tad to var mēgināt uztrennēt, fotokursi, skolas un grāmatas ir kā palīglīdzeklis fotopasaules izpratnei. Galvenais, manuprat, ir prakse
tikai un vienīgi VISstingrākajā pašizolācijā Tu atradīsi savu skatījumu un izkopsi To, būdams brīvs no apkārtējās ietekmes. LV netrūkst vecu, pamestu graustu, ieņem kādu, iekārtojies un domā par foto domā domā domā.......
vinieks: prakse laba lieta, bet vienpatībā jau to darīt nav nozīmes, ne?
Es eju bildēt tikai viens pats, jo tad neviens netraucē, varu stundām ilgi vazāties apkārt, meklēt labāko skatupunktu, gaidīt gaismas utt. kad ir kas safočēts, apstradāju un tad kādam atrādu, lai pakritizē
Es eju bildēt tikai viens pats, jo tad neviens netraucē, varu stundām ilgi vazāties apkārt, meklēt labāko skatupunktu, gaidīt gaismas utt. kad ir kas safočēts, apstradāju un tad kādam atrādu, lai pakritizē
tik primitīva pieeja netiek izskatīta ! turklāt visi lielie foto Guru saka vienu un to pašu - īstā Bilde dzimst galvā, jebšu tā jāiznēsā kādu laiku iepriekš, tā ka kamera te vispār lieka...
vinieks:
tikai un vienīgi VISstingrākajā pašizolācijā Tu atradīsi savu skatījumu un izkopsi To, būdams brīvs no apkārtējās ietekmes. LV netrūkst vecu, pamestu graustu, ieņem kādu, iekārtojies un domā par foto domā domā domā.......
nē šis variants nav labs
tad nu apdrošinies, lai vismaz nesērošajiem palicējiem kāds labums, un sāc īstenot gejaalkoholiķanarkomānafotomāksliniekaekshibicionistavuārista programmu
backspin: Es eju bildēt tikai viens pats, jo tad neviens netraucē, varu stundām ilgi vazāties apkārt, meklēt labāko skatupunktu, gaidīt gaismas utt. kad ir kas safočēts, apstradāju un tad kādam atrādu, lai pakritizē
a kur tu vazājies? moš pamet ideju
mauku māja būs labs starts....! es lasīju, ka Tulūzs-Lotreks ( arī mākslinieks, ja nu kāds nezināja ) esot tur bezmaz vai dzīvojis, tā ka uz priekšu..... meklē [url=www.intimserviss.lv vai]www.intimserviss.lv vai[/url] [url=www.maukumaja.lv]www.maukumaja.lv[/url]
Jāiet dabā, paņem līdz kādas maizītes vai bulciņas, kaut ko padzerties un ej pastaigā. Es tak nezinu, kur tu dzīvo un kāda tev tā vide apkārt, tāpēc grūti ko konkrētu ieteikt. Man tuvumā ir daudz meža, vismaz 2 upes un pāris ezeri, daži purvi kā arī viena pilsēta
backspin:Jāiet dabā, paņem līdz kādas maizītes vai bulciņas, kaut ko padzerties un ej pastaigā. Es tak nezinu, kur tu dzīvo un kāda tev tā vide apkārt, tāpēc grūti ko konkrētu ieteikt. Man tuvumā ir daudz meža, vismaz 2 upes un pāris ezeri, daži purvi kā arī viena pilsēta
pirmkart jabut iedzimtas otkart jabilde vienam - tad bus unikalsneatkartojuam un tikai tas kadrs..treskat jatrenejas un jalasa literatura.. un piektkartvai arii pirmkart KABUT IEKSEJAM GRIBASPEKAM (nemanot sevi)
rkraw:pirmkart jabut iedzimtas otkart jabilde vienam - tad bus unikalsneatkartojuam un tikai tas kadrs..treskat jatrenejas un jalasa literatura.. un piektkartvai arii pirmkart KABUT IEKSEJAM GRIBASPEKAM (nemanot sevi)
SvilpisLupis:
Jāsāk beidzot dzīvot un saskatīt apkārt ko vairāk par iespēju pačatot forumos.
