forum.gif
Kas jāfotogrāfē,lai cilvēkiem patiktu tās bildes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas jāfotogrāfē,lai cilvēkiem patiktu tās bildes?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.10 09:29
 citēt
Gribu saprast,kas ir pieprasītākais fotoportālos,lai varētu apgūt vairāk tieši vajadzīgo virzienu un iemācīties fotogrāfēt to,kas dod "patīk" fotoportālā.Apskatījos galeriju,tā arī nesapratu.Vai nu dzīvnieki(kaķi,putni),vai skaistu meiteņu sejas?Un krāsaini viss jābildē?

Gaidīšu jūsu ieteikumus,var arī uzprivāto,lūgums bez ņirgāšanās un humora demonstrācijas iztikt!
Publicēts: 02.03.10 09:33
 citēt
Saulrieti @ smaidīgi bērni = Love
Publicēts: 02.03.10 09:34
 citēt
a kaapeec vispaar jaafotografee?
Publicēts: 02.03.10 09:34
 citēt
Valentins:Gribu saprast,kas ir pieprasītākais fotoportālos,lai varētu apgūt vairāk tieši vajadzīgo virzienu un iemācīties fotogrāfēt to,kas dod "patīk" fotoportālā.Apskatījos galeriju,tā arī nesapratu.Vai nu dzīvnieki(kaķi,putni),vai skaistu meiteņu sejas?Un krāsaini viss jābildē?

Gaidīšu jūsu ieteikumus,var arī uzprivāto,lūgums bez ņirgāšanās un humora demonstrācijas iztikt!

Skaistu meiteņu apaļumi :)
Publicēts: 02.03.10 09:39
 citēt
Es precizēšu-es gribētu kļūt par fotogrāfu,lai pie manis nāktu meitenes fotogrāfēties.Tas jau kā vairumam,droši vien.Tāpēc bērnu bildes laikam nederēs,atbaidīs viņas?
Publicēts: 02.03.10 09:40
 citēt
ivog:
Valentins:Gribu saprast,kas ir pieprasītākais fotoportālos,lai varētu apgūt vairāk tieši vajadzīgo virzienu un iemācīties fotogrāfēt to,kas dod "patīk" fotoportālā.Apskatījos galeriju,tā arī nesapratu.Vai nu dzīvnieki(kaķi,putni),vai skaistu meiteņu sejas?Un krāsaini viss jābildē?

Jā,bet kā līdz tam nonākt?Esmu kautrīgs.Gribētu,lai viņas pašas man raksta un grib fotogrāfēties.Varbūt variet ieteikt kādas mājaslapas,ko apskatīties,fotogrāfiem,pie kuriem nāk daudz meitenes fotogrāfēties?
Publicēts: 02.03.10 09:41
 citēt
Valentins:Es precizēšu-es gribētu kļūt par fotogrāfu,lai pie manis nāktu meitenes fotogrāfēties.Tas jau kā vairumam,droši vien.Tāpēc bērnu bildes laikam nederēs,atbaidīs viņas?
Ar meitenēm ir jādarta kas cits un tad jābildē (varbūt):face-devil-grin:.
Publicēts: 02.03.10 09:42
 citēt
Valentins:
ivog:
Jā,bet kā līdz tam nonākt?Esmu kautrīgs.Gribētu,lai viņas pašas man raksta un grib fotogrāfēties.Varbūt variet ieteikt kādas mājaslapas,ko apskatīties,fotogrāfiem,pie kuriem nāk daudz meitenes fotogrāfēties?
:face-glasses:Seksam.lv
Publicēts: 02.03.10 10:00
 citēt
man ir čujs, ka Valentīns nav nekāds valentīns, bet kāds no šeit izbijušajiem spameriem, muldoņām... ;)
Publicēts: 02.03.10 10:05
 citēt
Vil:man ir čujs, ka Valentīns nav nekāds valentīns, bet kāds no šeit izbijušajiem spameriem, muldoņām... ;)

Gudris:Administraacija shitam aakstam atkal atljaava spamot ? :amazing:

Šerloki Holmsi :D
Publicēts: 02.03.10 10:05
 citēt
Valentins:Es precizēšu-es gribētu kļūt par fotogrāfu,lai pie manis nāktu meitenes fotogrāfēties.Tas jau kā vairumam,droši vien.Tāpēc bērnu bildes laikam nederēs,atbaidīs viņas?

