tā,sākas... Ok,konkrēti-ir kads kas var apmācīt vai nav? Ko Jūs kā jēri...ta tas,ta tas... Ja jautāju,tad apzinos-ka jāmaksā! Ja ir kāds kas var-rakstiet man personīgi- čata istabas varat atvērt inboxā.
Ja pa tēmu (tekstu) , man šķiet , var apmācīt foto tehnoloģijā (tehnikā). Bet tā māksla vairāk nāk no talanta un dvēseles... Tik žēl, ka tas "skolnieks" gan izskatās ar ar lielu pretenziju..
Friidis:Ja pa tēmu (tekstu) , man šķiet , var apmācīt foto tehnoloģijā (tehnikā). Bet tā māksla vairāk nāk no talanta un dvēseles... Tik žēl, ka tas "skolnieks" gan izskatās ar ar lielu pretenziju..
Kāda pretenzija, katru dienu te sludinājumi no sērijas meklē kāzu fotogrāfu/ fotoskolotāju, etc, ar dziļu domu, visi izsalkušie saskries un es pa paldies pakalpojumu ņemšu..
man nevajag- ne prieks sevis mekleju. es varu pati pamazam visu apgut. Ir kads cits kam nepieciesama palidziba. Nu ko-ja te nav neviena-nu neko tad... sameklesu kur citur.
Laciz:ar kaadaam tiesiibaam te kaads sleedz diskusijas??? Te diskusijas sleedz adminji vai arii taas mirst dabiigaa naavee
es varu sarunu ierosinat un varu to ari slegt! ta vienkarsi-uz Jusu izlecieniem,kas vairs nav nekadigi saistiti ar teemu-varu vienkarsi neatbildet vairs! Ta luk,onka.
Ha ha ha , oh Marchello romantiskā dvēsela sagribēja izlīdzēt a tur tādss kloķis priekšā Mjā vaig uzmnīgi lasit sakotnējos texstu "Apmācīt foto mākslā" Fočet neprasijā iemācīt bet gan MĀKSLĀ Atgādina triku ar stopētājām un čaļiem krūmos