forum.gif
Vai tu esi piedalījies masu kailskatos?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai tu esi piedalījies masu kailskatos?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.10 16:38
 citēt
LETA/AFP
2010. g. 2. martā
Vairāk nekā 5000 kailu cilvēku pirmdien pozēja masu fotogrāfijai pie Sidnejas Operas nama.
Visu vecumu, formu un izmēru cilvēki pulcējās pie Operas ēkas kāpnēm, lai viņus varētu nofotografēt amerikāņu fotomākslinieks Spensers Tuniks.

"Es biju domājis, ka te būs tikai veci cilvēki un nūdisti, taču te ir visi. Tas ir lieliski," atzina 19 gadus vecais students Ārts Rašs.

28 gadus vecā Anna Brūsa atzina, ka novilkt apģērbu bija viegli. "Tas bija vieglāk, nekā es cerēju, tas bija patiešām normāli, nebija nekādu problēmu to visu nomest," sacīja Brūsa.

Savukārt 19 gadus vecais Skots Faudlers norādīja, ka, pēc viņa domām, instalācija bija "tikai vēl viena iespēja izģērbties".

---

Neskatoties daudz uz nesakarīgajām atbildēm ... jautājums: vai tu esi piedalījies kādā masu kailskatā?
Publicēts: 02.03.10 16:48
 citēt
necik sevišķi masīvā ne. kā operators filmējot 6 vai 7 cilvēku masu. :face-kiss:
Publicēts: 02.03.10 16:51
 citēt
Mums te Irijaa ari bija lidziga bildeshanas ar Tuniku, it ka bija doma aiziet pabildeties, bet uz to bridi laika apstaklji bija ne visai patikami, un negribejas kraninju apsaldet. Butu bijusi vasara, aizietu.
Publicēts: 02.03.10 17:00
 citēt
Massu kalilums nav erotisks lidz ar to man tas nešķiet intresantss.
Publicēts: 02.03.10 17:23
 citēt
Daudz mums te to masu kailskatu ir bijis?

Pirtī iešana arī ir masu kailskats?
Publicēts: 02.03.10 17:28
 citēt
Dzīve ir iemācījusi izfiltrēt - kas maksā/ kam izdevīgi. Šoreiz, izrādās, bildes pasūtītājs ir reģionālā lezbiešu - geju asociācija. Sakarā ar sava kongresa sākšanos. Viņu koments: bildējāmies visi kopā - lezbietes, geji un tradicionāli orientētie, mūs šeit saprot (brīvs tulkojums).
Publicēts: 02.03.10 17:33
 citēt
Lunis:Massu kalilums nav erotisks lidz ar to man tas nešķiet intresantss.
Josa Stellinga bojeviks "Marikena no Neimingenas"! :face-smile:
Publicēts: 02.03.10 17:57
 citēt
Gudris:
tinto brass "Kaligula" :what:

Kātad jā , Tinto Brassam nav filmas ar tādu nosaukumu , to ko viņš savulaik uzņema vēlāk cits "GUDRInieks" pēc Penthouse pasūtijuma piefilmēja klāt lielu daļu un pārmontēja . Esmu bijis pressenē tepat Rīgā kur Brass saka ka viņam nav filmas ar tādu nosaukumu.
Publicēts: 02.03.10 18:08 labots
 citēt
haralds:
Josa Stellinga bojeviks "Marikena no Neimingenas"! :face-smile:

Oi nu labi labi , tikpat labi var minēt arī "Jours tranquilles à Clichy" / Claude Chabrol ir vēl exstrēmāka versija Quiet Days in Clichy ,Jens Jorgen Thorsen 1970 :):) Fraņču smuki erotiska friču riktīgs tups porņuks:):)
Publicēts: 02.03.10 18:50
 citēt
Voldemorts:Dzīve ir iemācījusi izfiltrēt - kas maksā/ kam izdevīgi. Šoreiz, izrādās, bildes pasūtītājs ir reģionālā lezbiešu - geju asociācija. Sakarā ar sava kongresa sākšanos. Viņu koments: bildējāmies visi kopā - lezbietes, geji un tradicionāli orientētie, mūs šeit saprot (brīvs tulkojums).

Drosi vien tev taisniba, un kaut kads sakars ar cilvekiem ar pretenzijam uz ipasam tiesibam perversa publiska dzivesveida sakara tur bus.
Publicēts: 02.03.10 22:22
 citēt
Gudris:
Lunis:
Kātad jā , Tinto Brassam nav filmas ar tādu nosaukumu , to ko viņš savulaik uzņema vēlāk cits "GUDRInieks" pēc Penthouse pasūtijuma piefilmēja klāt lielu daļu un pārmontēja . Esmu bijis pressenē tepat Rīgā kur Brass saka ka viņam nav filmas ar tādu nosaukumu.
www.tintobrass.it... :what:

Sjo filmu tu nesi rdzējis :):) Esi redzējis divus gadus vēlāk 1979 gadā uzņemot ko Brass sāka uzņemt pēc Penthouse pasūtijuma BET tā arī neuzņema lidz galam , no tās atteicās gan scenārija autors gan Brass:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):