:face-devil-grin: ja pie manis nenāk meitenes ir jākļūst par fotogrāfu... :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 02.03.10 10:06
 citēt
Ka tik nav kaads portreti klons :D
Publicēts: 02.03.10 10:39 labots
 citēt
Par to... katrs bildē to, kas ir sirdij mīļš (naf runa par maksas darbiem) un to, ko katram atļauj bildēt. D
Starp citu lielāķai daļai apaļumu noliedzēju otra pusīte neļauj tos bildēt un tad nu šie bļauj... zinu vienu pāri fotogrāfus- bildēja visu, sagāja kopā, tagad ir ainavisti, kukaiņotāji :D:D:D
Otri lielbļāvēji ir, kuriem pašiem it ka nekas netrūkst, bet ārprātīga skaudība , greizsirdība, ka citi TO arī bildē, kā arī , ka citi pelna ar foto un par naudu māca foto :D:D:D . Te nu izteiksts ir tikai viens pasažieris :D
Publicēts: 02.03.10 10:50
 citēt
Haiduks:Par to... katrs bildē to, kas ir sirdij mīļš (naf runa par maksas darbiem) un to, ko katram atļauj bildēt. D
Starp citu lielāķai daļai apaļumu noliedzēju otra pusīte neļauj tos bildēt un tad nu šie bļauj... zinu vienu pāri fotogrāfus- bildēja visu, sagāja kopā, tagad ir ainavisti, kukaiņotāji :D:D:D
Otri lielbļāvēji ir, kuriem pašiem it ka nekas netrūkst, bet ārprātīga skaudība , greizsirdība, ka citi TO arī bildē, kā arī , ka citi pelna ar foto un par naudu māca foto :D:D:D . Te nu izteiksts ir tikai viens pasažieris :D
Man patīk skeits.Tad man to fotogrāfēt,vai?Ar skeita bildēm atzinību neiegūsi!
Publicēts: 02.03.10 11:38
 citēt
Laciz:a kaapeec vispaar jaafotografee?

tieši tā
Publicēts: 02.03.10 11:44 labots
 citēt
Valentins:
Haiduks:Par to... katrs bildē to, kas ir sirdij mīļš (naf runa par maksas darbiem) un to, ko katram atļauj bildēt. D
Man patīk skeits.Tad man to fotogrāfēt,vai?Ar skeita bildēm atzinību neiegūsi!

Tai brīdī, kad sapratīsi, ka esi tehnisks cilvēks, bet tālu esi no mākslas, viss nostāsies savās vietās. Bet kas tev liedz plikam stāvēt uz tā dēļa :D
Publicēts: 02.03.10 11:47 labots
 citēt
Varētu piedāvāt analoģiju ar skaistu ziediņu pļavā. Tu vari noplūkt ikvienu ziedu, kas tev iepatīkas (nofotografēt kaut ko), lai pēc tam visi tie novīstu (tu augšuplādētu kaut kāda reitinga pēc visus savus kadrus portālā); bet vari arī tikai ar acīm apskatīt, baudīt un novērtēt(iekadrēt prātā un skatīties uz ainu ilgāk par vienai ekspozīcijai nepieciešamo laiku). Un pļava turpina ziedēt.
Bet tas tā, kopumā par augstu tēmēts, jo cilvēks pret dabu ir destruktīvs un pret citiem cilvēkiem kritiski nesaudzīgs vai pārmēru prasīgs. Tiesa, vairums arī ir pietiekami kurli, lai darītu, kā pašiem tīk.
Publicēts: 02.03.10 11:51
 citēt
Valentins:
ivog:

nevaru ierubīties,tas ir prikols vai stulbums??????
Publicēts: 02.03.10 11:53 labots
 citēt

Jūtama Latīņamerikas seriālu negatīvā ietekme. Kamēr vieni vīri skatās hokeju, citi vīri slīgst dāmu kaislībās. Pat leksika uz sievišķajiem hormoniem balstīta. :face-devil-grin:

www.youtube.com...
Publicēts: 02.03.10 12:00
 citēt
Gudris:
Vil:man ir čujs, ka Valentīns nav nekāds valentīns, bet kāds no šeit izbijušajiem spameriem, muldoņām... ;)
taas nav aizdomas bet fakts ka tas ir jurčiks no purčika :cry:

un arii viinieks ir portreti.lv :)
Publicēts: 02.03.10 12:01 labots
 citēt
Viniek, kāpēc tu esi portreti.lv, nevis vinieks.net?
Publicēts: 02.03.10 12:07
 citēt
jau izdzēsās klons Valentīns :D
Publicēts: 02.03.10 12:21
 citēt
Vil:jau izdzēsās klons Valentīns :D

