forum.gif
neko
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / neko
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.10 14:12
 citēt
fottto:Fotogrāfija ir valoda. Un, kā labi zināms, tad ir interesanti sarunu biedri un garlaicīgi ļautiņi, kuru runas tikai uzdzen žāvas. Pamēģini saprast ar ko tie atšķiras, tad būs arī skaidrs ar ko atšķiras interesanta bilde no garlaicīgas.

P.S. Pēcapstrāde ir gramatika. Un stulba doma, gramatiski pareizi izteikta, par gudru tādēļ nepārvērtīsies.

Labi formulēta atbilde, tas daudz ko izskaidro un paskaidro! Bilde ir jautājums uz kuru atbild skatītājs, tas takā skaidrs, vēl tikai jāapdomā kā to realizēt!
Publicēts: 01.03.10 14:13
 citēt
dolldia:
P.S :D un ja jau tāda profila bilde kapēc neuzņemt fotosesiju '' Pie zobārsta''? es jau iedomājos kadrus ar sejām, kuros atspoguļojas sāpes un no sāpēm rokas iekrampētas sēdeklī! tas būs kkas labāks par Terminatoru! Realitāte!

nu ne katrs ir gatavs demonstrēt savu mutes dobumu, bet doma laba :D
Publicēts: 01.03.10 14:44
 citēt
Eltons:No filmām var rasties stereotipi, kuriem būs grūti pārkāpt.
Rezultāts būs vāja interpretācija.

Tad var pieņemt, ka pēc kāda romāna izlasīšanas mēs varētu sākt runāt ar citiem šī darba personāžu citātos.
Kādus kopīgus stereotipus varētu radīt Lielo cerību vai Cepurnieka pils ekranizējums un CSI sērijas? Ja tās pateiktu priekšā, teiksim, ka cilvēki labprāt vēro citus cilvēkus, tad tas būtu zināms ieguvums.
Publicēts: 01.03.10 14:45
 citēt
Ieslēdz televizoru un bildē visu pēc kārtas.
Publicēts: 01.03.10 14:50
 citēt
blac:Ieslēdz televizoru un bildē visu pēc kārtas.

galīgi garām :face-grin:
Publicēts: 01.03.10 14:59 labots
 citēt
SvilpisLupis:
Eltons:No filmām var rasties stereotipi, kuriem būs grūti pārkāpt.
Rezultāts būs vāja interpretācija.

Tad var pieņemt, ka pēc kāda romāna izlasīšanas mēs varētu sākt runāt ar citiem šī darba personāžu citātos.

Pilnīgi reāli.
Studentu gados mēs ar kursabiedru Šveiku zinājām praktiski no galvas un sabiedrībā uzjautrinājāmies savstarpēji runādami citātos no šī ģeniālā darba... bija patiesi jautri.
Bet par manis augšminētajiem stereotipiem runājot, nu neizdomās cilvēks pēc jau iestudēta tēla dizaina neko jaunu un oriģinālu, tikai atkāros (varbūt kļūdos, jāiedziļinās tad precedentos).
Kā piemēram, es gribu izveidot bildi pēc dziesmas
"Komm in mein Boot
ein Sturm kommt auf
und es wird Nacht..."
un nevaru un nevaru attālināties no jau ieprogrammēta redzētā tēla...
Publicēts: 01.03.10 15:05
 citēt
Būtu forši izveidot foto konkursu, piemēram tēma:"izvēles priekšā"

Darbus ar šādu nosaukumu atrādīt te blogā, pieņemsim 15.03.2010

Un tad jau varētu papētīt, cik nu kuram interesants rezultāts sanāks :)
Publicēts: 02.03.10 21:58
 citēt
vinieks:Būtu forši izveidot foto konkursu, piemēram tēma:"izvēles priekšā"

esmu merkantīls.
motivācija ?
bučas dosi, ja ?
Publicēts: 02.03.10 23:17
 citēt
NilsS:
vinieks:Būtu forši izveidot foto konkursu, piemēram tēma:"izvēles priekšā"

esmu merkantīls.
motivācija ?
bučas dosi, ja ?

Motivāciju varētu izdomāt, piemēram kādu FL naudiņu uzvarētājam, bet ir viens BET

Uz doto brīdi te visi aizņemti ar laipnību apmaiņām un citām negācijām :) Tāpēc šāds pasākums patreiz nav nevienam vajadzīgs ;)
Publicēts: 03.03.10 00:29
 citēt
fottto:Fotogrāfija ir valoda. Un, kā labi zināms, tad ir interesanti sarunu biedri un garlaicīgi ļautiņi, kuru runas tikai uzdzen žāvas. Pamēģini saprast ar ko tie atšķiras, tad būs arī skaidrs ar ko atšķiras interesanta bilde no garlaicīgas.

P.S. Pēcapstrāde ir gramatika. Un stulba doma, gramatiski pareizi izteikta, par gudru tādēļ nepārvērtīsies.

