forum.gif
Liela apjoma digitālais fotoalbums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Liela apjoma digitālais fotoalbums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.10 15:04 labots
 citēt
www.diena.lv...

Cena ap 300 Ls, apjoms - 640 GB (droši vien bez failu sistēmas), atbalsta RAW, lasa no SD un CF kartēm.
Publicēts: 01.03.10 15:08
 citēt
Principā noderīga lieta fotogrāfiem - darba meklētājiem, kā kabatas portfolio.
Publicēts: 01.03.10 15:08
 citēt
Gudris:sviests...pa to naudu sanaaak 10TB ārējais cietais :face-glasses:

šitas tak ar displeju!
Publicēts: 01.03.10 15:09
 citēt
Gudris:sviests...pa to naudu sanaaak 10TB ārējais cietais :face-glasses:

Par N sērijas Nokia cenu var nopirkt ļoti daudz VEF fiksētā numura tālruņu aparātu.
Publicēts: 01.03.10 15:17
 citēt
640 GB par "nepiepildāmu" gan nevarētu saukt.
Tāda viena neliela ceļojuma datubanka.
Publicēts: 01.03.10 15:21
 citēt
Eltons:640 GB par "nepiepildāmu" gan nevarētu saukt.

tu dzen?
Publicēts: 01.03.10 15:31 labots
 citēt
zo:

tu dzen?

Nē, pēc pieredzes zinu.
Kādreiz, kad nekā nebija, ņēmu līdzi Noname disku rakstāju no CF un desmitiem matricu.
Neērti un kļūdu daudz, kā arī akumulatori turēja tikai 3 diskus ierakstīt bez lādēšanas.
Tad iegādājos TEAC datubanku a tie vācieši nebija ierēķinājuši, ka CF būs lielāka par 4GB... ja nebūtu kādam palūdzis laptopu, no 16 un 32-niecēm nedabūtu informāciju pārkačāt.
Tagad, kad man 1 bildes fails aizņem pie 40 MB var aprēķināt, cik es varu tur ielādēt un cik ilgam laikam man pietiks pārnešanai lidz kompim ar cietņiem.
Ekrāns, tas gan labi.
Publicēts: 01.03.10 15:34
 citēt
Gudris:
vinieks:
šitas tak ar displeju!
nu ok...bet man taapat parasti laptops ir liidzi :)

Nu redzi, a te tev pietiks ar šito mazo štruntu!
Publicēts: 01.03.10 15:36 labots
 citēt
Eltons:
zo:
tu dzen?

Nē, pēc pieredzes zinu.
Kādreiz, kad nekā nebija, ņēmu līdzi Noname disku rakstāju no CF un desmitiem matricu.
Neērti un kļūdu daudz, kā arī akumulatori turēja tikai 3 diskus ierakstīt bez lādēšanas.
Tad iegādājos TEAC datubanku a tie vācieši nebija ierēķinājuši, ka CF būs lielāka par 4GB... ja nebūtu kādam palūdzis laptopu, no 16 un 32-niecēm nedabūtu informāciju pārkačāt.
Tagad, kad man 1 bildes fails aizņem pie 40 MB var aprēķināt, cik es varu tur ielādēt un cik ilgam laikam man pietiks pārnešanai lidz kompim ar cietņiem.
Ekrāns, tas gan labi.

nu 640GB ieiet vairaak par 16K 40MB lielu failu. tipa tas ir maz? nu ja brauc uz gadu celjojumaa uz kjiinu tad varbuut jaa.
Publicēts: 01.03.10 15:39
 citēt

nahren tāds ir vajadzīgs.Vienīgais ja ceļo gadu.Braucienos ņemu Epsonu līdzi un bildējot RAWā vairāk par 40GB nesanāk.
 citēt
man ir shitaats epsona variants. p-5000. shaadiem verkiem svariigaakais ir kopeeshanas aatrums un batarejkas ietilpiiba. raw bildes uz taada skatiiies ir loooti leeni
 citēt
zo:nu 640GB ieiet vairaak par 16K 40MB lielu failu. tipa tas ir maz? nu ja brauc uz gadu celjojumaa uz kjiinu tad varbuut jaa.

vēl varētu būt variants, ja ņem līdz 5D marku, tad HD filmiņas tur sabāžot (daudz) teorētiski varētu 640 piebāzt, bet savādāk diez vai
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):