Sums spalvu met, tikumu nemet :D
praktiski visi uzreiz sevi atklāj ar tekstiem :(
Publicēts: 02.03.10 12:41
 citēt
miller31:
Gudris:taas nav aizdomas bet fakts ka tas ir jurčiks no purčika :cry:

un arii viinieks ir portreti.lv :)

nav gan
Publicēts: 02.03.10 12:44
 citēt
SvilpisLupis:Viniek, kāpēc tu esi portreti.lv, nevis vinieks.net?

man līdz portretiem vēl augt un augt :D
Publicēts: 02.03.10 13:30
 citēt
un veel ir treshie bljaaveeji un message ir skaidra un tiira: ir cilveeki, kas negribeetu, lai gar vinja meitaam graabstaas. es ceru, ka nenodziivosi liidz mana meita pieaugs, bet ja patraapiitos - nosistu kaa suni.
ja nav veel skaidrs message tad palasi te www.fotoblog.lv...
Publicēts: 02.03.10 13:37
 citēt
Laciz:
un veel ir treshie bljaaveeji un message ir skaidra un tiira: ir cilveeki, kas negribeetu, lai gar vinja meitaam graabstaas. es ceru, ka nenodziivosi liidz mana meita pieaugs, bet ja patraapiitos - nosistu kaa suni.
ja nav veel skaidrs message tad palasi te [url=http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/10652/portreti-iedvesma-uznaakusi/#Item_30

Suns]http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/10652/portreti-iedvesma-uznaakusi/#Item_30

Suns[/url] ir cilvēka draugs, bet ne katrs cilvēks ir cilvēka draugs.
Un ne katrs vīrietis ir meitu tēva draugs.
Publicēts: 02.03.10 13:45
 citēt
Haiduks:...lielāķai daļai apaļumu noliedzēju otra pusīte neļauj tos bildēt...
Otri lielbļāvēji ir, kuriem pašiem it ka nekas netrūkst, bet ārprātīga skaudība , greizsirdība...

Ir vēl daļa fotogrāfu, kam tā meiteņu bildēšana (vispār darbs studijā) neinteresē galīgi.
fotoapstrade.wordpress.com...
Publicēts: 02.03.10 13:55 labots
 citēt
Pēc tik vientiesīga skaidrojuma sanāk, ka siļķes noliedzēji tomēr slepus ar to mielojas. Vai ka viņu otrās pusītes neļauj tiem pirkt zviedru raudzēto siļķi.
Vai ka cilvēks, kas nīst kādu totalitāru sistēmu, tajā slepus vēlētos mirt ar slavu.
Publicēts: 02.03.10 14:00
 citēt
SvilpisLupis:...ka siļķes noliedzēji tomēr slepus ar to mielojas...

Profesionālam fotogrāfam ir jāprot (un arī jādara)viss - sākot ar darbu studijā un beidzot ar street & travel photo. Vienīgi kas kuram liekas interesants sižets un kas arī ne.
Publicēts: 02.03.10 14:23 labots
 citēt
es ceru, ka nenodziivosi liidz mana meita pieaugs, bet ja patraapiitos - nosistu kaa suni.

vispār es apšaubu, ka haiduks pārkāpj krimināllikumu un aiztiek nepilngadīgas meitenes. Pilngadīgās - pat ja tā ir (es nezinu viņa motīvus, kāpēc viņš fotografē) - ir viņu darīšana.
Savukārt par tavām meitām.. nu neesi smieklīgs, kam pa knaģiem jādod, ja viņa meita ir pavieglas uzvedības? :D
Bet ja ir cita žults uz viņu, varbūt risini privāti?
ZB jau, kur tik neieskaties, kāds jau izvēmies uz citu...
Publicēts: 02.03.10 14:26
 citēt
fottto:
SvilpisLupis:...ka siļķes noliedzēji tomēr slepus ar to mielojas...

Profesionālam fotogrāfam ir jāprot (un arī jādara)viss - sākot ar darbu studijā un beidzot ar street & travel photo. Vienīgi kas kuram liekas interesants sižets un kas arī ne.

Piekrītu! Steigā nenocitēju teksta fragmentu, uz ko to siļķi vēlējos attiecināt.
Publicēts: 02.03.10 14:27
 citēt
Vil - piekriitu visam ko raksti. To vai vajag kaut ko apshaubiit vai nee - to mees veel piedziivosim, taa izskataas. Palasi augstaak kursh te atkal pieveema.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):