:face-wink:
Publicēts: 03.03.10 08:03
 citēt
vinieks:
NilsS:
esmu merkantīls.
motivācija ?
bučas dosi, ja ?

Motivāciju varētu izdomāt, piemēram kādu FL naudiņu uzvarētājam, bet ir viens BET

Uz doto brīdi te visi aizņemti ar laipnību apmaiņām un citām negācijām :) Tāpēc šāds pasākums patreiz nav nevienam vajadzīgs ;)

nē, man tā nav motivācija.
ir gana citu konkursu, ar kaut vai kādu balvu fondu....
Publicēts: 03.03.10 09:25
 citēt
Tad šis pasākums sevi norok nesākoties :(
Publicēts: 04.03.10 20:54
 citēt
vinieks:Un ja par tēmu, tad man domāt ar vienu ideju vien nepietiek! Ir jāpārzina pēcapstrādes programmas vnk perfekti. Jo līdz šim neesmu nevienu krutu bildi redzējis bez apstrādes. Pieņemsim Kārļa K. bildes ir ne tikai perfekti kadrētas, bet arī šopotas kā pienākas. Var jau būt es kļūdos, bet paņemsim kādu top bildi: www.fotoblog.lv... te ir labi nošopots un cilvēkiem tas patīk.

Es domāju, ka var uzdot jautājumu "kā uztaisīt interesantu bilžuku". Un, tātad, ja nesanāk nofočēt, tad var:
1) uzgriezt kontrastu vai tieši otrādi - samīkstināt;
2) uztaisīt melnbaltu vai uzgriezt krāsas;
3) spēcīgi nokadrēt vai vismaz pagriezt slīpi;
4) ja bilde nav glābjama, tad negatīvās lietas akcentēt un nosaukt to par mākslu;
5) izdrukāt uz laba papīra un parakstīt, +var ielikt rāmī...

ceru, ka kāds papildinās... :)
Publicēts: 04.03.10 20:57
 citēt
Eh PrioRita, bezgalīgs stāsts :)
Publicēts: 04.03.10 21:02
 citēt
Man patīk punkts nr 2. :)
Kā to visu var izdarīt ar filminieku, ja bildēts ar menbalto filmu :amazing:
Publicēts: 04.03.10 21:05
 citēt
Priorita - ja apskata gala rezultaatu tad jaaskataas bagaazha. ja ar to nodarbojas iesaaceejs, tad visticamaak saakums bijis neizdevusies bilde. Ja nopietns fotogrāfs, tad iespeejams, ka tam pamataa ir kaada koncepcija.
Publicēts: 04.03.10 21:06
 citēt
zazis:Man patīk punkts nr 2. :)
Kā to visu var izdarīt ar filminieku, ja bildēts ar menbalto filmu :amazing:
Zazi - man pasham galerijaa ir divas izkraasotas melnbaltas bildes. Atradiisi - dabuusi cepumu!
Publicēts: 04.03.10 21:13
 citēt
Laciz:Priorita - ja apskata gala rezultaatu tad jaaskataas bagaazha. ja ar to nodarbojas iesaaceejs, tad visticamaak saakums bijis neizdevusies bilde. Ja nopietns fotogrāfs, tad iespeejams, ka tam pamataa ir kaada koncepcija.

aha.
Publicēts: 05.03.10 07:35
 citēt
NilsS:daudz jādzer, jābūt gejam un autsaideram, jālieto narko, jādzird balsis, vēlama epilepsija, vai vismaz encefalīts, jāurbina deguns, jāienīst kaķi, jākultivē fobijas ( JA NAV - RADI ! ) bet bilde profilā man atkal čukst, ka tev ir cerība.
PS iededz svecīti baznīcā....

Un tas šķita smieklīgi?:amazing:
Publicēts: 05.03.10 07:47
 citēt
kāds jautājums,tādas atbildes
Publicēts: 05.03.10 09:10
 citēt
Jolan:kāds jautājums,tādas atbildes

Jolan, kāpēc tu esi tik negatīvi noskaņots? :face-smile:
Publicēts: 05.03.10 15:47
 citēt
PrioRita:
Es domāju, ka var uzdot jautājumu "kā uztaisīt interesantu bilžuku". Un, tātad, ja nesanāk nofočēt, tad var:
1) uzgriezt kontrastu vai tieši otrādi - samīkstināt;
2) uztaisīt melnbaltu vai uzgriezt krāsas;
3) spēcīgi nokadrēt vai vismaz pagriezt slīpi;
4) ja bilde nav glābjama, tad negatīvās lietas akcentēt un nosaukt to par mākslu;
5) izdrukāt uz laba papīra un parakstīt, +var ielikt rāmī...

0) Pārfotogrāfēt
...
6) Izmest

Interesanti ir tas, ka 0. un 6. varianti ir visvieglākie un visvienkāršākie. Bet visretāk izmantotie.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):