( Foto teorija, praktiskās nodarbības, darbu analīze, datorapstrāde) Kursu ilgums: 12 nodarbības (katra nodarbība 3 stundas) jeb 3 mēneši (36 stundas). Pēc kursiem beidzēji izstrādā kursa darbu un saņem apliecību. Kursi NOTIKS PIRMDIENAS OGRES KULTŪRAS NAMĀ, no plkst. 18. 30, PAR UZSĀKŠANOS ZIŅOSIM !!! Maksa par kursiem: Ls 60,- Kursus pasniedz: Ogres foto kluba biedri Vitauts Mihalovskis, Gundega Deģe un Ēriks Biters Pieteikšānās : tālr. 28629621, 29407708, e-pasts gundegadege@gmail.com
Vai ir kādas atsauksmes no šejieniešiem par šiem kursiem? Pašlaik tieši domāju par kursu apmeklēšanu. Kāds ir aptuvenais kursu sākuma datums? Varbūt kādi citi ieteikumi par kursiem? Negribu uz ilgu laiku atlikt! Paldies!
Eksakta:Vai ir kādas atsauksmes no šejieniešiem par šiem kursiem? Pašlaik tieši domāju par kursu apmeklēšanu. Kāds ir aptuvenais kursu sākuma datums? Varbūt kādi citi ieteikumi par kursiem? Negribu uz ilgu laiku atlikt! Paldies!
O jaa maniju tur sarakstā dažu labu blogeri , es ar grib dzirdēt
Vai tiešām neviens neko nevar pateikt par šiem kursiem? Varbūt citos forumos ir vērts meklēt atsauksmes? Internetā neko par jums neatradu, izņemot kā pašu rakstīto. Paldies!
Jā, un tas kursu sākuma datums arī mani intreresētu!
Eksakta:Vai tiešām neviens neko nevar pateikt par šiem kursiem? Varbūt citos forumos ir vērts meklēt atsauksmes? Internetā neko par jums neatradu, izņemot kā pašu rakstīto. Paldies!
Eksakta:Vai tiešām neviens neko nevar pateikt par šiem kursiem? Varbūt citos forumos ir vērts meklēt atsauksmes? Internetā neko par jums neatradu, izņemot kā pašu rakstīto. Paldies!
Uzraksti šitam čalim privāti viņs tev pastastis [url=http://www.fotoblog.lv/Schnircks/
Uzraksti šitam čalim privāti viņs tev pastastis [url=http://www.fotoblog.lv/Schnircks/