Sveiki tautieši, esmu nolēmis iegādāties kādu like-dslr kameru, šobrīd esmu metis acis uz Fuji 6500fd vai 9600. varbūt šo kameru īpašnieki var padalīties iespaidos... Un iespējams parējie var ieteikt kādu citu šāda tipa aparātu
p.s. Canon S3 IS atkrīt uzreiz - pārāk šausmīgs troksnis, Sony dcr-1 arī- cena...
... spogulīt, spogulīt saki man tā... lai man tevī vairs nav jāklausās... Šobrīd sadomāju šādu izvēli: Fuji 6500 fd, sony dsch-5, Lumix fz-50 ... pirmie divi vēl varētu pacīnīties...
videejam tachu ir mazaa 1/2,5` matriciite - trokshnji 100punkti briesmiigaaki
bet ja skaties peec kameras ar tik universaalu zuumu tad bilzhu kvalitaate visiem buus beediiga
ziepi jau izveeleeties vienkaarshi
* jo lielaaks izmeers matricei (mm ne pix) jo mazaak pretiiga bilde * jo mazaaks zooma diapazons jo lielaaka izshkirtspeeja un labaaka darbiiba pretgaismaas * jo vairaak ripulju uz kameras un mazaak setupos jaarokas jo vieglaak bildeet
Ņem S6500fd. Man ir - kamerai ir savi trūkumi, bet ja apgūst to mantu, nekādas vainas. Auto režīmā labāk nebildēt, bet ja to dara, tad tikai dienā. Sīkāk var palasīties šeit: forums.dpreview.com...
Sveiki tautieši, esmu nolēmis iegādāties kādu like-dslr kameru, šobrīd esmu metis acis uz Fuji 6500fd vai 9600. varbūt šo kameru īpašnieki var padalīties iespaidos... Un iespējams parējie var ieteikt kādu citu šāda tipa aparātu
p.s. Canon S3 IS atkrīt uzreiz - pārāk šausmīgs troksnis, Sony dcr-1 arī- cena...
M..., bet ar mēru. Troksņi kā visiem parejiem līdzīgiem, bet par minētajiem mazāki. Bet lemt tev, iesaku, lai būtu grozāms displejs un optiskajā skatu meklētājā varētu redzēt visu to , ko uz displeja (savādāk nav jēga pirk kādu no minēto modeļu vidus), +vēl jāskata lai būtu pirkstiņu aķi...ērti lādet braucot.
6500. Nopirku novembra beigās, bija garantijas remontā, nojuka blende. Apmainīja visu objektīvu. Jau pārdevu-īpaši nenožēloju. Kā jau minēts, lēni fokusējas, manuālais ir parodija. Objektīvs universāls, aberācija diezgan liela, pret gaismu pat lielā leņķī ir atspīdumi. Kaut ko mainīt var caur menu, domāts blendi, ekspozīciju, b/b- tas nav ērti. RAW raksta ilgi. Uz automāta raujas uz augstiem iso lidz 800(kaut arī pārāk sliktas nav pat uz tādu iso). Saulainā laikā neredz ne uz ekrāna ne viewerī(tanī vispār diezgan slikta bilde). Pamatīgi clipo gaišās vietas, jāliek mazāks iso, vai jāsamazina ekspo korekc. Kas ļoti besīja bildes visas ir diezgan neasas uz hard vēl tā nekas. Protams var pārmest, ka sliktam dejotājam.... Mans vecais ixus430 patīk labāk. Neiesaku, izskatās labi, bet ne vairāk. Pjankām neērts, mākslai neder, pats nopirku paprovēt. Un vispār cik esmu remontējis un pēc tam paprovējis, jāpiekrīt, ka spogulenes strādā tomēr labāk. Var mainīt objektīvus, un man svarīgākais, normāli var fokusēt manuālajā.