Es maz čatoju un šis vispār mans pirmais topiks, ilgi nevarēju saņemties to izveidot
Zīmīgi, ka dzīves daļu izlaidi un sāki runāt par sev maz pazīstamo čatiņu. Bet nopietni ... paskaties kaut vai kādu mākslas filmu, ja nerodas neviena ideja, tad skaties vēl un vēl. Visi gan nav vizuālisti.
nee - nesaprotu. kad es saaku nebija veel izdomaata taada lieta kaa niki. jaanis bija jaanis... un jaanja viedoklis bija viedoklis. un ja kas - jaanim bija par savu viedokli jaatbild.
Laciz:nee - nesaprotu. kad es saaku nebija veel izdomaata taada lieta kaa niki. jaanis bija jaanis... un jaanja viedoklis bija viedoklis. un ja kas - jaanim bija par savu viedokli jaatbild.
Laciz:nee - nesaprotu. kad es saaku nebija veel izdomaata taada lieta kaa niki. jaanis bija jaanis... un jaanja viedoklis bija viedoklis. un ja kas - jaanim bija par savu viedokli jaatbild.
Un ja par tēmu, tad man domāt ar vienu ideju vien nepietiek! Ir jāpārzina pēcapstrādes programmas vnk perfekti. Jo līdz šim neesmu nevienu krutu bildi redzējis bez apstrādes. Pieņemsim Kārļa K. bildes ir ne tikai perfekti kadrētas, bet arī šopotas kā pienākas. Var jau būt es kļūdos, bet paņemsim kādu top bildi: www.fotoblog.lv... te ir labi nošopots un cilvēkiem tas patīk.
Man reti sanāk nepaņemt savu mazo kameru un kad nepaņemu un ieraugu ko interesantu tad sirds aiz sāpēm sažņaudzas ar domu nu kapēc nepaņēmu! Un arī iedvesma nestāv klāt nepārtraukti tā atlido un aizlido un tad atkal atlido... īsāk sakot lai kur būtu arī jūs, līdzi ņemiet savu ''melno'' P.S un ja jau tāda profila bilde kapēc neuzņemt fotosesiju '' Pie zobārsta''? es jau iedomājos kadrus ar sejām, kuros atspoguļojas sāpes un no sāpēm rokas iekrampētas sēdeklī! tas būs kkas labāks par Terminatoru! Realitāte!
Fotogrāfija ir valoda. Un, kā labi zināms, tad ir interesanti sarunu biedri un garlaicīgi ļautiņi, kuru runas tikai uzdzen žāvas. Pamēģini saprast ar ko tie atšķiras, tad būs arī skaidrs ar ko atšķiras interesanta bilde no garlaicīgas.
P.S. Pēcapstrāde ir gramatika. Un stulba doma, gramatiski pareizi izteikta, par gudru tādēļ nepārvērtīsies.
Piemēram, Terminators vai Zāģis V derēs? Tās arī mākslas filmas.
Tev droši vien nederēs, jo var noprast, ka jau esi tās noskatījies, bet vēl joprojām šaubies par to piemērotību ideju patapināšanai. Pamēģini Rīgas kinostudijas Vella kalpus.
No filmām var rasties stereotipi, kuriem būs grūti pārkāpt. Rezultāts būs vāja interpretācija. Kā piemērs: Avotārs. Sen jau sireālistu darbos biju ievērojis Kamerūna mākslinieku idejas (nav jau brīnums- 15 gados grūti ko paturēt noslēpumā) un tikai tagad atklāju pirmavotu. Bet grāmatu uzburtie tēli ļoti labi noder. Vai, kā man, piemēram, mūzikas iespaids vien rada bildi, atliek tikai atrast laiku realizācijai. Citi saka, ka jāsāk ar kopēšanu... tam nepiekrītu.